Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
my se snažíme na klinice už třetím rokem, letos jsem byla zatím jen znovu na imunologii a tento cyklus měla jít na vyšetření NK buněk… Před dvěma týdny jsem měla dostat MS(i když já mám ten cyklus v rozmezí 4-6 týdnu, tak kdo ví). Tak jsem si minulý týden dělala test a pididuch. Druhý den silnější - to byly Mamatesty. Koupila jsem pak dva testy od Pepina, třetí den bez čárky, zkusila jsem ještě digitální test Clearblue a taky nic. Smířila jsem se s tím, že to byli jen duchové, další den jsem začala špinit, tak jsem neřešila. No jenže už týden víceméně silněji špiním, tak mi to dnes nedalo a v poledne před prací jsem si udělala ten zbyly test od Pepina. Na první Mamatest z minulého týdne, na druhé Pepino dnes… Připadá mi to na tu dobu docela slabé, kdyby to byla pravda a navíc to špinění… vůbec nevím, co si o tom myslet…
@Alentop Zavolala bych na gyndu ať na tebe kouknou, aby vyloučili mimoděložní. Držím palce 🍀
@Fra8 píše: Více
já čekám na MS měla by dorazit do neděle když nedorazí v pondělí test.
@Fra8 testuju už od 10dpo, dnes 15dpo. Testy sněhobílé, jeden jsem měla asi vadný a ukázal ducha, pak zase bílo, měla jsem to dostat včera
ms mívám pravidelnou, ale první měsíc jsem teď brala kontryhel do ovulky. Tak nevím, ms asi zpožděná. Pochybuju že budou dvě čárky ještě. Přikládám foto toho testu s duchem
@Alentop volala bych v pondělí na gyneko, ale na druhou stranu, pokud je takhle kolisavy cyklus, tak teoreticky mohla být ovulace později a teprve ty testy začnou silit. Takže v pondělí bych udělala test a pak případně volala.
@Verule.Berule úplně ti rozumím, že tě tohle napadá, taky se občas trapim, ze jsme se měli začít snažit dřív…
Ale stejne to nic nezmění a je tedy zbytecne se tím trápit
děláš co můžeš a věřím, ze to nakonec bude mít šťastný konec ![]()
@Fra8 Já začnu testovat ovulaci přesně za týden. Doba ještě daleká. ![]()
@Fra8 já stále čekám na ms 🥱 ale už se rozjíždí, tak snad to bude rychle 🙏🏻
@Fra8 Já jedu v pondělí na gyndu, tak nemusím tentokrát nic testovat zatím ☺️
@Ladyanyz děkuji ❤️ ❤️ prostě čas se už nedá vrátit zpět… A všechno se děje/ neděje z nějakého důvodu…
@Verule.Berule Hele, i kdyby spermiogram vypadal jak výsledky po víkendové pařbě a progesteron jel na horské dráze, tak to ještě vůbec nic neznamená! Miminka si prostě dávají načas, ale nakonec přijdou. A když ne hned, tak aspoň ve velkém stylu!
A za salátový maraton klobouk dolů! ![]()
@Denise.H
No, musela jsem ze sebe pocity vypsat tady
Samozřejmě, že stačí správné vajíčko a 1 spermie, ale momentálně to beru, že by to byl zázrak… Během víkendu by měla dorazit MS, tak zase v tom pojedu s vámi ![]()
@Kulich6 píše: Více
No… proběhlo to ![]()
Tak teď už to chce jen trochu stesticka ![]()