Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lulu0707 píše: Více
Vtipný já sem 8dpo a nekrvacim a říkám si, jaká je to škoda- že žádná nidace.. ![]()
@Chaturanga
já pravé takhle krvacim každý měsíc no. Takže si říkám, žádná změna, zase to nevyslo ![]()
Test 10dpo a ani duch..tak nic no
Příspěvek upraven 24.09.24 v 23:15
@Chaturanga jeee tak to mi mrzí. Já mám
10 dni zpoždění a zatim nic. Ale prikladam to k tomu, že jsem byla nemocná a měla jsem hned dvoje ATB za sebou 🙈 test jsem si ani nedělala, podle mě je to zbytečné.
Ahoj holky, mam asi dušíka. Jsem už hrozně ospalá. Odepíšu později, Co si o testu
myslíte?
@Kristýnka6196 píše: Více
Já tenhle test neznám, ale taky ho tam vidím:)
@AmazonNika píše: Více
Možné to je, ale ten test by sis mohla udělat. Minimálně kvůli vyloučení mimoděložního těhu. Takhle se ti teď bude ta ovulace fakt špatně počítat, ale ty ATB dávají smysl holt i menstruace je pro tělo zápřah. Vsaď se, že příjde o víkendu, až nebudeš v práci. Teda pokud to nakonec fakt není malej drobek:)
@Kristýnka6196 supeeer, to vypadá dobře. Myslím, že mohu gratulovat ![]()
Ahoj, přidávám se k vám, je mi 35, mám dvě děti a budeme se pokoušet o první společné s přítelem 😏
@Kristýnka6196 píše: Více
Jestli máš tohle v noci, tak bych taky otvírala šampus, teda ten detskej ![]()
@Lulu0707
Omlouvám se, že jsem neodepsala dříve.
Přesně jak píšeš, všichni kolem těhotní.
Né že bych jim zo nepřála, vždy se nad každým novým životem budu rozplývat, jen kéž by přišlo štěstíčko i k nám.
Je plno paru, jako jsme my, např. i vy a nejhorší za mě je ty žádné odpovědi.
Proč to vlastně nejde?
Za IVF jsme nechali už 200 tis. a vlastně vůbec nic se nezměnilo. A já proste nedokážu vypnout a nemyslet na to. Za tu dobu, co se snažíme byla i svatba i které mně každý říkal, to je ono, teď přijdeš na jiné myšlenky
.
Vůbec ![]()
Ba naopak jsem na to myslela ještě více ![]()
Přeji ti, ať se zadari co nejdříve, vím jaký je to zahul na psychiku, vztah a na nás samotné.
Tak nám všem posílám plno sil ![]()