Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wawulka doufam,ze ano
uz bysme moc chtěli aby to vyšlo …přišlo to co nejdříve protoze si myslim, ze ovulace se blíží
@Wawulka píše: Více
Hm, to je blby, to bych musela vyndat jeste v noci, se mi moc nechce teda ![]()
@Andul.weber píše: Více
Jo ták ![]()
Já už si teď nevybavuji, zdali jsem ho někdy nenechala až do rána
![]()
Ale klidně bych to riskla…
@Wawulka v nektere ze skupinek se psalo ze ho zensky nechavaji klidne i 12 hodin takze bych se nebala
sama jsem tenhle cyklus nechala do rana, tzn nejakych 10 hodin.. na vysledek cekam ![]()
Tyjo holky, já to tady vůbec nestíhám. 😃 Včera jsem byla ráda, že jsem dočetla Messenger a tady mezitím 6 stránek… 😂
Ale je super, že to tady tak jede! Ještě ty dvě čárky teda… ale už to brzy budeee😃 😊 ❤️ já dnes teda ještě dělala poslední test (13 DPO), pořád je tam nějaký doušek (ale je to Pepino😃), takže spíš falešný než biochemko. Teplota se drží nahoře, ale už cítím, že brzy přijde MS. Tento měsíc mám úplně mírne PMS a ještě žádné špinění, tak za mě úplně obří radost. Jen teď nevím, jestli za to může čaj, Verra a nebo ten Dostinex na prolaktin…😃 🙈
Příspěvek upraven 29.04.25 v 17:15
Holky, já jsem překvapená, kolik těch biochemek je. Jako věděla jsem, že se to stává, ale že je tak až takhle časté…
Jinak jsem taková otrávená, nemůžu se zbavit myšlenek, že i když to třeba vyjde znova, tak to zase nemusí dobře dopadnout a pak znova snažení a zas nejistota, a měsíce a roky utíkají…cítím trošku bezmoc.
PS: zdravím nově příchozí ![]()
@Ladyanyz Těhotenské do zásoby?
Já mám jen ty zbytky. A nevím jestli budu přikupovat, pak jsem jak blázen
Ale měla jsem objednano 50 těch růžových a Amazon mi stornoval objednávku 😂 (asi moc nebezpečné 🤭)
@Orchidejka13 Jen ať jsme poradna banda 💪
@Barbu.Au píše: Více
Ja objednavala ty primo k premom na amazonu a taky mi je zrusili
@Barbu.Au no víš co, doma mi zbylo pár Maxů a už úplně vidím, že bych pak narychlo někde sháněla v DM, takže raději objednam předem 😁
Ale ano, je to nebezpečné 🤣
Holky ja začínám být skeptická úplně se vším 🙈 ted je nejaky na 💩 období
Tak můj OT dneska jen se světlounkou druhou čárkou…na to že jsem zítra očekávala peak, tak teď vůbec netuším, jestli moje propočty budou mít šanci ![]()
@Fra8 také mi vychází ovulka na 1.5.. uvidíme
rikala jsem ze by to bylo hezky na den lásky ![]()
@Sisi 14 to máme stejně
. Ale jak tu někdo psal, že po 16m se zadařilo, budu držet palce ať sílí test, tak jsem si říkala, že sice strašná doba, ale povedlo se.
Já vysadila všechny různé doplňky a bylinky a beru jen myo-inositol. Gel jsme nepoužili, byl sex jako moment překvapení, tak se mi to nechtělo přerušovat.
Já dnes cítím břicho, ale to je zmrzlina, meloun, oběd dohromady 🤣. Takže očekávám jen pozitivní 💩 🤣.