Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To nevím. Jsem 48dc a takhle dlouhý jsem ho neměla nikdy ![]()
Ale měla jsem od posledního porodu 1.ms, kojím. ![]()
@eavinka 3112 mě se včera pro změnu manžel z legrace ptal, zda neberu antikoncepci, když stále nejsem těhotná…
Naposledy jsem ji brala 6 let zpátky…
Nebo taky jeho dotaz:,,To jako nemáš v plánu být příští rok touto dobou už těhotná??" a myslel to zcela vážně…
Kdyby to bylo tak jednoduché si říct, že chceme být těhotné teď hned či konkrétní měsíc.
![]()
Dobré ráno holky, našla jste některá // nebo aspoň něco co se rýsuje? ![]()
@Orchidejka13 také čekám na // od holek. Tento konec týdne je nějaký prázdný.
Hezké ráno holky tak já dneska 1DC MS se rozjela. Kdo je na tom jako já?
@Verule.Berule bylo by to moc krásný kdybysme si to mohli říct a tak by bylo …uz bych dávno byla těhotná …s tema chlapama je fakt sranda ![]()
@zizalka24cz já čekám kdy konečně přijde, zatím den zpoždění, tak by měla co nejdříve a těším se na květen ![]()
Ja mam 10 DC a testuju ovulaci ale očekáván ji zase až okolo toho 4.5 😁 😁 …takže k TT to je este dlouhá cesta 😁 navíc příteli zrušili volno v té době Ovu tak vůbec nevim jestli se tenhle měsíc sejdem 🙈 🙈
@Orchidejka13 píše: Více
Tak super držím palce aby dorazila co nejdříve. Já už se těším až to skončí a budeme se zase snažit. A tenhle měsíc v květnu prostě ten sex bude častěji a ne jen párkrát za měsíc.
a květen bude doufám náš všech a tady a měsíc lásky se naplní a budeme pak tady se kochat čárkami.
Ahoj holky, já dnes takto. Ale stále špiním… Sem tam i jakoby čerstvá krev. Zítra ráno si teda skočím k doktorovi, ale přesně takto jsem to měla poprvé 😔
I když pořád si říkám, že asi lepší, než mimoděložní.
@Alentop a jaký si týden? Ja sem také u syna lehce krvácela v 5+5 dostala sem uteogestan a pak to bylo dobry