Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3447
24.1.23 16:15
@maminecka6 píše:
@eliska.havlova mno jen škoda, že skupinka pujde akorát do háje, roky jela a všichni ted šli do soukromné, netuším proč..roky tady píší osobní věci a najednou jsou všichni fuč :nevim:

Ano. Je to škoda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
24.1.23 18:32
@maminecka6 píše:
@eliska.havlova mno jen škoda, že skupinka pujde akorát do háje, roky jela a všichni ted šli do soukromné, netuším proč..roky tady píší osobní věci a najednou jsou všichni fuč :nevim:

Ano, taky me to mrzi. Rada jsem drzela palce a mela radost, kdyz se nekomu zadarilo. Do soukrome nema smysl, abych se pridavala. I kdyz jsem taky aktivni snazilka a diskusi sleduju od zacatku, jsem vyrazne starsi nez vetsina zdejsiho osazenstva, anamneza nic moc a snazime se uz pres 10 let, takze jaksi nemam moc cim pozitivnim prispet a nechci zdejsi mladice v zacatcich snazeni svym pribehem zbytecne desit… Ale tak snad sem daji aspon sem tam fotku z utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.1.23 10:03

Holky myslíte že sílí ovulační test, dělám poprvé. Vím že ještě není pozitivní ale jestli vidíte rozdíl. :) nahoře včera večer 18:00 ten spodní dnes ráno okolo 6:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
25.1.23 10:26

@Terik_kal
Ahoj, přijde mi že sílej :-)
Já už jsem z těch čárek nějaká mimo :lol:
od včera testuji, protože mám zpoždění 3 dny a pořád vídím jen duchy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
25.1.23 10:57

@Terik_kal asi trochu sili. Ale ovulacni testy se maji delat nejdriv v 10 rano. Aby nebyla hladina LH hornonu zkreslena. Tak zkus testovat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.1.23 11:11

@Majule1811 já vím, ale to jsem v práci a přes den tu nemám moc času. Domu se dostanu nejdřív v 17:00 tak to zkouším alespoň před prací nebo po. :). Budu zkoušet dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.1.23 11:19

@acire to je krásné, moc gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.1.23 18:36

Holky tak přijde mi silnější, už se asi něco chystá. Pojistíme asi už dnes a v pátek. Ale pozitivní ještě není že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
25.1.23 20:04

@Terik_kal jeste kousek mu chybi. Mozna zitra uz by mohl. Nebo zkus později vecer. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.1.23 20:57

@Majule1811 děkuji moc za odpověd. Tady je teď takový ticho když tu holky nejsou :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
26.1.23 08:36

@Terik_kal Ahoj, včera jsem ti rozepsala dlouhou odpověď a než jsem to odeslala, tak mi umřel comp :pocitac:
Hele, testy ještě pozitivní nejsou, ale vypadá to že trochu sílí, i když hladina LH může dost kolísat. Pokud testuješ jen jednou denně, tak bacha na to, že vzestup LH nemusíš zachytit. Třeba u mě je to tak rychlé, že když ten den netestuju 3× denně, tak to nechytím.
Rozumím tomu že děláš na směny, ale nemůžeš testnout třeba v práci? Já testuju skoro výhradně v práci a jde to :lol: ale samozřejmě chápu že tohle je hodně závislé na pozici na které děláš, někde to prostě nejde se na 10 minut vytratit na záchod.

Zkoušela jsi apku premom? Je super že si tam test vyfotíš a ono ti ho vyhodnotí a i vidíš ty testy vedle sebe, takže ti odpadne hádání jestli sílí, nebo ne. Za mě je to super věc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
26.1.23 10:20

@Gracetheworld ahoj děkuji za zprávy. Nene pracuju od 8:00-16:00. Čas tu na to určitě mám, někdy více někdy méně. Podle toho kolik práce zrovna je. Určitě si testy vezmu s sebou, hodím si je v kanceláři do šuplíku a budu zkoušet tedy po té 10 hodině. Dělám je teď poprvé, tak jich nakoupím více a budu zkoušet vícekrát denně. Apku neznám děkuji za tip určitě si jí stáhnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
26.1.23 10:39

@Terik_kal Ono bude chvilku trvat než poznáš jak funguje tvoje tělo. Já velice rychle přišla na to, že když mi začne druhá čárka na OT sílit, tak musím testovat víckrát denně abych chytla LH vlnu. Někdo jiný ale může mít test pozitivní klidně celý den nebo i 2, to je fakt individuální. Zkus si s tím pohrát. Mě to třeba baví a navíc pak vím přesně na den kdy přijde MS, což je pro mě další velký bonus :D

Jinak většinou testuji od 12DC odpoledne, už vím že pokud se ovulace neblíží, čárka na OT je fakt slaboučká, pokud je ale jeden den trochu silnější, zvýším frekvenci testů a testuji i dopoledne a pokud je silnější tak přidám ještě jeden test. Zatím to nezklamalo, protože mi to LH vyletí fakt celkem rychle a pak zase rychle spadne.
V té apce je dobré používat jen jednu značku, ať nemáš zkreslené výsledky. Ona každá značka má trochu jinou koncentraci barviva.
Mám velice dobrou zkušenost s OT Livsane, ty jsou za mě absolutní topka, pak i Dr. Max nejsou špatné, které ale absolutně propady byly testy GS ovultest, za ty je podle mě škoda dávat peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
27.1.23 05:57

@Gracetheworld tak já zkoušela i dnes ráno, zkusím i kolem té 10:00 ale myslím že je pozitivní. Stačí sex dnes večer nebo bude pozdě? Byl i ve středu, včera ne. Je to věda koukám, každé tělo jiné. Ale testovat mě baví, alespoň vím co se s mým tělem děje. Já mám testy od toho dr. Maxe. :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
27.1.23 06:12

@Terik_kal
Ahojky, ten spodní je pozitivní
Taky mě bavilo testovat a sledovat co se kdy s mým tělem děje.
Mě pomohl clearblue tam jsem měla smajlíka opravdu jen jeden den, ale u dr.maxe a jiných proužkových testu jsem brejlila a nevěděla jestli už nebo ještě kousek chybí :mrgreen:
Jinak díky tomu clearblue jsem dnes 35+6tt a sexovali jsme v ten den a den po :D
Tak moc držím palečky ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital