Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to hrozný zážitek pro každou z nás co si tím prošla
v pondělí zkusím zavolat dr a domluvit se za těch 14 dní, abych měla jistotu
Ahojte
tak my se sice jeste asi dlouho snazit nebudem, ale doufam, ze v tomhle roce to stihnem. Ja skoncila 23.5., tj. na zacatku 10tt, na pohotovosti, nejprve „jen“ spontanni potrat, dostala jsem prasky, ktere mely potratu napomoct, misto toho mi bolesti i krvaceni ustaly. Za 4 dny mi porad hCG v krvi neklesalo a nakonec je z toho pry mimodelozni. Do toho mi objevili velky myom, ktery tam jeste pred rokem nebyl. A rh negativni faktor. Proste zas musim mit vsechno. Ve cvrtek jsem dostala injekci a cekam do pristi stredy na krevni testy. Docela se bojim, ze hormon zas neklesne a skoncim s dalsi injekci anebo na revizi
no uvidime. Jeste pred par dny jsem na nejake dalsi tehotenstvi nechtela ani pomyslet, zvlast s nynejsi diagnozou mimodelozniho. Procetla jsem kde co a moznost dalsiho mimodelozniho mi prijde jako neskutecne velke riziko. No, od vcerejska uz ale stejne planuju, jak se do toho nejpozdeji na podzim pustime
![]()
@karkulka1283 no jaaa
už 6 DPO sexík patel nedele pondeli v utery ovule
tak jeste utery streda ctvrtek pojisteno
ted se ividi ms necek 7.6
@karkulka1283 ovulaci nehlídám, testy nedělám, je to na náhodě.
@Hanulina21 Snad se zadařilo a tu mrchu už dlouho neuvidíš. ![]()
@Hanulina21 já ted na ovu čekám, každým dnem by mela dorazit a MS ani nevím kdy dostanu protože to mám straaaaasne nepravidelné
jsem zvědavá za chvíli na testík…me totiž přijde ze tu jen holky píšou ze se budou snažit za x měsíců ale já myslela ze tohle je diskuze pro ty co se už snažej ![]()
@nadeeee vsak nou stres
to je nejlepší… Já jsem chtěla dělat testy jen jeden cyklus ale nasadili mi duphaston tak musím ovu hlídat ![]()
@karkulka1283 a delas si ty testy?? Ja sem 6 Dpo at uz je patek.. No ma to byt diskuze pro ty co se snazi
po potratech atd..
@karkulka1283 no to je na spadnuti
tak sup sup!!! A delej si pk jeste aspon dva dny
az zacne slabnout tak dalsi den 1Dpo
@Hanulina21 doufám ze zítra bude testík pozitivní
minuly měsíc jsem mela ovu az 28DC a dnes jsem 14 DC a už takhle tmavne
vypadá to dobře… Kdy budeš testit?
@karkulka1283 ja uz druhy den posobe pozizivni ovu 15 dc urcite bude pozitivni kocko
no chci zkusit v patek 10 Dpo mrchu necekam 12 Dpo ty jo porad doufam ze to vyslo pila sem kontryhel jedla listovku a pracovali jsme na mimi fakt dusledne
@Hanulina21 já kontryhelový čaj vysadila, prodloužil mi cyklus ale na uhnizďování mimi mám napsaný duphastontak to snad klapne nechnechceš radši pockat az ti vynecha 1 den ms? ![]()