Snažení (zoufalství)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
499
17.10.16 07:04

@LadyJahoda prosím, jaký čaj, přesný název, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
17.10.16 07:23

Ja uz to taky nedavam sice jsem nepotratila ale za mesic to je rok… Nebo teda pouhy rok… Tak tomu dam jeste ten mesic a pak koncime se snazenim… Nedavam to… A nejhorsi na tom je ze ten rok tak straaasne rychle utekl ze me to i mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
17.10.16 07:35

@Barborka4 Ty už jedno dítě máš? Hele, chápu jak ti je, ale já se zatím nedostala ani do fáze otěhotnění a to se o to pokoušíme od května. :roll: Snažím se myslet pozitivně, někdy je hůř, někdy líp. Jak píše @mmanolka bohužel, jsou věci, které člověk neovlivní…Já jsem v mnoha věcech dost urputná, ale tohle prostě nejde na povel a sakra mě to štve, ale nic s tím nezmůžu a člověk se s tím musí tak nějak vnitřně srovnat jinak se z toho zblázní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
17.10.16 07:39

Já taky piju 2krát denně kontryhel a zatím nic..sice se mi srovnal cyklus, pravidelný po 28-29dnech, ale stejně nevím kdy mám ovulaci, nepoznám to na sobě a testování s ovulačními testy..ty mi ovulaci taky nedokážou určit, ještě zkusím sledovat ovulaci teďka naposledy a jestli se neobjeví jasné 2 čárky, zajdu k lékaři, jestli vůbec ovulku mám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.10.16 07:45
@Jogrr píše:
Ja otehotnela prvni mesic, a myslela jsem na to celkem dost :mrgreen:

to je pro zakladatelku určitě přínosný komentář :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.10.16 07:47

@Baruberu nevím kolik Ti je, ale nepřemýšlela jsi, že zajdeš na gyndu aby dr udělala hormonální profil, štítnou žlázu a koukla zda je vše ok? Jinak i po dlouhé době se dějí zázraky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
17.10.16 08:07
@Ginuš píše:
@Baruberu nevím kolik Ti je, ale nepřemýšlela jsi, že zajdeš na gyndu aby dr udělala hormonální profil, štítnou žlázu a koukla zda je vše ok? Jinak i po dlouhé době se dějí zázraky :hug:

Mě třeba řekla doktorka, ze rok snažení je úplně normální, tenhle měsíc to je rok a taky stále nic. Pristi měsíc jdu též na krev a jak píše Ginuš, mela by jsi jít taky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.10.16 08:17

Teprve jsi prošla šestinedělím, tělo se dává dohromady a ty už panikaříš… Ono všechno nejde hned, na povel, máš spoustu času, panikařit bych začala po roce. Ne po skončení šestinedělí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
17.10.16 08:30

@Ginuš je mi 25 :-) Hp uz mam za sebou, mela jsem zvyseny prolaktin to uz mam v poradku… Dr, mi jeste doporucil laparoskopii s podezrenim na endometriozu a pak mi rekl ze to je vlastne na me jestli to chci podstoupit nebo ne… A ze me jedine posle do Caru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.10.16 08:32

@Barborka4 Můžu říct, že já jsem na sobě pozorovnala těhotenské příznaky snad každý cyklus snažení a přitom to byl jen běžné chování těla před menstruací, které jsem dříve nepozorovala - dřív jsem to tak neřešila, že. Až když jsem se přestala pozorovat, zadařilo se :) Vím, že věta „nemysli na to“ je jak do dubu, ale uvědom si, že ty těhotenské příznaky jsou opravdu hodně podobné PMS. Nechutenství/žravost, citlivost prsou, tlak v podbříšku,… Takže na tyhle těhu příznaky se zvysoka vykašli, zbytečně pak v očekávání testuješ, ono nic a o to přichází větší zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
17.10.16 08:49

Ahoj, někdo tu zmiňoval kontryhel, tak se dá koupit i v Anglii, klidně i přes amazon lady's mantle. Jen si nech poradit o tom dávkování, někde jsem četla, že se má pít je do ovulace a pak zase až po menstruaci…
 https://www.drugs.com/…-mantle.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.10.16 09:13
@Baruberu píše:
@Ginuš je mi 25 :-) Hp uz mam za sebou, mela jsem zvyseny prolaktin to uz mam v poradku… Dr, mi jeste doporucil laparoskopii s podezrenim na endometriozu a pak mi rekl ze to je vlastne na me jestli to chci podstoupit nebo ne… A ze me jedine posle do Caru..

věk máš krásný. My se začali snažit ve 30 a mimča jsme se dočkali ve 35,5. Sice to bylo delší čekání, ale vyšlo to. Tak uvidíš jak ta laparo, u mě byl problém s potrácením, tak se v tomhle moc nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
17.10.16 10:21
@Ginuš píše:
@Baruberu nevím kolik Ti je, ale nepřemýšlela jsi, že zajdeš na gyndu aby dr udělala hormonální profil, štítnou žlázu a koukla zda je vše ok? Jinak i po dlouhé době se dějí zázraky :hug:

Byla jsem vsechno mi vyslo na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
17.10.16 10:24

Ja prave vim ze panikarim :zed: potrebuju se od toho nejak odpoutat :think: mam dve holcicky 9. A 4 roky. Uz chodi do skoly ja doma sama varim atd a mam cas na to se sledovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.10.16 11:28

@Barborka4 začni vymýšlet co holčinám k Vánocům, vyšlo to 2×, vyjde to i potřetí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí