Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mojzi
28.4.25 14:07

@Verule.Berule takze si to prodlouzite s vyletem? Doporucila bych vam ZOO, pokud jste nadsenci do zvirat :mrgreen: je to na cely den.

• Citovat
  • Upravit
378
28.4.25 14:13

Dneska jedna dobrá zpráva v podobě výsledků genetiky: vše v pořádku, žádné genetické onemocnění, správné počty chromozomů, geneticky zdraví a kompatibilní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.25 14:31
@TimaLi píše: Více

Pan doktor byl moc ochotnej, ale bohuzel je ve ctvrtek svatek🤣 🤣 tak pujdu v pondeli, po ovu, aspon na tu sliznici mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.25 14:33
@TimaLi píše: Více

Skvely!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.25 15:03

Pozitivní tt

Ahoj, včera jsem si náhodou udělala tt místo ovulačního a byly na něm dvě čárky.. jedna skoro neviditelná, ale byla.. samozřejmě mi to nedalo a šla jsem koupit další testy.. ty byli od mamatestu a byli celkem více jasněší barvy.. dnes další od celublue než jsem šla na gyndu.. a taky pozitivní :srdce: doktor samozřejmě nic ještě neviděl, tak mám přijít za dva týdny.. dříve jsem trpěla na cysty a mám taky obrácenou dělohu a tím, že mě pobolívá levý podbřišek, tak jsem šla radši hned na kontrolu, zda to neni třeba i cysta… ale není.. měli jste taky takové pobolívání v podbříšku? Je to normální? Dostala jsem injekci na podporu těhotenství tak uvidíme.. myslíte, že uz se můžeme radovat? Mám obrovský obavy.. taky mi doktor řekl, že ty testy nemusí znamenat těhotenství jelikož ješte pms může příjít tento týden… ale co jiného by to bylo …?
A zároveň jsem si koupila kyselinu listovou.. myslíte, že po ty injekci ji můžu brát? Děkuji za rady..

• Citovat
  • Upravit
1063
28.4.25 15:08
@Anonymní píše: Více

Listovku brat muzes urcite. Carka vypada pekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.25 15:13
@Anonymní píše: Více

Carka vypadá pěkně ale na nějaké závěry je ještě brzo, jak sám řekl doktor. Z vlastní zkušenosti bych se začala radovat až po potvrzení srdíčka :) nicméně přeji hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
716
28.4.25 15:18

Holky, koukám, že duben se moc nevydařil. Tak snad pozdější jaro je naše. ♥️ Ja cekam na ovulku dnes 12 DC. Tak uvidíme. Nejak se tim nestresuju. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.4.25 15:29

Ahoj,

původně jsem to tu jenom sledovala, ale ráda bych se k vám přidala. S manželem se snažíme od ledna o dítě a já co měsíc zkouším nějaké nové preparáty a tenhle měsíc jsem teda zkoušela i výpočet podle Jonáše, ale zatím to vypadá, že nic :D Tak snad mi s vámi v diskuzi přestane hrabat. :srdce:

Všem přeju štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
28.4.25 15:55

@Mojzi ano ☺️ ☺️ pojedeme ve čtvrtek během dne, pátek hned ráno imunologie, asi někam na oběd a procházku ( snad vyjde počasí), sobota Zoo a neděle dopoledne domů… Už jsem tedy našla nějaký apartmán na Booking, celkem blízko a tím, že vlastně budeme tam jen spát, snídat, večeřet, tak jsem nebrala ani žádné výhledy. Bereme 3 letého syna, takže není potřeba ani wellness :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
28.4.25 15:59

@TimaLi to je super ☺️ ☺️ snad budu psát v červenci/ srpnu něco podobného ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
28.4.25 16:01

No tak já asi nakoupím ovulační testy a budu doufat mno :? Jak na potvoru zrovna dneska mi syn celou cestu ze školky nadšeně vyprávěl, jak by to bylo bezva, kdyby se mi už narodilo to miminko a co by s ním všechno dělal, učil ho a ukazoval..bylo mi do breku 😑 Hele a co myslíte čaje? Když se zatím nic nechystá, mám pít maliník dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.4.25 16:03

@Sunnie Ahooj,
Tak to se snažíme stejnou dobu :D
Držím moc palce a určitě se ti tu s námi bude líbit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.4.25 16:15

@zaret Určitě bude :srdce: taky držím palce :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
28.4.25 16:21

@zaret @Sunnie holky a kolik vám je a snažíte se o první mimi? :oops: My se snažíme od podzimu, ale to jsem ani nevěděla skoro, kdy ovulaci mam, žádný testy :D teď to bude v květnu třetí cyklus, co testuji ovulaci:) je mi 27 a nesmírně se těším, až budu maminka😁 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí