Snažení se o miminko a špatná doktorka?

Anonymní
11.7.18 20:38

Snažení se o miminko a špatná doktorka?

Zdravím. Na začátku roku 2017 jsem vysadila antikoncepci a od té doby se snažíme o miminko. Zkoušeli jsme různé bylinky na podporu plodnosti, ovulační testy, atd.. A nic.. Ke konci roku jsem šla na kontrolu ke své gynekolozce a tak sem se zeptala kde může být problém. Bohužel na mě vyjela stylem, že sem na to mladá a ať radši cestují, atd… S přítelem nejsem krátký čas si myslím (5 let), koupili jsem dům, jsme finančně zajištěni. Ano je mi 21 let, ale když se na to cítím jak po fyzické stránce tak po psychické, tak nevidím důvod k takové reakci? Nyní už je to rok a půl od vysazení HA a stále nic. Dokopavam se jít k doktorce, ale bojím se opětovné kritiky (jinak jsem s ní byla vždy velice spokojená). Někdo nějaké rady prosím? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35957
11.7.18 20:39

A ovulaci máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
11.7.18 20:41

Testovala bych jak ovulacnimi testy tak merenim BT. Jinak bych urcite davno vymenila lekarku. Kolik je priteli? MS mas pravidelnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.18 20:42

Zmenit doktorku, ma resit tvuj problem a nee se starat o ostatni veci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 20:42

@pikola podle ovulačních testu ano.

• Citovat
  • Upravit
35957
11.7.18 20:45
@Anonymní píše:
@pikola podle ovulačních testu ano.

Tak pak test u partnera. Můžeš se samozřejmě taky objednat v nějakém reprodukčním centru, na to není potřeba doporučení. Udělají vám tam základní testy a budeš vědět co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
11.7.18 20:45

Já bych změnila lékaře za takového, který o tebe bude mít zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 20:46

@Sailah Příteli je 25 let. MS mám již pravidelnou cca půl roku.

• Citovat
  • Upravit
62
11.7.18 20:49

@pikola změna lékaře mě nejspíše nemine tedy :/. Promluvím o tom doma a uvidím. Moc děkuji za podporu a rady. (na anonymitu už prdim, nebaví mě to tam furt klikat :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.7.18 20:51

@Karleon to mě bohužel nejspíše nemine. Nechtěla jsem měnit, protože do toho incidentu jsem s ní byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.7.18 20:54

@lucky28 Jj, změň doktorku a uvidíš. Já měnila v půlce těhotenství a nelituji. Přístup úplně jiný a klid a pohoda.

Mně zase ta původní řekla ať přijdu za rok, že mě pošle na IVF. A to jsem jí jen oznámila, že další HA nechci. Takoví lidi by doktoři být neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27743
11.7.18 20:55
@lucky28 píše:
@Karleon to mě bohužel nejspíše nemine. Nechtěla jsem měnit, protože do toho incidentu jsem s ní byla spokojená.

upřímně spokojená jsi byla protože psala antiko a nic víc jednou za rok preventivka, ale když se ukáže problém pak se ukáže i to jak je mudr ve skutečnosti dobrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.7.18 20:59

@ka2ka
Právě že jsem s ní řešila hned po vysazení cystu. A její přístup byl super a důkladný. Hrozila mi operace, ale nakonec se to zvládlo i bez toho. Pak každý měsíc kontroly zda je vše v pořádku. :nevim: nerozumím tomu proč se takto teď zachovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.7.18 21:00
@Anonymní píše:
Zdravím. Na začátku roku 2017 jsem vysadila antikoncepci a od té doby se snažíme o miminko. Zkoušeli jsme různé bylinky na podporu plodnosti, ovulační testy, atd.. A nic.. Ke konci roku jsem šla na kontrolu ke své gynekolozce a tak sem se zeptala kde může být problém. Bohužel na mě vyjela stylem, že sem na to mladá a ať radši cestují, atd… S přítelem nejsem krátký čas si myslím (5 let), koupili jsem dům, jsme finančně zajištěni. Ano je mi 21 let, ale když se na to cítím jak po fyzické stránce tak po psychické, tak nevidím důvod k takové reakci? Nyní už je to rok a půl od vysazení HA a stále nic. Dokopavam se jít k doktorce, ale bojím se opětovné kritiky (jinak jsem s ní byla vždy velice spokojená). Někdo nějaké rady prosím? :nevim:

Doporučuji se poohlédnou po odborníkovi s velkým O. Hlavně žádný stres to ti vůbec nepomůže ale naopak. Rok a půl není moc, někteří mohou otěhotnět i po například 6 letech.Lékařka by tě měla prohlédnout zda jsi v pořádku a pak může být kontrola u partnera. Samozřejmě méně náročné je první zkontrolovat sperma muže a poté kontrola tebe. Aby jste zvýšili šanci: Sex v plodné dny, nemusíš každý den úplně stačí ob den. No stres. Zdravá životospráva, pohyb. Nevyhledávat sauny. Zkuste se na to zaměřit ale nedělejte nic nuceně. Můžeš začít cvičit metodu mojžíšové, pít každý svůj čaj například kotvičník, kontryhel, maliník…chodit na akupresuru, cvičit jogu apod. Ale první se nechjete zkontrolovat oba aby jste byli v klidu a mohli polde toho postupovat dál. Hodně štestí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.7.18 21:01

@P4ja
Děkuji moc za podporu a rady. Změna mě určitě nemine. Souhlasím s tebou. Jen jsem z té poslední kontroly (kde na mě takhle vyjela) byla nějaká špatná :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí