Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Orchidejka13 my se snažíme taky o první miminko od podzimu ….me je 28 let
@eavinka 3112 tak snad se brzy dočkáme
ja jsem dnes sotva 2. den cyklu ![]()
@Orchidejka13 doufam,ze se uz konečně dočkáme …ja tento týden čekám ovulaci
@Orchidejka13 Mne je 30 a snažíme se o první 😊
Taky to pro mě bylo takové zjištění najednou, kdy a jak vlastně poznám ovulaci 😃 do té doby jsem brala antikoncepci, tak jsem nic takového neznala 😃
A taky už se těším 😊
@zaret Jj je to super, ze je tu taková komunita fajn holek a můžeme se bavit o všem co se týká snažení a nemusíme se stydět ![]()
Taky doufám, ze se nám všem podaří plus minus stejne a budeme to i dál prožívat takhle spolecne
i když u sebe jsem poslední cykly taková skeptická ![]()
@zaret Já teda brala antikoncepci asi pul roku v 19, ale i tak jsem ovulaci nepoznala a skoro jsem ani nevěděla, co to znamena
to až poslední měsíce se na to zaměřuji, tak už to nějak poznám:)
Já se zítra objednam na preventivní prohlídku, tak se zmíním doktorce, že se snažíme..
@Orchidejka13 píše: Více
Mně je 28
a taky o první. Já si teda načetla všechno co šlo a nakoupila si ovulační testy, kyselinu listovou a co měsíc nacházím novou vitamínovou
„podporu“ ![]()
@Orchidejka13 Tak to jsme blízko u sebe😁 já jsem dneska 1DC
Kdy očekáváš ovu?
@Ladyanyz To se mi taky líbí, ze si nepřijdu divne, kdyz tu neco sdílím, protože je to tu takové přirozené 😊
Ježíš, to by bylo úplně nejlepší, aby se to takhle povedlo v cca stejnou dobu 🙏
Nedivím se ti, myslím, ze na tom budu pak podobně, kdyby se nezadařilo 🙈
Ale nevěš hlavu, už to v nejbližší době musí klapnout, moc bych ti to přála ❤️ Květen proste bude náš! 😃 ❤️
@Orchidejka13
Chápu, on člověk když to nepotřebuje, tak to nějak neřeší a najednou je to každodenní náplň 😃 😃
Ja prave asi 15 let 🙈 Takze jsem mela pak uz velký strach, jake to bude až vysadím a jestli mi ten cyklus vůbec najede, ale naštěstí úplně bez problému to zatím vypadá 🙏
Ja byla zrovna dneska a taky jsem ji říkala poprvé o tom, ze se snažíme 😃
@Sunnie To mam taky stejné, pořád si hledám co bych tak asi ještě měla brát nebo co vyměnit 😃
Me je zitra 33
ale snazime se o 2, uz mam doma triletou slecnu.
@Sisi 14 ja vim myslim na tebe
pekne me zacina tlačit podbřišek ![]()
Příspěvek upraven 28.04.25 v 17:46