Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karmen23 hodně daleko, to je škoda, ráda bych poznala někoho nového 😊 klidně si na sebe můžeme dát kontakt na fb a třeba si napsat 😊 já mám Teda také nechutenství, ale jen když si to jidlo udělám sama, když mi ho udělá někdo jiný, tak nemám problém a když se podívám na maso, tak už jen při pohledu se mi chce zvracet🤣 já mám chuť tak nějak na všechno, ale ujizdim na nakladanych hermelinech 🤣 🤣já Teda žádné nevolnosti nemám, za což jsem ráda, ale co není, může být 🤣to by bylo fajn, kdyby jsme obě měly holčičku 😍
Přemýšlím nad tím, jestli pořídit nebo ne, abych mohla třeba poslouchat jak mu bije srdíčko😊
@Zizulka2008 asi to tak bude nejlepší, uvidíš jak o víkendu 😊
@adruska27
Jooooo zkuste 😍 😍 já ti zapomela poslat tu imunologii… pošlu večer ju ![]()
@Karmen23 mám pocit, že včera prostě praskl folikul, tak uvidíme zas, jak to dopadne 😂
Nic se neděje, pošli, až budeš mít čas 🙈
Ahoj všem, ráda bych zde sdílela částečně svůj příběh. 35 let jsem byla bezdětná, z toho 13 let jsem si přála mít dítě. Tato cesta byla dlouhá, intenzivní, silná, dobrodružná. Byla to cesta z bezdětnosti dál do hloubky - s mateřstvím čím dál víc na dosah. V listopadu 2022 jsem došla do bodu, kdy jsem se stala matkou a mateřství a Frídu mám za odměnu. Chtěla bych higlighty této cesty sdílet s dalšími bězdětnými ženami, abych věděla, jakou podporu byste nejvíce ocenily - vytvořila jsem na to otázky, na které budu moc ráda, když mi odpovíte: https://forms. gle/…XgyRe2Un9cC7 - mám pro vás dárek - posilující kartu s mým komentářem. Napište mi na Facebooku https://www.facebook.com/…rstvinadosah nebo Klára Šalamounová
Můžete můj příběh sledovat na IG - mateřství_na_dosah nebo mám FB skupinu Mateřství na dosah.
Těším se na všechny.
@adruska27
Též ho chci tenhle měsíc vyzkoušet 😁. Tak ať pomůže
❤️!
@Tessa7
To jsi odvážná jist hermeliny v těhotenství
já si teď ujíždím na pizze, anglických rohlikach atd
ale zatím nepribiram, mám - 4 kg dole
klidně si fb dat můžeme
a angelsound si určitě pořiď 😍 😀 je to super
už jsem slyšela ❤️ v 9+5
mě to vždy uklidní
a promiň ze píšu až teď, včera mi bylo tak blbě ze jsem už nemohla ani odeslat
![]()
@adruska27
Moc moc držím palce
promiň ze jsem včera neodepsala bylo mi dost spatne ![]()
@Karmen23 děkuji ti 😍 nic se neděje, zdraví je důležitější 🙈
@Karmen23 já se taky omlouvám že píšu až teď, nějak jsem neměla čas být na telefonu 😅tak dám si třeba 2× do týdne ten hermelín, vím že to není moc dobré.. Ale když mě to tak chutná 😂taky nepribiram. Spíš jsem o 2 kg zhubla 😂 určitě, klidně si mě přidej, napíšu ti ho asi do zprávy, nechci to psát takto veřejně, o mém tehu nikdo moc neví a nechci aby na to narazila moje sefova nebo tak 😁no přemýšlíme o něm, přijde mi to jako super věcička 😍
@Tessa7
Joooo napis, přidám si te 😍
to se ti divím ze na nej mas chuť
já teď vůbec nemusím mastné a smažené
mě přijde ze v tomhle tehu nemám zatím žádné chutě
![]()
Jasný chápu, taky bych to sem nepsala ![]()
Ahojky holky, ještě nejsem úplně snažilka, ale v červenci budu
, máme 4 holčičky a chceme se pokusit ještě o chlapečka. Už teď si zkouším dělat ovu testy, abych viděla kdy, mám ovulaci, mám nepravidelne cykly. Říká se, že mužské spermie jsou rychlejší, ale mají kratší životnost. V sobotu sem měla průhledný hlen, ale byla sem 12dc tak sem si test ještě nedělala a v neděli mi pobolivalo i v podbřišku a test si myslím je pozitivní? V pondělí už byla čárka slabší, ale zase mi hodně bolely vaječníky, ale hlen už nebyl. Kdy myslíte že bysme se měly snažit už při pozitivním testu nebo až jak začne čárka slabnout?
@Jana 212
Ahoj, já bych řekla, že mas po ovulaci. Koukam, že jasne pozitivní test jsi měla 14.5. Pozitivní test je, když je čárka alespoň stejně silná jako kontrolní, nebo ještě lépe silnější. To mas ty, toho 14.5. Od takhle pozitivního testu je ovulace zhruba za 24-48 hodin. Tím pádem, kdybys udělala test dneska, byla by druhá čárka nejspíš úplně slabá. Z toho usuzuji, že ovulace byla 15-16.5. Nicméně testy jsou orientační. Řeknou ti, že se ovulace blíží, ale bohužel neřeknou, jestli k ovulaci došlo. Ale taky bych řekla, že pokud už 4 děti mas, s ovulací u tebe problém nebude 😀. No a k tomu načasování. Co píšeš, je pravda. Toto je opravdu vědecky podloženy. Nicméně jaká spermie vajíčko nakonec oplodní, to bohužel neovlivnis 😊. Dokonce jsem četla, že vajíčko si spermii vybírá a nevezme první, která tam je. Proste tohle už je nad naše síly 😀. Nicméně, jestli muzu alespoň trochu “poradit”, tak bych zkusila sex den po pozitivní testu. To by zrovna měla probíhat ovulace a mohla by tam rychleji doputovat mužská spermie. My měli sex v den pozitivního testu, tedy 1 den před ovulaci a máme dceru, takže pokud chcete kluka, zkus to takhle 😀.
Držím palce, aby to vyšlo tak, jak si přejete 😊.