Snažení pět měsíců a déle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.2.15 20:27

@alenka84 :mrgreen: aha, no, máš pravdu.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.15 20:29

@Meliskaa Kolikátý měsíc se snažíte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
9.2.15 20:31

@Karolina snažilka @Naominka Děkuji holky :) Jak dlouho se snazite? My tedka sesty mesic a mam zrovna po ovulce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.15 20:36

@Meliskaa My taky začínáme 6. měsíc..já mám 13DC a měla bych teď mít ovulaci, ale kdo ví.. Beru Utrogestan, ale zavádím 2× večer, protože když jsem to polykala, tak mi bylo děsně zle..a teď jsem prvním měsícem dobrala Clostylbegyt, tak uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
9.2.15 21:13
@Meliskaa píše:
Ahoj holky,muzu se k vam pridat?

ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
10.2.15 09:41
@Karolina snažilka píše:
@Meliskaa My taky začínáme 6. měsíc..já mám 13DC a měla bych teď mít ovulaci, ale kdo ví.. Beru Utrogestan, ale zavádím 2× večer, protože když jsem to polykala, tak mi bylo děsně zle..a teď jsem prvním měsícem dobrala Clostylbegyt, tak uvidíme :dance:

Tak moc drzim pesticky, aby se vam to podarilo tenhle cyklus!!! :srdce: a ten clostylbegyt je na podporu ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
10.2.15 09:41

@Didlinka33 Ahoj :mavam: ty jsi na tom jak? Jak dlouho se snazite? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 11:27

@Meliskaa jojo, má to podpořit ovulaci, protože jsem i nějaké cykly neměla ovulku :(, ale už minulý měsíc mě navnadila Dr..řekla, že vajíčko bylo uvolněno a stejně nic :zed:, tobě taky držím palečky, ať to co nejdřív výjde, ať už jsme všechny maminy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 11:30

Jo a holky, nevím jak to máte vy, ale já věřím na sny, většinou se všechno vyplnilo..no a dneska se mi zdálo jak v létě kráčím s bříškem, tipla bych tak 5-6.měsíc :srdce: :dance:, ve snáři to znamená - námaha, přírůstek do rodiny nebo splněné přání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 12:06

@Didlinka33 didlinko a jak si na tom ted ty?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
10.2.15 12:08

@Karolina snažilka Tak ja s ovulaci problem nastesti nemam, ale zatim se to neuchytilo :nevim:… Tak to je krasny sen a verim, ze v lete uz budes mit brisko :hug: to se urcite podari :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 12:34

@Meliskaa ja uz verim i tomu, ze to je psychikou…ja ted posledni mesic na to myslim min…uz se tolik nestresuju..kazdopadne jestli opet dojde MS tak ju orvu, ale snazim se byt optimistka :) nevim cim to muze byt.. :nevim: ja HA ani nebrala, s pritelem ani jeden nekourime ani jsme nikdy nekourili..sportujeme, snazime se jist zdrave…modlim se, abysme uz na Vanoce byli ve 3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
10.2.15 16:23
@Karolina snažilka píše:
@Meliskaa ja uz verim i tomu, ze to je psychikou…ja ted posledni mesic na to myslim min…uz se tolik nestresuju..kazdopadne jestli opet dojde MS tak ju orvu, ale snazim se byt optimistka :) nevim cim to muze byt.. :nevim: ja HA ani nebrala, s pritelem ani jeden nekourime ani jsme nikdy nekourili..sportujeme, snazime se jist zdrave…modlim se, abysme uz na Vanoce byli ve 3 :srdce:

Chapu te, i ja uz se tolik nestresuji, ale kdyz dojde MS tak jsem hodne zklamana. Nejhorsi to bylo v prosinci, jsem si myslela, jak jsem silna a uderem 24.12. jsem to dostala, no ja myslela, ze mne trefi. Nejenze k nam chodili pres svatky same navstevy a blbe otazky, jestli uz jsem tehotna ale proste mne to celou rozhodilo :nevim: musela jsem si dat i par tydnu pokoj od emimina, byla jsem z toho na dne :( byla jsem i v porodnici za kamaradkou, tak krasneho chlapecka ma, tak doufam, ze na pristi vanoce uz budeme ve trech :) ono se nam to podari :)… mne prijde, ze ti co ziji zdravym zivotem, tak maji vetsi problem otehotnet nez ti co chlastaji, berou drogy, ji nezdrave apod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 17:03

@Meliskaa tak jsem byla dnes u Dr…mam ovulaci, jupiii :D a velky folikul, takze me pichla injekci, aby to prasklo a putovalo..a sliznici mam pry ukazkovou…a od te doby co mi pichla injekci, tak citim velky tlak v podbrisku..asi mi to uz prasklo :nevim: tezko rict…no taky mi to tak pripada…znam holku, ktera rodi kazdej rok..horsi je, ze se o to nestara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
10.2.15 17:25

@Karolina snažilka Tak jak jsi dopadla u dr? :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie