Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mně je 23 a s přítelem už o mimču uvažujeme… Zbývá mi ještě asi 40 tabletek a pak jsem řekla příteli ať se rozhodne. Já rozhodnutá jsem
. Tak uvidíme, doufám, že to vyjde ![]()
Jen snad neva, že jsem ti sem napsala, nevím to jistě jestli sem budu patřit..
Ahoj, já mám taky ještě celý platíčko před sebou, takže jsem jen ráda, že jste ve (skoro) stejný situaci
Nám teď taky všechno hrálo do karet, takže jsme si řekli, že politická situace stejně lepší nebude a co že jsem maldá
Odkud jsi?
Já jsem z Kladna, a ty? A tvůj přítel/manžel už je rozhodnutý do toho jít? To jsi totiž na tom líp než já, já ještě nemám nic jistý ![]()
Olomouc. Je to přítel a rozhodlej je snad víc jak já
Je o 10 let starší, už má nejvyšší věk
Co vy a svatba, nic?
Tak to je jasný, ten už na to věk má dávno
, muj přítel je stejně starej jako já, takže je právě ještě nerozhodnej. Svatbu zatím neplánujem, pro mě je miminko teď důležitější a on sám mi řekl, že o ruku mě požádá třeba až mi bude růst bříško, takže se svatbou nikam nespěcháme, a vy? A jsi zaměstnaná nebo studentka?
Už přes rok dělám, VŠ jsem doložila skrz barák a celkově budování na neurčito… V práci jsem cca od května 2011, takže nárok na MD bych mít měla, ale teda sml. na určito - do 6/13. Tak snad to do tý doby vyjde
U nás svatba je tabu.. Na prášky se nechceš vyprdnout dřív?
Já beru ve středu první z posledního platíčka, takže cca 17.8 (na můj svátek mmch.) beru poslední… No a pak se uvidí ![]()
No to víš že bych i chtěla, ale nejsem na to rozhodniutí sama tak si musím počkat
. Jakto že je u vás svatba tabu? Přítel nechce? No já si počkám jak to půjde tobě a pak využiju při snažení tvoje rady ![]()
Aha, asi špatný zkušenosti teda… Tak to je blbý, ty by ses vdávat nechtěla? A jak dlouho jste spolu?
Ahoj,
můžu se přidat? Taky se snažíme, první měsíc, HA už neberu 8 měsíců, tak se třeba brzy povede… ![]()
Ahoj holky, mně je taky 21, ale o miminko už se teda snažíme déle (dva neúspěchy
), tak pořeju hodně štěstí a ať se vám brzy zadaří a máte krásná zdravá mimča. ![]()
@Blannie07 Ahoj, jasně, vítej
A co že jsi se snažením čekala tak dlouho po vysazení antikoncepce?
@triada To mě moc mrzí, ale jak se říká, do třetice všeho dobrého a taky ti přeju ať máš krásné zdravé mimčo ![]()
Kačta : HA jsem vysadila čistě z lenosti si každý tři měsíce chodit pro recept…
a pak jsme se přestěhovali, já změnila práci a teď nám v domečku tak nějak něco chybí:)
Triada: budu ti moc držet palce
@Blannie07 Taky jsem ha vysadila z lenosti, ale už bych ji nebrala. Je to svinstvo. ![]()
Čaute holky, kdo by si chtěl vyměnit názory, zkušenosti nebo prostě jen tak pokecat a vzájemně se podpořit, budu ráda… Jinak je mi (skoro) 21 a poslední pilule bude v půlce srpna… Je tu někdo „podobnej“?
Bylo by fajn se trochu poznat a udělat tu komornější atmosféru