Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo😔… Nějak nám to nečárkuje tady…
Já mám dnes termín ms a nějak zatím nic… Bolest ano, ale nějak se jí nechce🤷 a to jsem si říkala, že bude super jak první den si „odbydu“ doma a ne v práci🤦
@Majdalenka02 já měla teda 11dpo taky pididucha, ale na intime testu
no, těhotenství bez nevolnosti, to by byl sen ![]()
@Denise.H pokud by bylo tohle těhotenství jak to první, tak to nevím, jak bychom všichni přežili
a ještě k tomu ta únava.. já mám naštěstí blízko rodiče a moje mamka je nejhodnější člověk na světě, který navíc miluje děti a skvěle vaří
tak se to hned všechno zvládá líp, i mimo těhotenství
dám ráno určitě vědět, děkuju moc holky ![]()
@Katy159 vidím, ať sílí!
![]()
@Téra10 tento měsíc to opravdu bylo s testy takové divoké
a skoro nic nevyšlo… tak příští měsíc jedeme téměř všechny nanovo ![]()
@Orchidejka13 Nooo zítra jdu na gyndu, tak jsem si říkala, jestli neudělat rano jeden na zkoušku 😃 😃
Tak jsem ráda, že nejsem blázen. Ale spíš to bude jen nějaký stínek, jako muselo by to být ze styku 4 dny před ovu, což by byl dost zázrak 😀
@Briza5 Ty jo, to je celkem výhra s tou mamkou. No já mam tchánovce jako takové další děti. Musíš je vozit k lékaři, nakupovat jim, pořád s něčím volají a někdy i 7× denně, že něco potřebují a bydlí 80 km od nás.
![]()
Moje mamka výjimečně pohlídá staršího, ale u ní si zase nejsi jistá, jestli to to hlídání vůbec ten den klapne. ![]()
Za mě je péče o malé dítě jednodušší než o dospělého.
Tak jsem si dobře postěžovala.
![]()
@Denise.H Ono je občas důležité si postěžovat… Věřím že je to hodně náročné… Ať už s tchánovci a nebo s tou nejistotou u mámy. Takže raději si postěžovat než se z toho zbláznit😁
@Orchidejka13 To ano… I když mě občas děsí, jak málo nás tady ubývá… Kolik málo za ten měsíc otěhotní… A kolik moc se jich po „chvilce“ sem zase vrátí…
@Denise.H jo, ona je fakt úžasná. A bydlíme kousek od sebe, jsme hodně v kontaktu. Jsem moc vděčná, že máme na všechny strany rodinné vztahy většinou hodně fajn.
manzel má hodně mladé rodiče (tchýně nemá ještě ani 50), ale mnohem blíž mám paradoxně k jeho prarodičům, ty mám jak vlastní. Zajímavý, jak se to někdy sejde
ale teda, starat se ještě o tchanovce a tolikrát s nimi volat.. máš můj obdiv ![]()
@Verule.Berule Čekám ms taky tak… Kéž by konečně nedorazila… ![]()
@Téra10 přesně, taky mě děsí, že tu není teď víc pozitivních testů
, až si říkám proč?
Kéž by se to tu rozjelo a začneme oslavovat nové začátky ![]()
Tak holky, od zítra šup sem s tím 🙏