Snažení se o první dítko, léto 2012

Anonymní
24.7.12 12:43

Snažení se o první dítko, léto 2012

Čaute holky, kdo by si chtěl vyměnit názory, zkušenosti nebo prostě jen tak pokecat a vzájemně se podpořit, budu ráda… Jinak je mi (skoro) 21 a poslední pilule bude v půlce srpna… Je tu někdo „podobnej“? :mavam:

Bylo by fajn se trochu poznat a udělat tu komornější atmosféru ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
657
24.7.12 12:52

Ahoj, mně je 23 a s přítelem už o mimču uvažujeme… Zbývá mi ještě asi 40 tabletek a pak jsem řekla příteli ať se rozhodne. Já rozhodnutá jsem :palec:. Tak uvidíme, doufám, že to vyjde :mrgreen:
Jen snad neva, že jsem ti sem napsala, nevím to jistě jestli sem budu patřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.12 13:21

Ahoj, já mám taky ještě celý platíčko před sebou, takže jsem jen ráda, že jste ve (skoro) stejný situaci ;) Nám teď taky všechno hrálo do karet, takže jsme si řekli, že politická situace stejně lepší nebude a co že jsem maldá ;) Odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
657
24.7.12 13:25

Já jsem z Kladna, a ty? A tvůj přítel/manžel už je rozhodnutý do toho jít? To jsi totiž na tom líp než já, já ještě nemám nic jistý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.12 13:29

Olomouc. Je to přítel a rozhodlej je snad víc jak já :D Je o 10 let starší, už má nejvyšší věk :D Co vy a svatba, nic?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.12 13:35

Tak to je jasný, ten už na to věk má dávno :lol:, muj přítel je stejně starej jako já, takže je právě ještě nerozhodnej. Svatbu zatím neplánujem, pro mě je miminko teď důležitější a on sám mi řekl, že o ruku mě požádá třeba až mi bude růst bříško, takže se svatbou nikam nespěcháme, a vy? A jsi zaměstnaná nebo studentka?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.12 13:40

Už přes rok dělám, VŠ jsem doložila skrz barák a celkově budování na neurčito… V práci jsem cca od května 2011, takže nárok na MD bych mít měla, ale teda sml. na určito - do 6/13. Tak snad to do tý doby vyjde ;) U nás svatba je tabu.. Na prášky se nechceš vyprdnout dřív? :D Já beru ve středu první z posledního platíčka, takže cca 17.8 (na můj svátek mmch.) beru poslední… No a pak se uvidí :)

• Citovat
  • Upravit
657
24.7.12 13:54

No to víš že bych i chtěla, ale nejsem na to rozhodniutí sama tak si musím počkat :). Jakto že je u vás svatba tabu? Přítel nechce? No já si počkám jak to půjde tobě a pak využiju při snažení tvoje rady :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.12 14:00

No on už jednou byl, takže zkušenosti ;)

• Citovat
  • Upravit
657
24.7.12 14:13

Aha, asi špatný zkušenosti teda… Tak to je blbý, ty by ses vdávat nechtěla? A jak dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
24.7.12 14:23

Ahoj,
můžu se přidat? Taky se snažíme, první měsíc, HA už neberu 8 měsíců, tak se třeba brzy povede… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
24.7.12 14:33

Ahoj holky, mně je taky 21, ale o miminko už se teda snažíme déle (dva neúspěchy :? ), tak pořeju hodně štěstí a ať se vám brzy zadaří a máte krásná zdravá mimča. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.7.12 14:40

@Blannie07 Ahoj, jasně, vítej :) A co že jsi se snažením čekala tak dlouho po vysazení antikoncepce?

@triada To mě moc mrzí, ale jak se říká, do třetice všeho dobrého a taky ti přeju ať máš krásné zdravé mimčo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
24.7.12 14:46

Kačta : HA jsem vysadila čistě z lenosti si každý tři měsíce chodit pro recept… :oops: a pak jsme se přestěhovali, já změnila práci a teď nám v domečku tak nějak něco chybí:)

Triada: budu ti moc držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
24.7.12 14:50

@Blannie07 Taky jsem ha vysadila z lenosti, ale už bych ji nebrala. Je to svinstvo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí