Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
812
15.7.23 18:39

@leslii zatím jsem nic takového nezkoušela 🙈 ale chci se o tom kdyžtak poradit s dr ☺️ máš s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
15.7.23 18:44
@adruska27 píše:
@leslii zatím jsem nic takového nezkoušela 🙈 ale chci se o tom kdyžtak poradit s dr ☺️ máš s tím zkušenosti?

Ano mám…zrovna jsem si minulý pátek aplikovala ovitrille, ovulace byla v neděli, tu fakt poznám. A po clostiku mám vždy krásné folikuly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
15.7.23 19:00

@leslii tak to je super ☺️ tak snad se povede 🍀 já teď zkouším právě, zda mi vyjde vůbec pozitivní ovu test, ale chci v pondělí volat dr a zeptat se, zda mi to tam zkontroluje utz, je to ale složitý, ona ordinuje jen dva dny v týdnu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
15.7.23 21:02

@adruska27
Super 😍 měla jsem to stejně jak ty… za chvíli bude pozitivní 😍 já ti to říkala 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
15.7.23 21:32

@Karmen23 zítra dám zase vědět 😍 no, já to nečekala, že by to bylo takto rychlé 🙈 ale měla jsi pravdu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
15.7.23 23:03
@adruska27 píše:
@leslii tak to je super ☺️ tak snad se povede 🍀 já teď zkouším právě, zda mi vyjde vůbec pozitivní ovu test, ale chci v pondělí volat dr a zeptat se, zda mi to tam zkontroluje utz, je to ale složitý, ona ordinuje jen dva dny v týdnu 😁

Tak budu držet palečky, ať to výjde :)..
Já naposledy otěhotněla, a jak mívám ovulaci bolestivou, tak tentokrát jsem necítila vůbec nic a říkala si, no tak tento měsíc zase nic a ouha, bylo zo tam, i když to nakonec nedopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
16.7.23 13:49

@leslii @Karmen23 tak jsem zmatená, testy mi slábnou 🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
16.7.23 13:51

@adruska27
A testujes vždy ve stejnou hodinu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
16.7.23 14:11
@adruska27 píše:
@leslii @Karmen23 tak jsem zmatená, testy mi slábnou 🥴

Já na testy co se týče ovulace nikdy moc nebyla, takže neporadím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
16.7.23 19:08

@adruska27
Možná ovu byla i tak, jen jsi nezaznamela tu vyšší hodnotu🙂. Nebo máš ovu i při nižších hodnotách, jak já 🤷‍♀️. Vyhodnotilo ti to peak? Jako skoro jistotu máš jedině při folikulometrii. Každopádně držím palce, aby byla a za pár dní se objevily na těhu testu// :* 🍀!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
16.7.23 20:37

@Karmen23 hele, jako plus minus, prostě, jak mi to zrovna vyjde no, ale jako cítím se tak, že by byla ovu dneska, což by odpovídalo, test byl nejsilnější včera odpo 😁
@leslii Jasný, v pohoděěě ☺️
@Claire1991 No, tak se nechám překvapit, pocitově bych řekla, že se něco rozhodně děje 🥴
Posílám foto z appky, peak mi vyhodnotila a právě mi říká, že ovu dnes, těch časů a data si nevšímejte, to je, jak to zrovna nahraju 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
16.7.23 21:03
@adruska27 píše:
@Karmen23 hele, jako plus minus, prostě, jak mi to zrovna vyjde no, ale jako cítím se tak, že by byla ovu dneska, což by odpovídalo, test byl nejsilnější včera odpo 😁
@leslii Jasný, v pohoděěě ☺️
@Claire1991 No, tak se nechám překvapit, pocitově bych řekla, že se něco rozhodně děje 🥴
Posílám foto z appky, peak mi vyhodnotila a právě mi říká, že ovu dnes, těch časů a data si nevšímejte, to je, jak to zrovna nahraju 😅 😅

Jo a holky, ještě toto mi napsala dnes appka 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
16.7.23 21:29

@adruska27
Možná to tak někdo muže mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
16.7.23 21:32

@Karmen23 uvidíme, už to nebudu řešit a budu čekat, teď mám brutální, ale fakt jako brutální ostrou bolest vlevo v podbřišku, jak kdyby na vaječníku 🥴 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
17.7.23 10:03
@adruska27 píše:
@Karmen23 uvidíme, už to nebudu řešit a budu čekat, teď mám brutální, ale fakt jako brutální ostrou bolest vlevo v podbřišku, jak kdyby na vaječníku 🥴 🥺

Toto co popisuješ jsou moje ovulační příznaky…,takže třeba ji máš až teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital