Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak se k vám po dlouhý době zase hlásím nechávali jsme tomu volný průběh a nepodařilo se ![]()
Ahoj holky včera jsem si zkoušela ovu test myslíte že ho mužů brát jako pozitivní dnešní test je slabší než včera
Nahoře je včerejší večerní a dole dnešní ranní
@Anonymní píše:
Ahoj holky včera jsem si zkoušela ovu test myslíte že ho mužů brát jako pozitivní dnešní test je slabší než včera
Oba testy jsou negativní.
@Anonymní píše:
Pozitivní vypadá takto.
@Anonymní píše:
@Karmen23 mě už právě že slábne ovulační test
Buď už ovulace proběhla akorát jsi ji na testu nezaznamenala nebo tento cyklus jsi měla anovulační.
Měla by jsi testovat vždy ve stejnou hodinu.
Ahoj holky co si o tom myslíte pořad mi to kolísá nevím jestli proběhla ovu nebo teprve proběhne ![]()
Teďkon když jsem byla na wc tak po utrpení jsem měla narůžovělou krev ![]()
Před chvilkou dělaný test a vyšel takto
@Kajuska89 ahoj, je ještě nabídka aktuální? A je u něčeho už končící expirace nebo všechno ji má ještě několik měsíců? Děkuji ![]()
@Anka4
Buď ovulace ještě neproběhla nebo je to anovulacni cyklus.
Holky, ovu může být i když nemáte úplně pozitivní test od hodnoty 0,5 dle apky. Každá můžeme mít ty hodnoty jinde🙂. Alespoň já to tak měla. Zkusila bych hodit do apky premom a sledovala pár měsíců😉. A otěhotněla jsem v cyklu, kdy nejvyšší hodnota byla 0,51😅
Ahojte tak se k vám po 3 letech přidávám a zaciname se snazit o druhe ditko
hned po ms
Holky rovnou prosba nevite jak to je kdyz mi rodicak konci v synovych 3 letech (prosinec) ale otehotnela bych treba napoprvy
(posledne to trvalo 10m) a sla bych na rizilove co se deje? Nechci zustat bez korunx tak treba jestli to snazeni neposunout diky
Ahojky holky měla bych dotaz vůbec se v tom nevyznám pořad mi kolísají ovu testy a já nevím kdy byla nebo bude ovulace ![]()