Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak dnes u Dr potvrzeno těhotenství, ale ještě je to moc malé. Příští týden v úterý mrkne na srdeční akci, jestli bude. Dostala jsem Utrogestan a uvidíme, jestli se udrží… Aspoň, že není někde mimo 🙂
@Denise.H Po zohlednění rozdílných délek měsíců je nejvíce dětí narozených v druhé půlce září a to v celé EU za posledních 20 let… To ty Silvestrovské oslavy ![]()
@TimaLi Já se na to taky koukala na nějaká data ČSÚ a jinde. Každopádně protože jsem na emimi prošla už pár snažícími skupinami, tak opravdu jich nejvíc vždy otěhotnělo prosinec/leden a snažení 24 nebylo výjimkou. ![]()
@Ladyanyz To je vždycky hrozná matematika, viď?
Takhle dopředu všechno vymýšlet ![]()
Joo, jen ať je připraven na to, že bude muset možná přispěchat domů ![]()
Nakonec dneska jeden (jsem asi 9DPO), protože jdu na preventivku na gyn., tak jsem si říkala co kdyby..ale bílo ![]()
Mě celkově vyhovuje víc jaro a léto. Přes podzim a zimu se necítím tak dobře (a ani moc dobře nevypadám, je mi pořád zima a nálada je horší)…a navíc podzimní těhu nevyšlo. Tak si říkám, že teď by to mohlo klapnout, cítim se dobře, sluníčko mě nabilo energií, tak teď už na to jen hupsnout a najít //, statistika nestatistika ![]()
@eavinka 3112 je tak to je super, hned to půjde se snažením lépe, když jste rozhodnutí a natěšení oba ![]()
@tynkkka Přesně! Nejvíc v kondici bývám právě květen až září a to je i ta doba, kdy se opravdu zadařilo. ![]()
@tynkkka To rozhodně. Ten černý prosinec je hrozný měsíc na psychiku a celkově, zimní virózy a zima.. brr
To mě je teď taky mnohem lépe. Chodím si teď u nás k pramenu pro léčivou vodu a uklidila jsem si už si venkovní posezení, abych tam mohla chodit lovit vitamín D ![]()
@zaret nikdy to nedělám, ale je mi líto tu šanci propásnout 😁 uvidíme jak se na to případně bude tvářit
Ahaa 😏 ale tys to čekala viď, že vám to tento měsíc moc nevychazelo. Na druhou stranu 9dpo ještě nemusí být nic ztracené ![]()
Jak dlouho se vlastně snažíte?
@Ladyanyz Joo, radši to udělej, ať ti to pak není líto, že jste to alespoň nezkusili naplánovat ![]()
Přesně tak, tento měsíc si ani nedávám naděje, takže jsem ten test teď brala v pohodě
Jako taky si říkám, že je ještě brzy..uvidíme ![]()
My vlastně chvíli..od ledna teprve, tak si furt říkám, že to je ještě na začátku
Kor když vidím tady na té skupince, že to asi většině trvá déle ![]()
Vy už nějak od podzima, viď?
Tak jsem opravdu zvědavá, až přijde vlna testování, věřím, že tu bude veselo 😁 😁 ☺️
Ahoj holky, tak u nás zatím vše ok. 🙏🏻 Podle ovu jsem 5+4, podle UZ 5+5, srdíčko zatím nebylo. Další kontrola za dva týdny
touhle dobou jsem vždycky už zvracela, tak třeba toho budu tentokrát ušetřena
hlavně ať je vše ok
a doufám, že v květnu se tady s // roztrhne pytel holky ![]()
Příspěvek upraven 28.04.25 v 10:50
@Briza5 Jee tak to je krásná zprava
určitě bude vše v pořádku a srdíčka se dockas na příští kontrole 😍 🙏🏻