Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monča013 Gratuluji a držím palce!
To čekání bylo nekonečné, co?
![]()
@Denise.H Ne ne nečeká, uzavřel to tím, že to bude nejspíš anovulacni a že je to v pořádku, že se to prostě občas stává
Možná se příště objednám k jeho ženě, ta aspoň zkoušela tu stimulaci. To je stejně na ho*no, jeden gyndař tě má úplně na salámu, tak odejdeš jinak a ten tě zase tlačí do IVF a tváří se, že už ti jako ujíždí vlak
Prej včera na mě, že abych vůbec ještě někdy otěhotněla, když jsem mu říkala, že chci s IVF ještě počkat. Že když doteď nejsem, tak asi někde problém bude mi říkal. Ale proč ho hledat, že? Je pohodlnější rovnou doporučit umělé oplodnění ![]()
Ja tento cyklus s ničím nepočítám a když se náhodou objeví mokro, tak budu dělat testy 🙂Akorát ten maliník jsem teda vysadila, s tím nevím jak, když se tam nic neděje.
@Ladyanyz píše: Více
Nepochybuju o tom🤣 ja mam naopak problem spis cekat obden, rada bych to zkousela prave obden, denne mi prijde, ze se nestihnou spermie obnovit. Ale zas bych to nerada promeskala
@Denise.H píše: Více
To my dame snazeni bez problemu
mela jsem to v planu obden cely tyden
jen jsem vcera nedala gel proroze mi prislo brzo.
@Andul.weber my se většinou snažíme obden, ale když zrovna vyjde pozitivní test hned ten další den, tak je proste sex i tak
dvakrát se mi to tak vyplatilo, tak to nechci prošvihnout 😁 vždycky tam nějaká zrala spermie čeká 🤭
@Sisi 14 no hele, asi taky není úplně o co stát, protože hoen je dneska už takový mezi vilodnatym a kremovym, takže ještě dnes zmermomocnim manžela 🙃, i když jemilu to nijak nevadí. Ráno ke pichlo u pravého vaječníků, teď me poboliva chvilkama podbřišek… Ale zase teplota ovulaci vůbec nenasvedčuje ![]()
@Monča013 tak hezký sílí dál ![]()
@Kulich6 píše: Více
Ajaj 😂 🥲 mně hrozně vadí jak emimino nemá appku a na mobilu v prohlížeči je to děs 😂 tak jsem si říkala, že fb by byl přijatelnější ![]()
@bonsaj493 uz mas ovulaci?
Příspěvek upraven 29.04.25 v 11:46
@MaláElfí píše: Více
Ahoj
neznám celou tvoji situaci, ale jen takovej typ pokud už teda třeba nebereš zkus na podporu ovulace Myo inositol, hodně žen si to chválilo, nejlepší je s d-chiro
já teď ho zkouším od goodie ☺️
Příspěvek upraven 29.04.25 v 11:47
@MaláElfí To mě mrzí, že ses setkala s takovým přístupem… Chápu, že tě to štve – člověk od lékaře čeká aspoň trochu zájmu a snahy hledat příčinu, ne jen mávnout rukou nebo tě hned posílat na IVF. Každý cyklus je jiný a i anovulace se prostě občas stane, však to znáš. Jestli máš pocit, že by ti víc sedla jeho žena, klidně ji zkus – hlavně ať máš vedle sebe někoho, kdo tě bere vážně a podpoří tě. A hele, třeba tě ten cyklus ještě překvapí – držím palce, ať to dobře dopadne, testíky máš připravený a víš, že se může stát cokoli i bez očekávání. S maliníkem to chápu, já bych ho v anovulačním cyklu asi taky odložila. Ale je vidět, že opravdu působí a až budeš potřebovat, tak jak když najdeš. ![]()
@Denise.H píše: Více
Ty jo, to se ti zase po tom biochemku takhle protáhla na 10dní? To je potvora! ![]()
A kdy čekáš ovulaci? Já jen, že se k sobě pomalu přibližujeme ![]()
Holky tak já se vracím zpět, dnes 8DC. Po tom biochemku jsem špinila dýl než obvykle, ale jsem teď natěšená na nové zkoušení.
Testy nakoupené a jede se dál. Většinou mám ovulaci tak 20DC, tak jsem zvědavá, jestli mi teď vůbec dorazí nebo až další cyklus. Myslím na vás všechny a doufám, že tady brzy přibydou pozitivní testíky.