Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
5.8.23 23:52
@Tynac píše:
@Haley30 clostil jeden cyklus jsem měla, teď mě čeká druhý…nosifol mi doporučuje už od ledna, že to trvá tak tři měsíce než to začne působit (brala jsem to ještě v červenci)..ta terrapotheka má právě správný poměr dvou inositolů a je levnější

Ahaaaa.. taky jsem na to koukala teď. Tak uvidíš po tom clostiku… A kolik máš brát tabletek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.8.23 14:20
@Lotyyy píše:
@Tynac ty brdo to se snažíte pěkně dlouho :( jen z vlastní zkušenosti. Mě Car pomohl neskutečně, takže pokud už nad ním uvažuješ, jdi. Bohužel ani gynekolog občas nevidí vše tak jak je… já mam skvělou gynekoložku, ale nebýt cysty, která byla na ultrazvuku krásně vidět a tím pádem mě poslala dál, tak by se na můj problém asi vůbec nepřišlo. Měla jsem zvětšené vejcovody a to bohužel, ne vždy je na klasickém ultrazvuku u gynekologa průkazné. Od té doby sem si zjistila XY informací a teda vejcovody jsou jedním z hlavních problému neplodnosti ale vše se dá v 80% vyřešit.

No dlouho, já mám kolem sebe holky, kdy to trvalo dva tři roky. A ještě jsem řešila v lednu záda s fyzio a následně začala chodit v dubnu na terapii. Tak radši půjdu do car s tím, že jsem psychicky srovnána a už na to přišlo. V lednu mi doktorka sama řekla, ať počkám do září, že to ještě zkusíme. Je mi 31 čas nas úplně tolik jeste netlačí, ale už bych samozřejmě chtěla. Teď už se tam i chci objednat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.8.23 14:23
@Haley30 píše:
Ahaaaa.. taky jsem na to koukala teď. Tak uvidíš po tom clostiku… A kolik máš brát tabletek?

1 denně, od třetího dne cyklu 5 dnů. Poprvé mě docela bolely vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
6.8.23 15:12

@Tynac to je dobře, že jsi s tím srovnaná, pro mě to byl strašný šok, ale teď jsem moc ráda za to, že tam jsem. Víš kam do Caru bys chtěla jít? Jinak jak si psala, že máš slabou MS, máš i bolesti během MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.8.23 18:09
@Lotyyy píše:
@Tynac to je dobře, že jsi s tím srovnaná, pro mě to byl strašný šok, ale teď jsem moc ráda za to, že tam jsem. Víš kam do Caru bys chtěla jít? Jinak jak si psala, že máš slabou MS, máš i bolesti během MS?

To chápu, já s tím právě. taky strašně bojovala a chtěla jsem ještě zkusit jiné věci…asi gennet Letná nebo Europe..kam chodíte vy?…ne jinak mám ms vcelku bez bolesti jen mírne a jsem spíš unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
6.8.23 20:55

@Haley30
My už máme na cestě druhého chlapečka, jsem ve 24 týdnu :) … určitě to s clostíkem vyjde 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
6.8.23 21:35

@Tynac to bude nějaké banalita u vas jen :) my chodíme k Apolinari :) mě tam i dvakrát operovali tak to pro mě byla jasná volba. Byla jsem tam vždy moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.8.23 06:48
@Lotyyy píše:
@Tynac to je dobře, že jsi s tím srovnaná, pro mě to byl strašný šok, ale teď jsem moc ráda za to, že tam jsem. Víš kam do Caru bys chtěla jít? Jinak jak si psala, že máš slabou MS, máš i bolesti během MS?

To chápu, já s tím právě.taky strašně bojovala a chtěla jsem ještě zkusit jiné věci…asi gennet Letná nebo Europe ..kam chodíte vy? …ne jinak mám ms vcelku bez bolesti jen mírne a jsem spíš unavená

@Lotyyy píše:
@Tynac to bude nějaké banalita u vas jen :) my chodíme k Apolinari :) mě tam i dvakrát operovali tak to pro mě byla jasná volba. Byla jsem tam vždy moc spokojena.

Tam by to nemusela být taková mašinérie na peníze a ivf…já doufám, že to bude třeba jen nějaká blbost:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
7.8.23 08:18

@Tynac do niceho nás nenutí, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.8.23 14:57

Hele holky, dneska jsem 3cd a doktorka mi nebere telefon aby mi poslala recept na clostik, tak mě docela štve, protože zítra taky není. Mám doma jedno prošlé balení cca o 3 měsíce, ale mám tam jen 9 prášků a mám brát 2. Jenže nevím jak je mám brát, když mi to nebere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.8.23 18:16

@Haley30
Kdybys byla z okolí ovy, tak mi zbylo ještě 5 tabletek, ale to bys měla jen na dva dny, jestli bereš 2tabletky. Ono se to možná může i od 5DC, ale zeptala bych se doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.8.23 19:47
@Claire1991 píše:
@Haley30
Kdybys byla z okolí ovy, tak mi zbylo ještě 5 tabletek, ale to bys měla jen na dva dny, jestli bereš 2tabletky. Ono se to možná může i od 5DC, ale zeptala bych se doktorky.

Jsem ze severních Čech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.8.23 20:32

@Haley30
Aha, tak to nic 😕. Tak snad se ti to podaří co nejdříve vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.8.23 01:17

Je nějaká šance?

Ahoj holky
V neděli po půlnoci (takže vlastně pondělí) jsme s manželem měli nechráněný styk.
V úterý večer jsem si udělala ovulační test a byl positivní (čárka byla silnější než kontrolní)
A dnes ve středu večer jsem si také udělala ovu test a stále je výsledek silný (už ne tolik co včera, ale jen o malinko světlejší )

Co myslíte je nějaká možnost úspěchu?
A je možné mít druhy den po ovu stále silný test?
Děkuji za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
10.8.23 07:41

@Betth18 nejdřív by sis měla přečíst návod, tam se totiž píše, že ovulace nastává za cca 12-36h od pozitivního testu. Takže reálně si měla ovulaci včera. I tak je možné, že z pondělí si spermie počkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí