Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karolina snažilka @Naominka Děkuji holky
Jak dlouho se snazite? My tedka sesty mesic a mam zrovna po ovulce ![]()
@Meliskaa My taky začínáme 6. měsíc..já mám 13DC a měla bych teď mít ovulaci, ale kdo ví.. Beru Utrogestan, ale zavádím 2× večer, protože když jsem to polykala, tak mi bylo děsně zle..a teď jsem prvním měsícem dobrala Clostylbegyt, tak uvidíme ![]()
@Karolina snažilka píše:
@Meliskaa My taky začínáme 6. měsíc..já mám 13DC a měla bych teď mít ovulaci, ale kdo ví.. Beru Utrogestan, ale zavádím 2× večer, protože když jsem to polykala, tak mi bylo děsně zle..a teď jsem prvním měsícem dobrala Clostylbegyt, tak uvidíme
Tak moc drzim pesticky, aby se vam to podarilo tenhle cyklus!!!
a ten clostylbegyt je na podporu ovulace?
@Meliskaa jojo, má to podpořit ovulaci, protože jsem i nějaké cykly neměla ovulku
, ale už minulý měsíc mě navnadila Dr..řekla, že vajíčko bylo uvolněno a stejně nic
, tobě taky držím palečky, ať to co nejdřív výjde, ať už jsme všechny maminy ![]()
Jo a holky, nevím jak to máte vy, ale já věřím na sny, většinou se všechno vyplnilo..no a dneska se mi zdálo jak v létě kráčím s bříškem, tipla bych tak 5-6.měsíc
, ve snáři to znamená - námaha, přírůstek do rodiny nebo splněné přání ![]()
@Karolina snažilka Tak ja s ovulaci problem nastesti nemam, ale zatim se to neuchytilo
… Tak to je krasny sen a verim, ze v lete uz budes mit brisko
to se urcite podari ![]()
@Meliskaa ja uz verim i tomu, ze to je psychikou…ja ted posledni mesic na to myslim min…uz se tolik nestresuju..kazdopadne jestli opet dojde MS tak ju orvu, ale snazim se byt optimistka
nevim cim to muze byt..
ja HA ani nebrala, s pritelem ani jeden nekourime ani jsme nikdy nekourili..sportujeme, snazime se jist zdrave…modlim se, abysme uz na Vanoce byli ve 3 ![]()
@Karolina snažilka píše:
@Meliskaa ja uz verim i tomu, ze to je psychikou…ja ted posledni mesic na to myslim min…uz se tolik nestresuju..kazdopadne jestli opet dojde MS tak ju orvu, ale snazim se byt optimistkanevim cim to muze byt..
ja HA ani nebrala, s pritelem ani jeden nekourime ani jsme nikdy nekourili..sportujeme, snazime se jist zdrave…modlim se, abysme uz na Vanoce byli ve 3
Chapu te, i ja uz se tolik nestresuji, ale kdyz dojde MS tak jsem hodne zklamana. Nejhorsi to bylo v prosinci, jsem si myslela, jak jsem silna a uderem 24.12. jsem to dostala, no ja myslela, ze mne trefi. Nejenze k nam chodili pres svatky same navstevy a blbe otazky, jestli uz jsem tehotna ale proste mne to celou rozhodilo
musela jsem si dat i par tydnu pokoj od emimina, byla jsem z toho na dne
byla jsem i v porodnici za kamaradkou, tak krasneho chlapecka ma, tak doufam, ze na pristi vanoce uz budeme ve trech
ono se nam to podari
… mne prijde, ze ti co ziji zdravym zivotem, tak maji vetsi problem otehotnet nez ti co chlastaji, berou drogy, ji nezdrave apod ![]()
@Meliskaa tak jsem byla dnes u Dr…mam ovulaci, jupiii
a velky folikul, takze me pichla injekci, aby to prasklo a putovalo..a sliznici mam pry ukazkovou…a od te doby co mi pichla injekci, tak citim velky tlak v podbrisku..asi mi to uz prasklo
tezko rict…no taky mi to tak pripada…znam holku, ktera rodi kazdej rok..horsi je, ze se o to nestara