Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žanda-Panda Škoda! To mě mrzí!
Držím palce do příštího cyklu. ![]()
@Briza5 Zítra na tebe budu myslet, ať jena kontrole vše tak, jak má a ty máš k tomu ještě bonus, že ti není špatně a nezvracíš. ![]()
To musí být celkem jízda se 3 dětmi, když ti je špatně. Mně stačilo jedno venku a jedno v břiše. Chlap chodí strašně pozdě z práce a já byla snad celé těhu nemocná. No měla jsem toho plné kecky, co ti budu povídat. ![]()
@Žanda-Panda tak to mě moc mrzí
tento měsíc byl opravdu divný s testy tady:(
@Ladyanyz tak už jsem to konečně taky dostala
a květen bude naše další šance ![]()
Mně vychází ovulace cca na 12.5., to už je za chvilku😁 objednala jsem si maliník, ještě jsem ho nikdy nezkoušela, tak jsem zvědavá😊
@Orchidejka13 Taky mam v planu si ho teď objednat a taky poprvé 😃 tak jsem taky zvědavá 😊
@zaret a v jaké fázi jsi teď ty? Nějak se těším na ten květen, jakoby už to snad konečně mělo vyjít
![]()
@Orchidejka13 Ja taky vidím ten květen optimisticky ❤️
Ja jsem 8DPO, ale tento měsíc nám moc nevyšlo snažení, takže by to byla spíš náhoda kdyby to klaplo..takže už vyhlížím další měsíc 😊
@Žanda-Panda Achjo, čekala jsem, alespoň nějaké z nás to vyjde
Já teda test už bílý, ale krvácení nikde ![]()
@zaret a zkusíš nějaký test před termínem ms nebo vzorně vyčkáš? ![]()
@Žanda-Panda achjo, to mě mrzí 😔 drž se ❤️ poslední měsíc je tady teda pěkně smutnej holky 😕
@Majdalenka02 a jak vypadá ten tvůj test s douškem? Máš foto? ![]()
Vidíte tam taky někdo stínek? Nebo už mám halucinace? 😀 jsem dnes 10DPO. Test jsem dělala spíš jen ze srandy. A jako asi to bude spíš jen nějaký falešňáček ![]()