Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Haley30 my to používáme, v podstatě to nahrazuje plodný hlen a pomáhá spermiím nad rámec normálního lubrikantu. Což mi třeba Clostyl trochu snížil produkci toho vlastního.
Měla jsem s ním jeden cyklus, pak další cyklus pauzu a dobíhal účinek, tento cyklus jsem taky bez a to je zřejmě anovulace a další bych si ho zase měla vzít. Taky držím palce ![]()
Příspěvek upraven 04.08.23 v 13:57
@Tynac jj už jsem na to koukala, tak zkusím objednat tím se ani nic nepokazí no
spíš jsem koukala nějaké vitamíny pro podporu růstu sliznice, clostilbegyt jí prý snižuje. To je pořád něco ![]()
@Tynac jinak to slyším poprvé, že by se ten clost takhle bral s pauzami. Chodíš na utz?
@Haley30 a vykoukala jsi něco? Kromě nějakých minerálů, béčka, listovky mě nic moc nenapadá. Nově beru pupalku a chci příští cyklus před ovu zkusit pití grepového džusu, ten je taky na hlen a navíc mi hodně chutná.
Jj chodím, no dr. mi říkala, že ten další cyklus ještě dobíhá účinek a pak mi ho nějak nenasadila, ale myslím si, že teď už mi ho třeba dva cykly po sobě nechá.
@Tynac no na co jsem narazila tak nejlepší je prý ten nosifol tam je ten inositol, jen je celkem drahý a u nás ho v lékárně nemají, tak zkusím objednat
@Haley tak to mě dr. nutí brát už od ledna, teď jsem se na to vyprdla, protože mi to nepřišlo nějak přísnosný. Brala jsem nosifol i samotny inositol z terraapoteka. Všude píšou, že to je spíš při pcos.
@Tynac takže jsi ho měla? Já právě ještě ne, co jsem se dočetla, tak to musí být myo-inositol, ale extra jsem na to nekoukala. Myslíš, že tě nutí brát clostilbegyt nebo ten nosifol? ![]()
@Haley30 clostil jeden cyklus jsem měla, teď mě čeká druhý…nosifol mi doporučuje už od ledna, že to trvá tak tři měsíce než to začne působit (brala jsem to ještě v červenci)..ta terrapotheka má právě správný poměr dvou inositolů a je levnější
@Anonymní píše:
@Karmen23 já vím že je, ale jsem nedočkavkadělám dělám, právě že podle testu i výpočtů ovulka proběhla přesně.. tak snad se povedlo
Chápu te
… moc držím palečky aby se zadarilo 🙏 ozvi se jak jsi dopadla ![]()
@Tynac
Rok je v pohode
manžel byl na spermio před prvním synem a teď u druhého nebyl a druhé tehu vyslo na poprvé
. Takže si myslím, ze spermio u vás bude i po roce v pořádku
moc držím palečky aby se zadarilo 🙏
@Haley30
Když jsem brala 1-0-1 tak mě docela z toho bolelo břicho, ale po ovulaci to přestalo ale jestli je to lepší nevím
každopádně prý clostil působí i v době pauzy
mas ho hrát taky 3 měsíce a pak pauza viď? ![]()
@Karmen23 aha. Tak uvidíme… Jinak dneska ms, takže ještě poslední měsíc a pak bych si právě chtěla říct o to pročištění vaječníků nebo co to je ![]()
@Haley30
A jak dlouho se snažíte?
myslis procisteni vejcovodů? ![]()
@Tynac ty brdo to se snažíte pěkně dlouho
jen z vlastní zkušenosti. Mě Car pomohl neskutečně, takže pokud už nad ním uvažuješ, jdi. Bohužel ani gynekolog občas nevidí vše tak jak je… já mam skvělou gynekoložku, ale nebýt cysty, která byla na ultrazvuku krásně vidět a tím pádem mě poslala dál, tak by se na můj problém asi vůbec nepřišlo. Měla jsem zvětšené vejcovody a to bohužel, ne vždy je na klasickém ultrazvuku u gynekologa průkazné. Od té doby sem si zjistila XY informací a teda vejcovody jsou jedním z hlavních problému neplodnosti ale vše se dá v 80% vyřešit.
@Karmen23 snažíme se rok, ale malý byl hned na první dobrou, tak jsem myslela, že nebude problém. Ano, vejcovodů tedy 😂 a vy se snažíte nebo už máte na cestě?