Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj já se snažím teprve necelý 4 měsíce takže zatím krátká doba nevím ale rok snažení je normální tak uvidím co bude dál
@Anonymní píše:
A ty jsi prodělala mimodelozni těhu?
Ano před 4 roky snažit jsem se začala až nedávno neměla jsem skym po operaci se snažit tak proto
Ahojky. U me mimo v unoru a snazeni od dubna. Takze cca pul roku. Ted Mam zrovna po ovulaci a cekam zda ms dorazi nebo ne, tak dam vedet kdyby se zadarilo konecne ![]()
@Markeet1 Tak to mame skoro úplně stejně. Ale nějak jsem se stim pořád tak nějak psychicky nesrovnala 🤔Každý měsíc je to jedno velké zklamání, když ta mrška přijde 😐Určitě dej vědět a držím palce, aby MS už nedorazila :smiling_face_with3_hearts:
@Anonymní píše:
@Markeet1 Tak to mame skoro úplně stejně. Ale nějak jsem se stim pořád tak nějak psychicky nesrovnala 🤔Každý měsíc je to jedno velké zklamání, když ta mrška přijde 😐Určitě dej vědět a držím palce, aby MS už nedorazila :smiling_face_with3_hearts:
Musis to brat tak, ze jsi byla schopna otehotnet, priste to uz jen musi byt na spravnem miste
a dalsi vec je to, ze lepsi kdyz to dopadlo takhle, nez kdyby se neco nedej boze stalo treba v 5 mesici tehotenstvi.. takze hlavu vzhuru, melo to tak byt, ted uz bude lip ![]()
@Markeet1 To máš pravdu
Děkuji.
Jinak Tobě brali i Vejcovod? Mě bohužel ano. Ale je ještě jeden naštěstí
Tak snad bude fungovat tak jak se sluší a patří ![]()
@Anonymní píše:
@Markeet1 To máš pravduDěkuji.
Jinak Tobě brali i Vejcovod? Mě bohužel ano. Ale je ještě jeden naštěstíTak snad bude fungovat tak jak se sluší a patří
Ano vzali mi taky vejcovod. Pokud je ten druhy vporadku, tak se urcite brzy zadari
jeste vydrz par mesicu a kdyz nic tak to res s dr ![]()
@Markeet1 Ano, ano teďka mám mít preventivní prohlídku, tak jsem si říkala, že bych to už nějak začala řešit, nějaké ty základní vyšetření a právě i ten druhý zdali je v pořádku, aby mě poslal na nějaké vyšetření. Tak uvidíme co mi řekne.
Snad se brzy dočkáme ![]()
@KSarah
Me ceka prave pristi mesic hsg (rentgen vejcovodu) abychom vedeli zda je vubec prichozi. Tak nejak doufam, ze uz na to nebudu muset jit
jeste 10 dlouhych dni do ms musim ted pockat. Tak ti drzim palce at je vse vporadku ![]()
@palomadorantez
Ahojky bohužel, mě zatím ne. Už se z toho asi zbláznim
každopádně jaro / léto chci zkusit car..
Co u tebe? Zadařilo se? ![]()
@Anonymní píše:
@palomadorantez
Ahojky bohužel, mě zatím ne. Už se z toho asi zbláznim![]()
každopádně jaro / léto chci zkusit car..
Co u tebe? Zadařilo se?
No já jsem po čtyřech měsících musela mít pauzu dva měsíce a teď se začínám snažit znova dávám tomu do září a pak to budu řešit
@palomadorantez
Tak snad se do září zadaří :smiling_face_with3_hearts:Budu držet palečky…
Ahoj holky,
Je tu někdo kdo se snaží o miminko po mimoděložním těhotenství a stále se nedaří? Přemýšlíte o caru?