Snažení o první - jaro 2013 pro holky 24-26

verulicek
12.5.13 16:53

Snažení o první - jaro 2013 pro holky 24-26

Jelikož různých diskusí o snažení je mraky a přispěvatelky nemají nic moc společného, chtěla jsem založit diskusi, kde budou přibližně stejně staré (a zatím bezdětné) holky. Když se přidáte, budu ráda!!!

Něco o mě - antikoncepci jsem brala 8 let, nyní jsem poprvé vysadila a čekám na svoji první ovulaci ;) zatím nic neměřím, nezkouším, ale když se zadaří, budeme rádi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4201
12.5.13 17:04

Ahoj, uz jsem v par diskuzich mezi snazilkama byla, ale potom co 95% z nich otehotnelo tak na me z toho sla spis depka.. takze i kdyz jim to moc preju - trapilo me to.. tak to zkusim zase na chvili tady.. :-)

Prasky sem vysadila loni v polovine dubna (po cca 10ti letech), na normalni cykly jsem cekala pul roku.. od te doby to chodi pravidelne.. ovulace probiha, ale prcek stale nikde :(.. posledni dve MS bylo spis 10 - 14 denni hnedy spineni obcas nejaky ten chuchvalec cehosi.. videt to bylo hlavne na papire na wc, jinak nic.. tehotna nejsem a nevim co se zase deje :(

jinak je mi 26, ziju v zahranici, venku je akorat krasne hnusne a v troube mam jahodov kolac :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
12.5.13 17:21

Ahoj snažilky, moc ráda se taky přidám. Je mi 24 a antinu jsem vysadila předloni v prosince a až minulý měsíc se mi snad konečně srovnaly cykly, tak snad to buď vydrží a nebo budou na testu // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
12.5.13 17:25

Ahoj. Taky se přidám :lol: je mi 26, snažíme se od ledna, zatím bez úspěchu.. V těchto dnech se chystám testovat tak doufám že tam budou // ale zatím tomu nic nenasvědčuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
12.5.13 17:26

Ahoj holky! tak to je super že jste tady! mě je 24, jsem půl roku vdaná a s mojim bydlíme už pátým rokem v Otrokovicích. Odkud jste vy? :dance:

• Citovat
  • Upravit
793
12.5.13 17:32

@verulicek Jee já jsem " čerstvě " (od září) vdaná a bydlíme v Boskovicích.

@Obr Koloděj my se taky vlastně snažíme od září, teda spíš se nijak nechráníme ale až tento měsíc je to nejaktivnější :lol: tak snad to výjde, :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.5.13 17:32

Ahoj holky, je mi 26 po velikonocích jsem přestala brát HA, jsem ráda, že tu vznikla tato diskuze, protože stejně jako Zuzee87 jsem už byla v pár diskuzích, ale jak holky postupně začaly těhotnět, tak je mi to vždy líto, když já pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
12.5.13 17:34

Já jsem z Opavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
12.5.13 17:42

@sloníci jn je to naprd co? :/ kdyby to aspon bylo nakazlive :D

jinak ja teda ziju v Norsku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
12.5.13 17:56
@smudlik13 píše:
@verulicek Jee já jsem " čerstvě " (od září) vdaná a bydlíme v Boskovicích.@Obr Koloděj my se taky vlastně snažíme od září, teda spíš se nijak nechráníme ale až tento měsíc je to nejaktivnější :lol: tak snad to výjde, :potlesk:

teda chtěla jsem naspat, že se snažíme od ledna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.5.13 18:25

Ahoj holky, ja jednu diskuzi zlozila a taky se nam to v ni krasne tehotni (az na me :D). Pridavam se i k vam ;) je mi 27 (doufam, ze nevadi, ze jsem krapet pres limit :P a mimco se s manzelem snazime od lonskeho kvetna, ale az ted tak nejak intenzivneji :mrgreen: vcera jsem delala testik a zatim bilo :( tak uvidime, jestli mrcha dorazi.. Jinak jsem z HK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
12.5.13 18:29

@Alickaaa Ahoooj, tak už jsme spolu ve druhé diskuzi :lol: Taky jsem si říkala, že nám to tam rychle těhotní, tak jsem si zaskočila i někam jinam ;) A kdyže ty máš vlastně termín MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.5.13 19:28

Ahoj holky, tak mě bylo v lednu 27, tak snad se taky můžu přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
12.5.13 19:30

@smudlik13 taky jsem vdaná od září :-) 1.9.

• Citovat
  • Upravit
793
12.5.13 19:33

@verulicek Já 8.9. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat