Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nina9898 píše: Více
Tak hodně štěstí! ![]()
Nějak se nám tu s těma biochemkama roztrhl pytel… tak snad jich už bylo dost! ![]()
@Lisa2022 Děkuji, ten mám v kombinaci s listovkou 🙂 Beru ho s menšími pauzami už asi rok a půl.
Ahoj holky, já dnes 1DC (rozjela se včera večer). Tak jsme zvědavá, jestli zase zapadnu do nějaké OVU party 😊 🍀
@Barbu.Au já 4DC a nasadila jsem znovu drmek, s nim mi zatím vzdy přišla ovu dřív, tak třeba se zase sejdeme ![]()
@Wawulka Jenom 9.
Pokud by to bylo jako minule, tak 5.5. A ty? ![]()
@Ladyanyz Na kdy ti myslíš bude vycházet?
To by bylo fakt zajímavé
![]()
Se mi líbí, jak se tady ty testovací a ovulační partičky stále schází a zase se od sebe vzdalují. Stačí jeden cyklus jinak a jste jinde
![]()
@Barbu.Au vypadá to na 10.5., ale lepší by bylo až 11., to už manžel bude doma ![]()
Na kdy tobě?
Mne zatím vychází na 1.5., jestli to tak bude je ve hvězdách 😃
@Denise.H píše: Více
Já jsem teď 4DPO ![]()
Ale jelikož mám ty ovulace nějaké rychlé, tak bychom příští měsíc mohly být skoro nastejno… ale samozřejmě nám oběma přeju, ať žádný další snažící měsíc není
![]()
Měly jsme teď obě 2 biochemka po sobě, tak do třetice to teď završíme a sejdeme se v těhotenský skupince… určitě!
![]()
@Denise.H píše: Více
Aspoň se hezky navzájem prostřídáme jako parťačky ![]()
@Ladyanyz Já bych měla být taky kolem 11+12, tak jsem zvědavá, jak nám ty odhady vyjdou ![]()
@Denise.H já doufám, ze partičky za chvíli zmizí a zbyde jedna velká těhotná parta
![]()
@Nina9898 taky jsem zvedava
moje ovulace si poslední dobou děla co chce, ale třeba se hezky sejdeme 😁
@Barbu.Au Já taky 1 DC. A to jsem tenhle měsíc fakt měla pocit, že to vyšlo… zase nějaké nové příznaky… asi aby se člověk nenudil… ![]()