Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
26.4.25 14:06

Ahoj, tak mi zase vše tady uteklo. 😂 Jak se máte? :) Posledně čárka přestala sílit a začla slábnout, takže biochemické… :( ale novej cyklus, nová naděje. Jsem dnes 4dpo. Kdo je na tom podobně? 🌸 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
26.4.25 14:07

@Kajlíí prosím můžeš mně to tam na fb ještě potvrdit?😁 Pořád čekám na vyřízení, díky ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
26.4.25 14:58

@Lisa2022 ahoj, ja jsem dneska 5DPO, tak jsme v tom spolu :hug: jak rikas novy cyklus nova nadeje :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.25 15:44

Ahoj, tak já dnes 8 den zpoždění a test i tak negativní. Minulý týden na preventivce na gyndě a vše ok. O první dceru jsme se snažili 15 měsíců, teď se snažíme od listopadu 2024 a už začínám propadat zoufalství 🙃

• Citovat
  • Upravit
312
26.4.25 17:03

@Orchidejka13 Díky. Včera se mi zdál test lepší a dneska už zase ne. Dnes jsem 16dpo. Nic nenasvědčuje ani ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
26.4.25 17:28

Ahooj, můžu se zeptat, co to je za skupinku na fb? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.4.25 17:31

@Mojzi @Lisa2022 jsem v tom s vami 5DPO po biochemku. Doufam ze cyklus hezky naběhne a bude hned i ovulace.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1585
26.4.25 17:39

Ahoj holky tak dneska jsem byla v bazéně odpoledne procházkou na zmrzlině a snad jsem utahala děti. No ale už jsem začala krvácet tak hurá pak do dalšího snažení a snad ten květen bude náš! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.25 18:24
@Anonymní píše: Více

Taky to tak mám, přijdou mi ty měsíce tak dlouhé a přitom ten čas tak letí 🙈. Popravdě jsem si myslela, že do jara budou //.
Pak přesně si říkám, bude můj březen, duben… A je to na Pikaču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.25 18:37

@Žanda-Panda a kdy má dojít MS, nebo už měla? Jako proti 14DPO tam posun je. Ale tak asi bych si v pondělí skočila na krev…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.25 18:55

@Kulich6 Je to hrůza. Když jsme se snažili o první miminko, tak v práci otěhotněl snad i kaktus :zed: a teď začíná druhé kolo a já si připadám úplně k ničemu, že nezvládnu ani otěhotnět :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.25 19:03
@Mojzi píše: Více

Asi nejaky erupce. Ja mela vcera vecer to stejny. :mrgreen: 10DPO jeste jsem si rikala ze to mozna vypada nadejne a vecer toto. :roll: Jenze od te doby zas nic. :nevim: v tehotenstvi muze byt vse prekrvene. I cipek. Takze mozna to mohlo byt i to :think: No nadeje umira posledni :D

• Citovat
  • Upravit
Mojzi
26.4.25 19:34
@Anonymní píše: Více

Jsi hodna, ale je moc brzo, myslim si ze to byla spis nejaka ta zilka 😁 a uz je to dobry :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.25 19:39
@Mojzi píše: Více

Tak to jsem zvedava jak dopadneme :lol:

• Citovat
  • Upravit
340
26.4.25 20:14

Me chlap dneska říká ty jdeš zase Zitta do prace a rikam no jdu a on kdy teda chces dělat to miminko 🤣 🤣 uz minuly cyklus se snažím to nejak nehrotit nemam v planu ani tento cyklus hlídat ovulaci a nechat tomu volný průběh …neříkám nekdy jsou dny horší když vidím známe co jsou mladší jak ja a uz maji miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí