Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zaret Taky jsem 9 DPO.. nevím, jestli mám dělat test.. asi ne, ještě nechci přijít o naději ![]()
@zaret Jee, tak to přeji ať se vám zadaří brzy a nemusíš se tu dlouho trápit 😘 jak už jsme psaly, květen bude náš měsíc ![]()
My s pauzami rok, ale od podzima jsem tady, aby mi to víc utikalo 😁
@Briza5 To jsou nejlepší zprávy a věřím, že vše bude v naprostém pořádku ![]()
@TimaLi Úplně chápu
Já jsem to fakt dneska zkusila asi jen kvůli té gyne prohlídce, co kdyby náhodou ![]()
@Ladyanyz Děkujiii
Přesně jak říkáš..květen prostě bude náš měsíc! ![]()
A pomáhá to, viď? Asi by mě to nikdy nenapadlo, ale taky mi to tady s vámi pomáhá a lépe se mi to možná snáší, když vidím, že v tom nejsem sama
Ale není to tak, že bych vám to nepřála, to vůbec..naopak už se těším na samé pozitivní testy!
![]()
@zaret musí být ![]()
Joo pomáhá to opravdu hodně 🙏🏻 nevím jak to mas ty, ale u mě v okolí se zrovna nikdo nesnaží, tak to nemám s kým tak intenzivně probírat 😁
Jen si říkám, že jestli mi tu všechny otehotnite a já zůstanu poslední, tak to tu zabalím, nechci tu pak být s někým cizím, vás jsem si už hodně oblíbila ![]()
@Ladyanyz U mě právě taky ne, řekla jsem o tom vlastně jen jedné kamarádce a jako mužu se s ní o tom bavit, ale nezná to..nemají ještě děti a ani je nějak brzy neplánuje. Takže to, že se můžeme tady takhle společně bavit, mi přijde strašně super a jsem za to moc ráda ❤️
A říkala jsem si to samé, ze jak mi tady všechny odpadnete, tak nevím, jestli to bude stejné a bude sem tolik chodit 😃 Ale musíme věřit, ze teď už se nám všem začne dařit 😊
@Alentop moc gratuluju a držím pěsti 🍀. Jak dlouho jste se snažili? 😊
@Briza5 wou, gratuluju 🍀. Ať je vše v pořádku a těším se na další zprávy
.
Také se zeptám, protože si vše nepamatuju, jak dlouho jste se snažili? ![]()
@tynkkka to půjde lépe …potřebovala sem tohle od něho konečně slyšet, ze nejsem jediná kdo to dite chce…vcera stoji i pritel na me nejsi náhodou těhotná ty to břicho nejak mas větší a rikam mu nejsem jsem jenom tlustá
![]()
Moc děkuju holky, pořád je to tak křehké. ![]()
my se snažili cca od podzimu, ale často byl manžel v době ovu pryč, takže reálně jsme měli dobré načasování tak v 2-3 cyklech. ![]()
Achjo holky. Tak já 11dc, sliznice nízká, žádný dominantní folikul nikde. U mě to vypadá na anovulák, takže můj květen určitě nebude ![]()
@MaláElfí třeba se jen ovu loudá a přijde později
nebo už není šance? V tomhle se ještě nevyznám, ja jedu jen OT