Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
17.7.23 10:51

Ovitrille

A já dnes 11 den po ovitrille…Myslela jsem si, ze dneska už tam nic nebude, ale stále se drží…
Vrchní test je 6 dnů po aplikaci, pak 7 po a 8 dnů po… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
17.7.23 11:00

@adruska27
Mi přijdou ty Tvoje testy pěkné, já je měla jak jsem otěhotněla mnohem slabší 🙂. Držím moc pěsti ❤️ 🍀. A kdyby se ti chtělo tomu ještě pomoct, zkus tak za 5dni - týden čerstvý ananas, je dobrý na zahnízdění 😁 :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
17.7.23 11:02
@Claire1991 píše:
@adruska27
Mi přijdou ty Tvoje testy pěkné, já je měla jak jsem otěhotněla mnohem slabší 🙂. Držím moc pěsti ❤️ 🍀. A
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
17.7.23 11:43

@adruska27
Tak by to mohla byt ovu… prostě mějte sex ob den a ono se to povede 🙏 🙏 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.7.23 15:54

@leslii faaakt? Hustý 🙈 hele, včera večer a dnes ještě jsem úplně trpěla v křečích, to bylo a neste stále je hrozný 🥴 ono to odpovídá, kdybych měla ten nejsilnější test brát za pozitivní, tak včera by byl den po pozitivním testu a dnes dva žejo a tak nějak ta ovu bývá většinou 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.7.23 15:56

@Claire1991 děkuji moc za podporu! Jsi mě potěšila 😍 😍 ooo, to neznám ani, tak to si koupím dva 😂 😂 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.7.23 15:58

@Karmen23 jooo, kdyžtak to nevyjde no, já naději neztratím 🙈 🙈 my máme normálně sex obden, ale teďka teda jsme měli dva dny za sebou a ještě dnes asi potřetí, prý to nevadí mít za sebou, obden jsme zkoušeli a zatím nikdy nic, tak teď takto zkusíme a uvidíme 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
17.7.23 16:43

@adruska27 nakonec budou dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.7.23 16:44

@Natala685 by bylo husté 😂 🫣 ale to bych asi nezvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.7.23 13:43

Zdravím všechny ♥️

Ráda bych se k Vám přidala ☺️ syn má 16M a zase takový rozestup mezi dětmi nechci, kdo ví, jak se druhé (a jestli) vůbec zadaří ♥️ 1.7. jsem měla první ms po porodu, tak uvidíme, jestli jsme se s manželem trefili. Zatím test dělat nechci, abych pak nebyla zklamaná 🫣 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
25.7.23 13:11

@AdeAda držím palečky… dej vědět, jak to dopadlo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
26.7.23 22:23

@AdeAda ahoj také se přidávám. Jsem na tom podobně. Prvorozenému teď bude rok a půl a moc se těším na druhé…
Nedávno jsem si byla měřit hladinu AMH a vyšlo mi 2,58..
Tak snad se brzy zadaří.
Tento měsíc to bylo poprvé
Ale ještě jsem zlehka kojila a úplně nevím jestli jsme se trefili do plodných dnů. Můj muž dost cestuje :srdce:
Přeji štěstí a dvě čárky všem tady

• Citovat
  • Upravit
23
28.7.23 18:08

Ahoj, přidávám se k tématu, třeba někdo poradí, podpoří. Snažíme se dva roky od mých 29. Doktorka se mnou od dubna řeší každý měsíc ultrazvuk, nasadila duphaston, opatrně zkoušíme Clostyl a dala mi Prednison 2,5mg. Přítel měl výsledky v normě, já tento měsíc snad podruhé v životě neměla vidět dominantní folikul, takže mám pauzu do dalšího cyklu. Dva měsíce předtím po Clostylu jsem měla dva velké folikuly. Sleduji si bazální teplotu přes rok (nyní zase kvůli nasazování progesteronu). Už jsem během té doby zkusila akupunkturu, tento rok jsem dořešila s fyzio problémy se zády a začala na její popud chodit na psychoterapii. Dr. nám dává čas do září a to už je i pro mě čas, kdy bych se chtěla posunout někam do car. Jediný můj problém je slabá ms, 5 dnů, z toho jeden krev a zbytek špinění, ale dr. níc nezjistila (sliznice je při ovulaci normální, Clostyl ji trochu snižuje) a špinění před ms mi upravil progesteron. Beru střídavě vitamíny. Styk máme před i po ovulaci (hlen pozoruji) víceméně obden, jak kdy. Zkoušela jsem i gely, čípky, kalíšek. Byla jsem psychicky v háji z kolegyň v práci, rok a půl to byla těhotná jedna za druhou, na to mi moc pomohla ta terapie. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.7.23 22:26

Tak u nás v červenci nic, dorazila druhá ms po porodu. Ale pozitivní na tom je, že mi zůstal asi cyklus dlouhý 27 dní 😅 😁
Jen teda pořád kojím, tak snad se v srpnu trefíme aspoň trochu blíže k ovulaci 😁 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.8.23 22:32

Ahoj holky :mavam:, můžu se k Vám přidat? Snažíme se rok o miminko, zatím stále nic. Mám druhý měsíc clostilbegyt, ale zatím bez úspěchu. Taky jste některá měla clostik nebo máte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí