Snažení prosinec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1170
25.1.22 08:58

@Mslenka na to jestli budou dvojcata ma vliv spise matka, u dvouvajecnych je to prave geneticka dispozice matky ze se uvolni dve vajicka a u jednovajecnych je to spis o nahode, takze bych se bala kdybys mela dvojcata z tvoji strany, jeste k tomu se ten gen vyskytuje nejcasteji ob tri generace… coz mam docela nahnano protoze moje prababicka byla z dvojcat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.1.22 09:12

@Ellenya u kamarádky je to z obou stran. Její babička byla z dvojčat. A babička manžela.
Můj mě právě straší že budou dvojčata. Ještě je celkově brzo cokoliv posuzovat. Ale v pátek a v s jsem myslela že zdech u. To jsem u malého nezažila. Nějak je vše divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
25.1.22 09:12
@proseccino píše:
@orchidej912 určitě něco najdete, ať se ti uleví :hug:

Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
25.1.22 09:13
@proseccino píše:
Holky mate některá zkušenost s 2 denním poklesem teploty? :think: Normálně bych řekla, ze to muže byt až teď ovu, ale příznaky ani test tomu nenasvedcuji a nidace je prý jednodenní záležitost, takže mě “radost” přešla :nevim: jsem zvědavá na zítřek, jak moc se zvedne, jestli vůbec :roll:

Hnízdění? Sleduj dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
25.1.22 09:31
@Mslenka píše:
@Ellenya u kamarádky je to z obou stran. Její babička byla z dvojčat. A babička manžela.
Můj mě právě straší že budou dvojčata. Ještě je celkově brzo cokoliv posuzovat. Ale v pátek a v s jsem myslela že zdech u. To jsem u malého nezažila. Nějak je vše divné

Myslím, že se dost sleduješ a stresujes :).
Pokud se zadarilo, tak tvůj stres miminku nepomůže. Spíš naopak. A pokud se nezadarilo, už to stejně neovlivnis. Zkus být v klidu a počkat na den, kdy budeš moct testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.1.22 09:38

@Soncak moc právě ne. Ale v pátek večer po kontrole u dr a v sobotu jsem nemohla chodit jak mě vše bolelo. To asi těžko se nedá sledovat. Ale dnes jen štípání.
Já moc za 12 let co jsme spolu jeho rodinu neznám. Jelikož se s nimi netýkají. Takže proto mě to udivilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.1.22 09:41

@Soncak a u syna jsem ani nepoznala a ani nepocitovala že by mohla být ovu. Proto to neznám. A víc věcí je jinak než před 7 lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
25.1.22 09:59
@Soncak píše:
Myslím, že se dost sleduješ a stresujes :).
Pokud se zadarilo, tak tvůj stres miminku nepomůže. Spíš naopak. A pokud se nezadarilo, už to stejně neovlivnis. Zkus být v klidu a počkat na den, kdy budeš moct testovat.

Naprosty souhlas! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.1.22 10:03

@Mslenka zase si vezmi, že je lepší bolestivá ovulace než žádná :D Alespoň ji dobře poznáš :) To při snažení není vůbec na škodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.1.22 10:07

@Rose1777 tj, ale jak to vysvětlit synovi že mamka nemůže 100%fungovat? Víkend bl šílený. Ale opravdu je hodně věcí jiných než bylo před 7 lety co jsem čekala syna. Takže mě vše překvapí protože to neznám. Kdo to zná tak říká že se moc sleduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.1.22 10:12

@Ellenya kdyby ty věci byly stejné jako u syna tak to neřeším. Ale tohle neznám. Ovu jsem u syna necítila ani nevěděla kdy je. A hodně věcí je úplně jinak. Tak mám strach ať něco nezanedbam. Kdo cítí ovu každý měsíc je machr. Já ji cítila až letos. Takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
25.1.22 10:35

@Mslenka tak já jsem nikdy tehotna nebyla, takže to neznám a fakt mi přijde, že se akorát trapis tím, jak se nezdrave sleduješ. Když to psala @Anicka2888, přišlo mi to nefér, ale teď to bohužel vidím stejně. Tím se Anicce omlouvám.
Hlavně bych do toho syna od začátku opravdu netahala. Udělala to moje kolegyně minulý rok a bohužel v 5. měsíci musela miminko porodit a samozřejmě neprezilo. Nepisu to proto, že chci někoho strašit nebo že bych to snad někomu přála, to fakt ne, ale stát se může cokoli a nemyslim si, že ta malá dušička v podobě tvého syna by to s tebou takhle měla prožívat. A to, že jsi nemohla fungovat, jak píšeš, bych vysvětlila tak, jako bych měla chřipku třeba. Určitě bych neřešila, že je mi zrovna blbě z ovulace. Takže tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.1.22 11:08

@Soncak u chřipky muzu aspoň trochu chodit. Ale o víkendu to vůbec nešlo. Nešlo ani sednout což u chřipky aspoň trochu jde.
Jen ležet. Třeba kamarádka se šíleně sledovala víc než já. Jen ji pichlo v zádech hned myslela že je tehu.
Já říkala že je brzo ještě soudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.1.22 11:12

@Soncak mám známou která podcenila píchání v podbřišku a měla otravu krve z potratu protože si myslela že si jen něco namohla. A ovu potvrdila i dr.
Ale pokud je něco jinak než normálně tak to asi člověk řeší. A pokud to nechá tak to může dopadnout špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.1.22 11:13

@Soncak to byl syn kdo přišel s tím kdy bude druhé. Jelikož jeho 4 spolužákům se narodil sourozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí