Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nám nevyšel ani druhý pokus s Clostylem. Vypadá to, že se ms rozjede jak hodinky přesně po 16dnech, už špiním. Ještě to zkusíme jednou a mezitím už se objednáme do Iscare. Doufám, že tam třeba něco zjistí, protože už jsem po 2 letech trochu beznadějná, když je jinak vše v normě včetně spermia. Teď zkouším brát hořčík na celkové uklidnění.
@adruska27
Výsledky má muž/přítel myslím moc fajn😉 👍. Žádný problém ani „diagnóza“. Tak ať se brzy zadaří🍀 😘
@Tynac
Mi Clostik taky zabral až na potřetí a navíc on má dojezd ještě několik měsíců 🙂. Chodíš na folikulimetrii? Držím moc pěsti
🙏!
@Claire1991
Jj vím, já měla tu dvouměsíční pauzu mezi prvním a druhým pokusem. Teď jsem měla teprve druhý pokus a ještě třetí to bude hned další cyklus. Jo chodím, ale je to k ničemu, folikul tam je, Dr. řekne přibližně termín ovulace, sex máme vždy okolo toho a nic. Díky, teď jedeme na dovolenou a vrhla jsem se do změny zaměření práce, tak třeba mi to společně s tím carem pomůže se uvolnit.
@Tynac
Chápu, že dva roky jsou ubíjející, ale věřím, že to ještě může klapnout
🍀. A na hormonálním profilu jsi byla že? U nás byl problém u obou a nakonec se i tak zadařilo 🙂. Tak to je fajn, že přijdeš na jiné myšlenky
.
Teď jsem byla v rámci prevence i u obvodaka a právě mi bral i štítnou žlázu, dheas, D, B12 atd. a dobry. Hormonální profil mám starý dva roky, byl v pořádku kromě sníženého progesteronu a nyní beru Duphaston. Jasný, vždycky to může klapnout. Ten hořčík mi teď hodně mohl od úzkosti večer a na spaní. Celkově jsem taková klidnější, že se konečně věci hýbou a nepřijdu si jen zasekla a čekající.
Ahojky holky jdu si k vam pro radu 14 ho byla ovulace od kolikateho uz pak nebyly plode dny? jeste 15ho,16 ho a 17 ho byly jeste dny ovulace kdy probihala? ja nevim od kdy pocitat dny kolikaty den jsem po ovulaci
jak vy to prosim pocitate? dekuji
@Najmonova2626 pokud byla ovulace 14. tak jsi dnes 8 DPO.
Je to jednoduchý. Máš pozitivní ovulacni test, druhý den máš ovulaci a ten další den jsi 1 DPO ( den po ovulaci).
Plodné dny jsou cca 5 dní před ovu.
Ahoj holky, obávám se, že se tento měsíc se holt nevydařilo. Zřejmě jsem totiž neměla ovu. Včera jsem si udělala TT, úplně bílo. Jasně, 4 dny před MS je asi brzo, ale vzhledem k tomu že jsem si od začátku cyklu měřila teploty, tak na 60-70% si myslím, že ovu ani neproběhla. Ještě tedy samozřejmě počkám, za 3 dny mám mít MS, ale už se s tím tak nějak smiřuji. Jenom doufám že to bylo výjimečné. Další cyklus si chci dělat ovu testy a měřit teploty.
Ale vždycky ve mě bude ta malinká naděje že se to povede a že jen blbnul teploměr. ![]()
Ahoj holky.. Zdravím Vám jsem tu nová.. Po KET máme už doma jedno miminko.. Teď jsem 10 den po další KET.. Jen mi nandali vícero progesteronu a estrogenu.. Takže si přijdu nafouklá jak balón.. A o váze ani nemluvím…
Chtěla bych se zeptat, zdali je mezi Vámi některá maminka, která měla pozitivní test i po 10 dni?
Měřím i BT a ukázková drží se 36,8… 4 den po 36,4 s pak druhý den vylezla na 36,8…
Jen čípek tedy extra tvrdý není.. Tak nevím, zdali to nemůže být tím, že u každého těhu to může být jiné…
A taky je tady některá maminka, která má již miminko po KET a šla na další pokus, myslela si, že to nebude tak prožívat a řešit jako já, a přesto je nervózní Jak 🤦 🤦 🤦…
Vážně jsem si myslela, že budu nad věcí, ale nejsem..
Děkuji všem za odpovědi
Ahojky holky jsem dneska 10 DPO a vubec zadne spineni, nic takoveho, jen na dotek lehce boli prsa ale fakt decentne
mam pocit ze to nevyslo i kdyz ovulace byla otestovana a mela jsem obe silne carky
pristi patek 30.9 ma přijít MS tak uvidim ale už ted jsem zklamana, vsichni tu maji duchy a uz vedi ze jim to vyslo i po 8DPO a ja jsem 10 DPO a skoro zadny priznak
ale vsem drzim palecky
![]()
@Najmonova2626 to, že si se trefila do ovulace znamená jen 20% šanci na úspěch. A duch se ti klidně může objevit později.
@Bellamia ja jsem test nedelala jen vidimjak zeny tu pisi priznaky a ja nic
@Najmonova2626
Já třeba moc příznaky na začátku těhu neměla, spíš to bylo jak pms. Trochu bolely prsa a podbřišek 🤷♀️. Zvracení přišlo až asi 6-7tyden těhotenství. Takže to nemusí nic znamenat, držím pěsti, ať ms nedorazí
🍀! Někdo má ducha až 14-15dpo, záleží kdy se embryo zavrtá 🙂