Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
27.4.25 12:19

@Majdalenka02 Spíš už mám zkušenost. Před třemi lety to bylo to samé, ani už jsem nečekala, že bych mohla být „přirozeně“ těhotná, jen jsem měla místo MS špinění a když už to trvalo 10 dní, řekla jsem si, že musím k doktorovi. A byla jsem v 7 týdnu. No a dbá dny po tom, co se objevilo srdíčko, tak to odešlo. Tak se bojím, aby to nebylo to samé :roll: A moc děkuju Moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
27.4.25 12:34

@Briza5 a nechceš se k nám přidat? 😃 Možná jsi psala, ale nezaregistrovala jsem. 😊
No já jsem nejspíš 11 nebo 12 DPO, na testu včera i dnes pidi duch, ale spíš je to ryska, takže už pomalu očekávám další cyklus. 😃 Každopádně je to po asi 5 měsících první cyklus, kdy zatím nešpiním před ms, takže léky na prolaktin nebo Verra nejspíš fungují. I teplota se drží nahoře, tak mám radost aspoň z toho, že progesteron nejspíš valí. 😃
A co ty? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
27.4.25 12:35

@Alentop ach, no to úplně chápu…to je pak lepší když to odejde dřív než později 🙈 ale třeba je to opravdu normální. Tak dej zítra vědět, co na to doktorka. 🙂 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.25 12:39

@Majdalenka02 Můžu se zeptat, co to máte za skupinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
27.4.25 12:39

@Orchidejka13 u mě se taky rýsuje leda MS ( cca zítra či v úterý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.25 12:40

@Majdalenka02 Dám :) Ono asi stejně nezbývá než doufat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.4.25 12:41

Ahoj, můžu se zeptat co to máte za fb skupinku? :) Jednu jsem našla, ale je to tam jen sama reklama a jinak mrtvo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
27.4.25 12:51

@Alentop Skupinku na fb. Napiš kdyžtak @Kajlíí do zprávy, je správce, tak ti případně pošle odkaz 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.25 13:13

@Majdalenka02 Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
27.4.25 13:15

Tak jsem si taky napsala o odkaz na fb skupinku, těšila jsem se kolik budu dočítat a říkala jsem si co se děje, že mi neskočily oznámení o nových komentářích 😁 tak doufám, že jste některá moje sousedka 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.4.25 13:59

@Majdalenka02 napíšu, děkuju :) super s tím špiněním a třeba se duch ještě vybarví :D 11dpo je pořád celkem brzo.
Já mám zítra první kontrolu, dneska jsem si nechala po výletu hodinky na ruce, měří teplotu a ta spadla. Ale jinak je mi pořád stejně, občas zabolí břicho a motá se mi hlava. Tuhle dobu jsem už jinak vždycky zvracela. Tak uvidime :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
27.4.25 14:05

@Briza5 no po všech zkušenostech tady už ani nevím jestli chci. Přijde mi, že od 11 DPO to většinou už byly biochemka. 🙂 Sice se to na netu píše, ale moc reálný mi to nepřijde, přecejen už tady máme celkem velký vzorek. 😃
Jeee, skvěly! Tak to se moc těším, co nám napíšeš. 😊 Tak třeba to bude tentokrát bez nevolnosti, to by bylo bezva! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 14:57

@Alentop držím palce, ať je to v poradku. :hug:

• Citovat
  • Upravit
312
27.4.25 15:03

Moje testování dnes takto, bohužel.
Začínám krvácet. Bolí mě od noci silně spodní záda a bodá v pravém třísle.
Už ať je to za mnou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
27.4.25 15:09

@Žanda-Panda Achjo, tak to je mi moc líto 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...