Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, uz jsem v par diskuzich mezi snazilkama byla, ale potom co 95% z nich otehotnelo tak na me z toho sla spis depka.. takze i kdyz jim to moc preju - trapilo me to.. tak to zkusim zase na chvili tady.. ![]()
Prasky sem vysadila loni v polovine dubna (po cca 10ti letech), na normalni cykly jsem cekala pul roku.. od te doby to chodi pravidelne.. ovulace probiha, ale prcek stale nikde
.. posledni dve MS bylo spis 10 - 14 denni hnedy spineni obcas nejaky ten chuchvalec cehosi.. videt to bylo hlavne na papire na wc, jinak nic.. tehotna nejsem a nevim co se zase deje ![]()
jinak je mi 26, ziju v zahranici, venku je akorat krasne hnusne a v troube mam jahodov kolac
![]()
Ahoj snažilky, moc ráda se taky přidám. Je mi 24 a antinu jsem vysadila předloni v prosince a až minulý měsíc se mi snad konečně srovnaly cykly, tak snad to buď vydrží a nebo budou na testu // ![]()
Ahoj. Taky se přidám
je mi 26, snažíme se od ledna, zatím bez úspěchu.. V těchto dnech se chystám testovat tak doufám že tam budou // ale zatím tomu nic nenasvědčuje ![]()
Ahoj holky! tak to je super že jste tady! mě je 24, jsem půl roku vdaná a s mojim bydlíme už pátým rokem v Otrokovicích. Odkud jste vy? ![]()
@verulicek Jee já jsem " čerstvě " (od září) vdaná a bydlíme v Boskovicích.
@Obr Koloděj my se taky vlastně snažíme od září, teda spíš se nijak nechráníme ale až tento měsíc je to nejaktivnější
tak snad to výjde, ![]()
Ahoj holky, je mi 26 po velikonocích jsem přestala brát HA, jsem ráda, že tu vznikla tato diskuze, protože stejně jako Zuzee87 jsem už byla v pár diskuzích, ale jak holky postupně začaly těhotnět, tak je mi to vždy líto, když já pořád nic.
@sloníci jn je to naprd co? :/ kdyby to aspon bylo nakazlive ![]()
jinak ja teda ziju v Norsku..
@smudlik13 píše:
@verulicek Jee já jsem " čerstvě " (od září) vdaná a bydlíme v Boskovicích.@Obr Koloděj my se taky vlastně snažíme od září, teda spíš se nijak nechráníme ale až tento měsíc je to nejaktivnějšítak snad to výjde,
teda chtěla jsem naspat, že se snažíme od ledna ![]()
Ahoj holky, ja jednu diskuzi zlozila a taky se nam to v ni krasne tehotni (az na me
). Pridavam se i k vam
je mi 27 (doufam, ze nevadi, ze jsem krapet pres limit
a mimco se s manzelem snazime od lonskeho kvetna, ale az ted tak nejak intenzivneji
vcera jsem delala testik a zatim bilo
tak uvidime, jestli mrcha dorazi.. Jinak jsem z HK ![]()
@Alickaaa Ahoooj, tak už jsme spolu ve druhé diskuzi
Taky jsem si říkala, že nám to tam rychle těhotní, tak jsem si zaskočila i někam jinam
A kdyže ty máš vlastně termín MS?
Ahoj holky, tak mě bylo v lednu 27, tak snad se taky můžu přidat?
Jelikož různých diskusí o snažení je mraky a přispěvatelky nemají nic moc společného, chtěla jsem založit diskusi, kde budou přibližně stejně staré (a zatím bezdětné) holky. Když se přidáte, budu ráda!!!
Něco o mě - antikoncepci jsem brala 8 let, nyní jsem poprvé vysadila a čekám na svoji první ovulaci
zatím nic neměřím, nezkouším, ale když se zadaří, budeme rádi