Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sisi 14 To právě těžko říct, minulý týden jsem měla na mamatestu slabou čárku a na Clearblue -. A pak jsem začala špinit, myslela jsem, že je to MS. No a teď tohle.
@Alentop je to buď a nebo, bohužel 😏 ale k Dr si určitě skoč, třeba utrogestan pomůže a všechno bude v pořádku ![]()
@Ladyanyz Já vím, doma už to radši ani neříkám, přítel to blbě nese, že 7 transferů ani ťuk a teď ještě kdyby se to přirozeně zase neudrželo, tak už by asi snahu o dítko vzdal. No jo, stejně člověk nic nenadělá, ale sakra když už je ten test pozitivní… ![]()
@Alentop budu moc držet palce a strašně si přejí po tom všem, aby to bylo to se šťastným koncem!!! 🍀 Musí to přeci vyjít 🙏
@Alentop to je nejhorší viď.. když už konečně vypadá dobre test, tak proč je do toho to spineni
taky jsem to měla ![]()
Ale ne vzdy to znamená něco špatného… takže určitě šance na šťastný konec je
taky moc držím pěsti!
@Alentop achjo, to je teda fakt na houby, že se zrovna chytlo a špiníš…musí tě to znejisťovat. 😕 Třeba je to ale jen nějaká žilka nebo hematom a bude vše v pořádku. 🙂 Nebo i přes lehkou ms vydrží. Tak uvidíš, co zítra u doktorky, moc na tebe myslím ❤️
@Alentop snad je ještě naděje, to naštve, že zrovna takhle o víkendu
držím moc palce
@Majdalenka02 Jak jsi na tom ty? ![]()
Jinak. holky je to tu takový smutný, jak jste se přesunuly na ten fb:( ![]()
@Ladyanyz to se vůbec nedivím, já nestíhala ani předtím:D ale občas to člověka aspoň pobavilo nebo rozptýlilo, jste dobrá parta ![]()
@Kulich6 To si říkám pokaždé, že už to musí vyjít
Spíš mě jakoby štve nebo jak to napsat, že se chytne takhle přirozeně, kdy není to vajíčko vyšetřené, takže když se nepodaří, řeknou, že mohlo být poškozené. No a když do mě závádí emrijka po všech možných vyšetřeních, tak prostě ani náznak. Kdyby se aspoň vědělo, co je tam blbě, takhle je to prostě bezmoc
Ale moc Ti děkuji ![]()
@Briza5 tak pojd za námi, je to vážně super
to se ti nechce? ![]()
@Ladyanyz už o tom dost přemýšlím
kdo posílal ty pozvánky prosím? ![]()
@Briza5 napis když @Kajlíí 😊 já se toho upřímně trochu bála, aby to nebylo nakonec divné
a je to úplně naopak, jak je to takové osobnejsi tak je to strasne fajn
![]()