Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
17.9.23 07:35

@Lu66
Myslím si, že děláš dobře, že to chceš řešit 🙂. Ono je prý běžné, že občas jsou cykly bez ovulace, když je třeba více stresu nebo nemoc. Tak uvidíš, jak to budeš mít teď. Každopádně, kdyby jsi neměla ovulaci, tak tohle se dá v dnešní dobře řešit celkem dobře 🙂. Já na to brala Clostil a díky němu jsem těhotná a jsem už v polovině, tak snad dál bude vše ok❤️ 🙏. A Tobě moc držím palce, ať se brzy zadaří🍀 :wink: :*!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
17.9.23 11:21
@Claire1991 píše:
@Lu66
Myslím si, že děláš dobře, že to chceš řešit 🙂. Ono je prý běžné, že občas jsou cykly bez ovulace, když je třeba více stresu nebo nemoc. Tak uvidíš, jak to budeš mít teď. Každopádně, kdyby jsi neměla ovulaci, tak tohle se dá v dnešní dobře řešit celkem dobře 🙂. Já na to brala Clostil a díky němu jsem těhotná a jsem už v polovině, tak snad dál bude vše ok❤️ 🙏. A Tobě moc držím palce, ať se brzy zadaří🍀 :wink: :*!

Clostil? Tak to slyším prvně v životě :mrgreen: DĚKUJI MOC! A Tobě přeji co nejhladší těhotenství a samozřejmě krásný porod. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
17.9.23 11:33

@Lu66
Oficiální název je Clostilbegyt 🙂. Moc děkuji ❤️! A Tobě ať se zadaří co nejdříve😉 🍀 :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
17.9.23 14:36

@Lu66
Taky jsem ho brala na ovulaci v obou těhotenství :) :D :) první těhotenství 2 cyklus otěhotnění, druhy těhotenství hned 1 cyklus otěhotnění :D :D vzdy budu clostik jen vychvalovat :mrgreen: a @Claire1991 třetí cyklus otěhotněla po clostiku :D :) takže neboooj i kdyby ovulace nebyla tak je i jiné řešení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
17.9.23 14:52

@Karmen23 @Claire1991 Holky vy ani nevíte jak jste mě dokázaly podpořit!! Zbytek je na mé trpělivosti. Přeji Vám krásný den! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
18.9.23 23:32

Ahojky, tak dneska poslední zavedení utrogestanu. No upřímně nevím jestli to vyšlo nebo ne, mám smíšené pocity. Na jednu stranu doufám že to vyšlo, na druhou si říkám je ještě čas, jsme mladý… syn je ještě malý.. uvidíme ☺️ 🍀

• Citovat
  • Upravit
1136
20.9.23 08:59

Tak holky, jak jste na tom? :) Já měla včera pozitivní OVU test, tak doufám, že mám ovu dneska a teplota zítra pořádně vyletí vzhůru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.9.23 11:35
@nikca025 píše:
Tak holky, jak jste na tom? :) Já měla včera pozitivní OVU test, tak doufám, že mám ovu dneska a teplota zítra pořádně vyletí vzhůru. :D

Ahoj, přeji ať se zadaří a hoooodně trpělivosti :mrgreen: Mě má za 5 dní přijít MS, zatím teda nic nepociťuji, před pár dny mě trochu píchalo v podbřišku, jinak nic extra co bych neznala. Jenže to čekání je na tom to nejhorší… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1136
21.9.23 11:43

@Lu66 No přesně… :D Nejlepší, jak všichni říkají, ať nad tím nepřemýšlíš… Jako by to šlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.9.23 11:48
@nikca025 píše:
@Lu66 No přesně… :D Nejlepší, jak všichni říkají, ať nad tím nepřemýšlíš… Jako by to šlo. :D

To se to snadno řekne :D Moje kamarádka už o tom že se snažíme nechce ani slyšet, přitom že bych o tom mluvila 24/7 to ne a navíc, já si nemyslím že když na to myslíš takže ti nepůjde otěhotnět, to je blbost :D jenom se tím člověk nesmí tolik nervovat a musí i fungovat v běžném životě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1136
21.9.23 12:40

@Lu66 Přesně tak. My o tom s nikým moc nemluvíme, protože nechceme, aby někdo věděl, že se vůbec snažíme. Pak by se nás neustále ptali, jestli už… A to nechci, protože jsou to zbytečný tlaky navíc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
21.9.23 13:15

@nikca025 ahoj, mě začala dnes ms, takže nic, ale jsme objednaný na první konzultaci a vyšetření do genetu, jsem objednaná i na utz ovulace ke svojí Dr.
Jinak držím palce 💚 🍀
Myslet na to vůbec nejde.. to jsou blbé rady od lidí co to nezažili

• Citovat
  • Upravit
1136
21.9.23 13:28

@Kleryna Děkuji a taky držím palce, aby bylo všechno v pořádku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.9.23 20:42

@nikca025 To Tě chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
22.9.23 14:02

Ahoj, holky, už jsem to házela do snažení září, tak kdo tam jste, tak jste to už viděli, každopádně, tady jsou naše výsledky ze spermio, co myslíteee? 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí