Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
716
25.4.25 16:01

Tak holky jak jste na tom s testováním čehokoliv? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
25.4.25 16:04

@Wawulka jak si dneska dopadla? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.4.25 16:10

Ahoj holky,
my se snažíme na klinice už třetím rokem, letos jsem byla zatím jen znovu na imunologii a tento cyklus měla jít na vyšetření NK buněk… Před dvěma týdny jsem měla dostat MS(i když já mám ten cyklus v rozmezí 4-6 týdnu, tak kdo ví). Tak jsem si minulý týden dělala test a pididuch. Druhý den silnější - to byly Mamatesty. Koupila jsem pak dva testy od Pepina, třetí den bez čárky, zkusila jsem ještě digitální test Clearblue a taky nic. Smířila jsem se s tím, že to byli jen duchové, další den jsem začala špinit, tak jsem neřešila. No jenže už týden víceméně silněji špiním, tak mi to dnes nedalo a v poledne před prací jsem si udělala ten zbyly test od Pepina. Na první Mamatest z minulého týdne, na druhé Pepino dnes… Připadá mi to na tu dobu docela slabé, kdyby to byla pravda a navíc to špinění… vůbec nevím, co si o tom myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
25.4.25 16:27

@Alentop Zavolala bych na gyndu ať na tebe kouknou, aby vyloučili mimoděložní. Držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
25.4.25 16:30
@Fra8 píše: Více

já čekám na MS měla by dorazit do neděle když nedorazí v pondělí test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.4.25 16:42

@Fra8 testuju už od 10dpo, dnes 15dpo. Testy sněhobílé, jeden jsem měla asi vadný a ukázal ducha, pak zase bílo, měla jsem to dostat včera :roll: ms mívám pravidelnou, ale první měsíc jsem teď brala kontryhel do ovulky. Tak nevím, ms asi zpožděná. Pochybuju že budou dvě čárky ještě. Přikládám foto toho testu s duchem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.25 17:11

@Alentop volala bych v pondělí na gyneko, ale na druhou stranu, pokud je takhle kolisavy cyklus, tak teoreticky mohla být ovulace později a teprve ty testy začnou silit. Takže v pondělí bych udělala test a pak případně volala.

• Citovat
  • Upravit
2376
25.4.25 18:01

@Verule.Berule úplně ti rozumím, že tě tohle napadá, taky se občas trapim, ze jsme se měli začít snažit dřív…
Ale stejne to nic nezmění a je tedy zbytecne se tím trápit :hug: děláš co můžeš a věřím, ze to nakonec bude mít šťastný konec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8634
25.4.25 18:07

@Fra8 Já začnu testovat ovulaci přesně za týden. Doba ještě daleká. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
25.4.25 18:08

@Fra8 já stále čekám na ms 🥱 ale už se rozjíždí, tak snad to bude rychle 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
25.4.25 20:28

@Fra8 Já jedu v pondělí na gyndu, tak nemusím tentokrát nic testovat zatím ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
25.4.25 20:33

@Ladyanyz děkuji ❤️ ❤️ prostě čas se už nedá vrátit zpět… A všechno se děje/ neděje z nějakého důvodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8634
25.4.25 21:05

@Verule.Berule Hele, i kdyby spermiogram vypadal jak výsledky po víkendové pařbě a progesteron jel na horské dráze, tak to ještě vůbec nic neznamená! Miminka si prostě dávají načas, ale nakonec přijdou. A když ne hned, tak aspoň ve velkém stylu!
A za salátový maraton klobouk dolů! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
25.4.25 21:20

@Denise.H
No, musela jsem ze sebe pocity vypsat tady :wink: Samozřejmě, že stačí správné vajíčko a 1 spermie, ale momentálně to beru, že by to byl zázrak… Během víkendu by měla dorazit MS, tak zase v tom pojedu s vámi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
25.4.25 21:29
@Kulich6 píše: Více

No… proběhlo to :lol:
Tak teď už to chce jen trochu stesticka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek