Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
812
13.7.23 21:16

@Karmen23 no, jako já vím, že když jsem testovala předtím, tak to bylo strašně brzy a nikdy jsem neměla pozitivní test dříve, jak 19DC, nevím, uvidíme, já se tentokrát rozhodla na poslední chvíli, že budu testovat, až včera vlastně, takže to je jen takové orientační 🙈 příští cyklus rozjedu už lépe ☺️ jooo, bude to určitě super, to věřím 🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
13.7.23 21:28

@adruska27
Já vím ze na ovulaci si kupovali holky inositol a posunula se jim :) ale někdo to tak má ze má ovu později :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
14.7.23 12:59

@Karmen23 já beru na ovulaci inofolic combi právě a mám cykly prostě delší no, tak proto je až déle 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.7.23 13:59

Ahoj, přidávám se k vám 😊
Vysadila jsem HA na konci dubna po 7 letech. Měsíc a půl jsme byli v cizině, takže zpoždění přikládám hlavně k jinému prostředí a časovému posunu, ale nakonec jsem to dostala (16 dní zpoždění). Teď byla svatba, takže jsme to nijak neřešili. Dneska mi došlo že už mám zase zpoždění 4 den, ale test negativní. Ovu testy nedělám ani se nijak nehlídám. A 19.jdu k dr, protože mám pocit že mám pod čípkem cystu už 2 měsíce tak ať se uklidním, že to není snad nic vážného a jsem v pořádku 🤭
Všem přeji ať se // objeví 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
14.7.23 14:07

@adruska27
Aha… tak hlavní je aby ovulace byla 🙏 ale neboj i kdyby nebyla tak ti kdyžtak daji clostik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
14.7.23 20:24

@Karmen23 uvidíme nooo 🙈 testík mám dnes zatím nejsilnější, ale rozhodně ne jako pozitivní 😅 já si zavolám k dr po víkendu, jestli by se mohla mrknout, co se tam odehrává, vždy mám všechny příznaky ovu, tak nevím 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
14.7.23 20:37

@adruska27
Ukaz testik 😊 někdo má na ovu testy i appku :D a ta ti to vyhodnocuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
14.7.23 22:05

@Karmen23 jooo, taky mám 😍 zatím takto hele 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
14.7.23 22:09

@adruska27
Začíná se to vybarvovat :) :) já to měla vždy skokové… jeden den takový test a druhy den jasne pozitivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
14.7.23 22:19

@Karmen23 nooo, zítra testnu zase a uvidíme 😍 ale mě to jde podle mě spíše pomaleji 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
14.7.23 22:20

@adruska27
Jj otestuj zítra a zase pošli :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
14.7.23 23:45

@Karmen23 dobře, pošlu! 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
15.7.23 14:15

@Karmen23 Ahojky ❤️ tak ja mám radost, dneska už takto 😍 večer by mohl být třeba pozitivní 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
15.7.23 17:43
@kiki2022 píše:
Ahoj holky taky se k vam pridavam.. ja dnes 11den po injekci ovitrelle.. 9DPO no jsem zvedava jestli dalsi falesnak (ryska) nebo jeste ovitrelle :think:

Já dnes 10 den po ovitrile a testík čistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
15.7.23 17:48
@adruska27 píše:
@Karmen23 ahooooj ☺️ označím ťe tu, protože vím, že jsem si s tebou tenkrát o tom psala 😇 dnes jsem konečně byla na té imunologii a nejdřív mi doporučila paní doktorka nějaký přístroj lady comp, co měří bazálku v ústech a vyhodnocuje ti, kdy a jak jsi plodná, ale stojí prosím pěkně kolem 10 tisíci korun a to opravdu nejsem blázen, takže na to zatím nepřistupuji 😂 🥴 každopádně mi tedy doporučila kurz hormonální jógy, že to si myslí, že by mi mohlo hodně pomoct, takže já začnu prostě podle YouTube sama doma a uvidíme, nechci cvičit před všema těma lidma 😅 no a doporučuje mi se domluvit s dr na gyn, aby mi sledovala ovulaci, zda vůbec tedy probíhá a vyšetření na pcos a chlapovi napsat spermiogram, takže se tam pokusím dovolat a snad na to přistoupí ☺️ ☺️ prý, zda mi funguje ovulace, tak by to řešila nejdříve tou jógou a vitamíny … a vzali mi 5 zkumavek krve a z toho udělají různé testy, akorát se výsledek dovím až na kontrole příští měsíc, tak budu zatím řešit asi tu ovu na gyn 🙈 to je zase sloh a jak se máš ty??😂 😍

A kombinaci clostiku a ovitrelle jsi zkoušela? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital