Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Babybabe tak nadšený chudák není. Ale neprotestuje…
už je to dlouhá doba, tak už taky chce aby se zadarilo… Jinak také držím palce 🙂
@baryse za me tomu nejde porucit a nejhorsi rada je nekomi rict „nemysli na to“. Ja to chapu. Mame s manzelem za sebou dlouhou cestu k mimi. Více jak dva roky se snažíme a nic. Takze nemyslet na to opravdu nejde. Pokud si ale 4 roky nedáváte pozor, možná bych zkusila vysetreni. At mate jistotu ![]()
@pen.tagram diky moc, treba se konecne dockam
dej vedet, jak jste dopadli ![]()
@Amy93 to uplne chapu, taky mě to vzdy rozhodí. Snažíme se více jak dva roky. Zatím se po „prostouchnuti“ vejcovodu povedlo jednou, ale skončilo to ZP. Obcas me taky chytne depka, ze to snad nikdy nevyjde, ale neamime to vzdát. Držím ti pěsti a hlavně pevné nervy ![]()
@JitulkaJ a právě proto máme tyto diskuze, aby to ti chlapi s námi přežili
Je fajn si tady pokecat a nasdilet zkušenosti. Me to moc pomáhá. A pak nekterw holky pošlou // a me to namotivuje neskutečný způsobem to nevzdávat ![]()
@Telios je potřeba to ze sebe dostat. A je jedno zda se snažíte pár měsíců nebo jako ja více než dva roky. Vždy je to těžké když si moc přejeme //
Držím pěsti, aby to brzy vyslo ![]()
@Lucaku tak držím pěsti, aby to vyšlo! Vydržíš netestovat do 5.8.? Ja ms očekávám zítra. Poprve v zivote ale nemam pms! Divne, ale vzdy mam nalita prsa, citlivé bradavky, chutě jak blazen a ted nic! Tak nechápu, co se to děje
Takze tehu urcite ne a ms teda buh vi. Mam to celý život ale pravidelne jako hodinky.
@Babybabe to čekání je strašně dlouhé. Musíte si naplánovat program - koupak, kino, prochazky atd. Ja jsem momentálně na konci čekání, zda zítra dorazí ms. Držím pěsti a hodně trpělivosti ![]()
@Majiss ahojky. To me mrzi, ze mas za sebou takový maraton. Ja mela jeden SP v 10tt. Od května se snažíme znovu a nic. Držím pěsti, aby to brzy vyslo a se šťastným koncem ![]()
@DaisyMe děkuju a snad i tobě se brzy zadari se zdarnym koncem 😊 😊 😊
@tibby93 píše:
Zdravím,
zatím jsem byla jen tichý pozorovatel, ale říkala jsem si, že bych se taky mohla zapojit do diskuzeS manželem se zatím snažíme 6 měsíců, je mi 28, a upřímně jsem si naivně myslela, že už se to dávno povede. Já jsem byla neplánované dítě, tak celý život poslouchám, jak je to hned
, a ono ne. Mám pocit, že mi z toho už chvilkama hrabe, snažím se to podpořit, jak to jen jde, každý mi říká neupínat se na to, ale to já jaksi neumím…
Hodně štěstí všem!
Ahojky, u nás přesně to samé, myslela jsem si, jak to bude hned, vždyť přece kolem mě každá otěhotněla ani nevěděla pomalu jak… A ono prd… První měsíc natěšená, proč by se přece nepovedlo? Potom docela velká ledová sprcha.. Dalsk měsíc, jsem si říkala, vždyť je brzo, čas… Teď už přijde vždycky smutek a říkám si jestli je to normální
Nesnáším řeči typu neupínat se, ono člověk tomu neporučí…
@Kikča12345 Ahoj Kikčo, to jsme na to podobné. Vyřešila jsem zdravotní problém a rikala jsem si, ze nam nic nebrání. První rok jsme to ale fakt nehrotili a ono stejně nic. Rwci typu neupinej se na to jsou k ničemu. Vždy jak někdo něco takového ze sebe výplodi za kecy, tak manžel jen kouká, jestli mě ma drzet, protože chytnu agres
Kolem nas qz na jeden pár všichni tehotni jak na běžícím pase. Je to nekd strasne narocne ![]()
@DaisyMe dekuju, taky přeji - mas pravdu, je jedno jak se člověk snaží, každý to vnímá individuálně, někoho to “dozere” dříve někoho později.. taky doufám ze se brzy všem zadari 😊
@Babybabe já vidím😍
Tak snad už to není ovitrille, ale miminko, moc držím pěsti všechny co mám😍 🙏
Já měla vzdy ovitrille z těla pryc už 7den od aplikace😊 🙏