Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ladyanyz píše: Více
Já ho teď nasadila a beru celý cyklus bez přestávky…
Podle toho, co jsem vyčetla, tak má pomalý nástup tzn. 3-6 měsíců…
A podporuje všechny fáze cyklu - pomáhá vyrovnávat hladiny estrogenu před ovu, podporuje produkci LH a nakonec podporuje i tvorbu progesteronu…
@Wawulka no to já si prave rikam, ze když ho budu brát jen polovinu cyklu, tak jestli se vubec ten účinek stihne projevit. Ale zase ještě četla, ze je to silný přírodní progesteron 🤷🏼♀️ jinak jsem s nim po brání cely cyklus měla jen ty nejlepší zkušenosti. Otehotnela jsem pak prirozene, i když mi bylo potvrzeno, ze se mi neuvolňuje vajíčko.
@Ladyanyz Já ho beru od ovulace jako jsi brala ty. V první časti cyklu si netroufám. Vážně bych se bála rozhozeného cyklu, protože nevím, co se mnou ne/udělá.
@Wawulka Já četla tolik protichůdných informací o drmku, že si netroufám o něm cokoliv napsat. ![]()
Ale jo, to, co jsi našla, byla jedna z možných scénařů, kterou jsem také četla.
![]()
Já zítra zkusím tt, pokud bude teplota stále nahoře. Mám jich nakoupených ve vánočních akcích 2+1 dost
.
Vypadá to na delší LF než minulý cyklus, taky nešpiním a nemám PMS. Za mě tedy zatím úspěch!
Člověk by se měl radovat i z maličkostí, ne? ![]()
Představa nevolností je naprosto děsná, takže se těším a netěším zároveň.
![]()
@Denise.H píše: Více
Já mám pocit, že protichůdné informace čtu pomalu u každého druhého doplňku ![]()
Jedni tvrdí, že se má brát v této fázi, druzí, že zase v jiné… čert aby se v tom potom vyznal ![]()
Takhle nám nezbývá nic jiného, než ze sebe dělat pokusný králíky
![]()
@Wawulka píše: Více
Tyjo teď jsem si vzpomnela na svoji story s překlepem 🤣
Kdysi jsme se hádali s bývalým přes sms, měl zas nějakou svou blbou náladu 😅 tak mu pisu „Ty máš ale náladičku“
A mobil mi to přepsal a poslalo se „Ty máš ale nářadíčko“
Odpověděl mi „To mám!“
A bylo zas vše sluncem zalité 😅 😅
@Wawulka přesně 🥲 takže kdyby mi tu každý napsal „Holka drmek se přeci bere jen druhou část cyklu, to nevíš?“, tak jsem šťastná 😅 😅 takhle samozřejmě jak říkáš - metoda pokus, omyl 🤣 🤣
@Ladyanyz píše: Více
No jooooo… když to by to pak bylo až moc jednoduchý… kdyby existoval jasně daný návod/postup a byly by i jasné výsledky pro každou z nás
![]()
@Ladyanyz ahaa, no to mě právě děsí, že to rozhodí cyklus. 😃 Já mám LF dlouhou, jak už jsme se bavily, ale 5 dní špinění před ms je prostě hodně, takže ve skutečnosti pak vlastně moc dlouhá není…😃 Tak jsem si říkala, že by to mohlo pomoct, ale když to teď tak čtu, jsem trochu na vážkách, jestli se do toho pouštět. 😃
@Wawulka Nemusíš dělat králíka, jenom pokud chceš. ![]()
Já na jednu stranu ráda zkouším nové věci a druhou stranu jsem strašný srábek, když by mi to mohlo něco rozhodit nebo se nedej bože jedná o zdraví.
![]()