Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
812
9.11.23 10:42

@Lucy_cy moc děkuji! ❤️ jee, to mi vůbec neříkejte, že to nevyšlo 🥺 já byla také v PFC 🥺 vy jste oba dva zdravý, nebo byl nějaký problém? 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.23 11:08

@adruska27 držim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.11.23 11:17

@adruska27 Šla jste také poprvé? Já sem zdravá, manžel měl menší počet spermii a pohyblivost, tak nám to hned doporučili, protože se nám nedařilo 8 měsíců. V ten den, kdy jsme tam byli měl zase dobré výsledky. Normální počet i pohyblivost, tak jsme doufali, že by to mohlo vyjít. Ale taky do toho přišla docela stresující událost a týden na to jsem onemocněla. Tak na sebe buďte hlavně opatrná 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
9.11.23 12:57

@Lucy_cy ano, poprvé 🙈 rok a půl snažení, před měsícem nám našli ureaplasmu a ta je teď už vyléčená, takže doufám, že to bylo tím, protože my jsme oba v pořádku, vše ukázkové, tak jsem zvědavá, hlavní problém je, zda bylo vajíčko, píchala jsem pondělí ovitrelle a ve středu dopo bylo iui, kdy na utz už nebyl folikul, tak snad bylo vajíčko už na cestě 🥺 🥺 to mě mrzí u Vás, snad to brzy vyjde, je to hrozné čekat a bez výsledku 🥺 🤞🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
9.11.23 12:57

@katerina9615 moc moc děkuji 🍀 🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.11.23 13:15

AMH 1,63

Ahoj Holky,
jdu si pro radu, nechala jsem si vyšetřit AMH jen tak ze zvědavosti a vyšlo mi to v normě 1,63.. bohužel se zatím stále nedaří, myslíte že se tomu dá věřit? Ovu snad každý měsíc probíhá (potvrzuji to testy), ale bazálku se mi měřit nechce, je to pro mě celkem alchymie.. v prosinci se jdu poradit na gyndu, co dál pravděpodobně nás čeká spermio.. máte některá ještě typ na podporu? Macu a kys. listovou jsem brala, prostě nepomáhá vůbec nic.. ani zázračný lubrikant za 1000,– :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.11.23 15:20

Ahoj,
tak se po delší době hlásím, ani 3. cyklus s Clostilem nepomohl a teď už jsme v car. Tento měsíc jsem k mému velkému překvapení měla ovulaci už kolem 12DC, 10DC byl folikul 19mm. Hormony dopadly v normě, přestože mám na 2dc docela vysoký estradiol a díky nervům mi vyšel prolaktin kolem 400, s čímž mě moje gynekoložka 2 roky zpět hnala na kontrolní odběr, který poté dopadl dobře. No dle doktora v car bez problemu. Zatím mi vyšly jen zvýšené hodnoty na imunologii a mám přijít za měsíc na kontrolní odběr. Ale v době odběru už na mě lezla viróza. Tak třeba konečně vyjde najevo, co je u nás za problém. Bylo nám řečeno, že už v rámci car neřeší ani ureoplazmu. Setkal se s tím někdo taky?

Jinak jsem radši vysadila macu a mám od naturopata zelenou směs, která obsahuje všechny možné vitamíny, minerály a další látky v přirozené formě a coriolus, která je údajně skvělá i na imunitu, protože odstraňuje záněty v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.11.23 06:18

Holky, je to normální, že je mi tak strašně špatně od toho iui? Hrozný křeče, tlaky, nevolno, únava, včera jsem šla spát v 18h a vzbudila se teď, to je šílený, je mi fakt hrozně no, v noci ani nespím celou noc, budí mě bolesti, jestli to je tím Gynprodylem, co si zavádím, nebo po té injekci, že mám v těle hcg? 🥺 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.11.23 10:05

@adruska27 Ja jsem to měla taky. Po té injekci. Bylo mi lépe, tak po 5 dnech a 7. den sem cítila jak kdyby menstruační bolesti. To mi kamarádka říkala, že měla taky a že to se uhnizduje vajíčko. Takže bych rekla, že by to mohlo byt tím hormonem. Ale jestli mate strach, tak si zavolejte Vaši pani koordinátorce 🙏🏼 Přeji ať je brzy lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.11.23 12:56

@Lucy_cy moc děkuji za odpověď 😇 určitě to bude tím, jen mě zajímalo, jak to měly ostatní holky 😊 já ty menstruační bolesti mám občas i dneska, tak čekám, že se to nepovedlo a přijde ms, jsem 19 DC 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8631
10.11.23 13:25

@adruska27 Ahoj, tak jak se máš? Nečetla jsem celou diskuzi, ale koukám, že ti něco našli a odléčili to a byla jsi na inseminaci.
Držím moc palce! :palec: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.11.23 14:44

Holky může mi někdo vysvětlit výsledky spermio, kdyz přítel měl před rokem naprosto vše v normě i skoro nad a dnes totální pruser a snad vše mimo normu? Může za to třeba i to že začal až nadměrně sportovat? Někdy chodí na tréninky i 2× denně ráno večer, kolektivní sporty nebo posilovna, takže jakoby šel cvičit 6× do týdne cca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.11.23 15:13

@Tynac
Spermiogram se prý mění skoro každé 3 měsíce … posilovna na to taky muže mít takový vliv, i stres atd :( a jaké má teď výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.11.23 15:27

Ještě byl prý dva dny naložený v sauně a pak znovu dva týdny zpět a přiznal, že je kolikrát unavený a stejně jde cvičit, me z něj picne. Malý objem, malá pohyblivost, patologie 100%. Zkusí změnit režim, zdají se nám ty výsledky divný a do sauny má zakáz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.11.23 16:03

@Tynac
Jj, sauna udělá taky hodně, i hodně teple koupele a pry je i špatný vyhřejvání sedaček v autě… ale neboj i s 1% pohyblivosti lze otehotnet, kamarádka to takhle měla a dnes mají holčičku :D :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí