Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
9.5.23 21:32

@Karmen23 jsem právě nevěděla že se platí tolik, cekala jsem méně, ale co to nevadí hlavně že budu vědět že mimi je v pořádku 😊
Jojo, sestřička mi to vše napsala na kartičku, 2× moc, přijít na lačno. Ani mi to neříkej, nenávidím braní krve, omdlyvam🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.5.23 21:56

@Tessa7
Ale pojišťovna ti to proplatí :D mas VZP pojišťovnu? :)
To bude v pohodě neboj já to mám spojené s těmi nevolnosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.5.23 22:01

@Karmen23 ano mám VZP. Mně právě říkali ať si přinesu těch 1570 Kč a že je lepší to mít přesně. Tak jak potom to udělat? 😊
No já doufám, nemusím to, já naštěstí nevolnosti nemám, ale mám nechutenství k jídlu, ale šílený 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.5.23 22:11

@Tessa7
Oni ti na screeningu daji potvrzeni a ty ho doneses na pojišťovnu a proplatí ti to :) mas nárok na 3000,– od pojišťovny… můžeš to využít na screening, monitor dechu, odsavacku, dentální hygienu atd :D to ti na pojišťovně všechno řeknou :D a když se narodil malý tak jsem dostala poukaz na 500,– do lékárny od VZP :D
Jo to mám občas taky :( ale to přejde, uvidíš 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.5.23 22:13

@Karmen23 ahaaa, to jsem třeba vůbec nevěděla že to takhle jde, tak ti děkuji ❤️ určitě to využiju na to😊 tak aspon že na něco máme nárok 😊 takovy hezky dáreček si dostala😊 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.5.23 06:32

@Tessa7
Ano jde :) :) nemáš vůbec za co, rada poradím 😁 😊 tu 500,– při narozeni mimca dostaneš taky 😁 až ho pujdes přihlásit na pojišťovnu :D
Uvidíš ze to těhotenství rychle uteče :) :D už přemýšlíte nad jmény?😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
10.5.23 07:51

Dobre rano holky 🌞 vcera jsem cekala ms a nedorazila stale, nevim jak dlouha lutealka by byla, jsem mesic po vysazeni antiny po 2 letech, tak mozna jeste dnes max zitra. V nedeli jsem delala test a negativni, dnes slaby duch ale prijde mi dost slaby, mivala jsem v tuto dobu silnejsi 🤔 ale zas mohlo byt uhnizdeni nekdy v sobotu, to jsem slabounce zaspinila, proto jsem myslela, ze ms dorazi do uterka jak jsem cekala🤷‍♀️ Ovu byla 28.4.,takze dnes 12 dpo. Co myslite?
Nazivo jde videt lepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
10.5.23 08:06

Lepe mi vyfotit nejde 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.5.23 08:44

@Karmen23 to jsi mi opravdu poradila, vůbec jsem to netušila a sestřičky na gynekologii jsou… No, spíš bych řekla, že by mi to ani neřekly, jsou nepříjemné už odpohledu, takže opravdu moc děkuji, aspoň nějaká kačka se dá ušetřit 😊 to uteče jako voda, ale jsem doma na neschopence se zády a včera jsem byla na neurologii a bylo mi řečeno, že bohužel se mnou teď nic dělat nemohou když jsem těhotná a že mi doporučuji, zůstat na neschopence doma do konce těhotenství.. Takže tak 🫤
Jména už mám vybrané, to už jsme tak nějak měli než jsem otěhotněla 😁 když to bude holčička tak Eliška a když chlapeček tak Vojtíšek ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.5.23 08:45

@Zizulka2008 ahojky, já bohužel nic nevidím 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.5.23 08:47

@Karmen23 a jak to zhruba probíhá a na co se bere krev? 😅 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
10.5.23 08:56

@Tessa7 🤷‍♀️ dnes musim pro recept, tak koupim jeste test a zkusim zitra nebo v patek a uvidime co z toho bude 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.5.23 09:00

@Zizulka2008 určitě zkoušej a uvidis 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
10.5.23 09:11

@Tessa7 ze by se povedlo hned na prvni dobrou se mi ani nechce verit, tak to nijak ani nehrotim. Ale nazivo jde videt dobre. Uvidime co dal. Zkusim mozna jinou znacku max miva mene barviva nebo aspon mival.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.5.23 09:16

@Zizulka2008 já tehu zjistila tak že jsem měla tři dny zpoždění a asi týden v kuse mě bolelo v podbřišku jako při menstruaci a bylo mi to už divné, tak jsem to zkusila a bylo to tam😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí