Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
28.4.25 09:38

@zaret Taky jsem 9 DPO.. nevím, jestli mám dělat test.. asi ne, ještě nechci přijít o naději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.4.25 09:39

@zaret Jee, tak to přeji ať se vám zadaří brzy a nemusíš se tu dlouho trápit 😘 jak už jsme psaly, květen bude náš měsíc :srdce:
My s pauzami rok, ale od podzima jsem tady, aby mi to víc utikalo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.4.25 09:40

@Briza5 To jsou nejlepší zprávy a věřím, že vše bude v naprostém pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.4.25 09:41

@TimaLi Úplně chápu :D Já jsem to fakt dneska zkusila asi jen kvůli té gyne prohlídce, co kdyby náhodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.4.25 09:43

@Ladyanyz Děkujiii :srdce: Přesně jak říkáš..květen prostě bude náš měsíc! :srdce:

A pomáhá to, viď? Asi by mě to nikdy nenapadlo, ale taky mi to tady s vámi pomáhá a lépe se mi to možná snáší, když vidím, že v tom nejsem sama :D Ale není to tak, že bych vám to nepřála, to vůbec..naopak už se těším na samé pozitivní testy! :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.4.25 09:48

@zaret musí být :srdce:
Joo pomáhá to opravdu hodně 🙏🏻 nevím jak to mas ty, ale u mě v okolí se zrovna nikdo nesnaží, tak to nemám s kým tak intenzivně probírat 😁
Jen si říkám, že jestli mi tu všechny otehotnite a já zůstanu poslední, tak to tu zabalím, nechci tu pak být s někým cizím, vás jsem si už hodně oblíbila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.4.25 09:48

@TimaLi tak držím pěsti k testování :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.4.25 10:25

@Ladyanyz U mě právě taky ne, řekla jsem o tom vlastně jen jedné kamarádce a jako mužu se s ní o tom bavit, ale nezná to..nemají ještě děti a ani je nějak brzy neplánuje. Takže to, že se můžeme tady takhle společně bavit, mi přijde strašně super a jsem za to moc ráda ❤️

A říkala jsem si to samé, ze jak mi tady všechny odpadnete, tak nevím, jestli to bude stejné a bude sem tolik chodit 😃 Ale musíme věřit, ze teď už se nám všem začne dařit 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
28.4.25 10:41

@Briza5 to je bezvadná zpráva 🍀 gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
28.4.25 10:53

@Alentop moc gratuluju a držím pěsti 🍀. Jak dlouho jste se snažili? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
28.4.25 10:54

@Briza5 wou, gratuluju 🍀. Ať je vše v pořádku a těším se na další zprávy :srdce:.
Také se zeptám, protože si vše nepamatuju, jak dlouho jste se snažili? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
28.4.25 11:13

@tynkkka to půjde lépe …potřebovala sem tohle od něho konečně slyšet, ze nejsem jediná kdo to dite chce…vcera stoji i pritel na me nejsi náhodou těhotná ty to břicho nejak mas větší a rikam mu nejsem jsem jenom tlustá :D :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.4.25 11:15

Moc děkuju holky, pořád je to tak křehké. :)
my se snažili cca od podzimu, ale často byl manžel v době ovu pryč, takže reálně jsme měli dobré načasování tak v 2-3 cyklech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
28.4.25 11:19

Achjo holky. Tak já 11dc, sliznice nízká, žádný dominantní folikul nikde. U mě to vypadá na anovulák, takže můj květen určitě nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
28.4.25 11:33

@MaláElfí třeba se jen ovu loudá a přijde později :hug: nebo už není šance? V tomhle se ještě nevyznám, ja jedu jen OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí