Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
3.8.23 10:38

@Tynac ahojky, to se snažíte dlouho. Já rok a jsem už na nervy. Hele a nepřemýšlela si o „prošťouchnutí“ průchodu vaječníků? Já nad tím právě přemýšlím, protože mám druhý cyklus clostilbegytu a nic. Jinak jsem taky zkoušela kde co… Ty máš už dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.8.23 10:42

@Haley30
Ahoj, clostik jsem měla a pomohl třetí cyklus😉 ❤️. A muž má v pohodě spermio? Kdyžtak můžete zkusit i ten conceive gel. Držím pěsti, ať se u Tebe zadaří ještě tenhle cyklus 🍀 ✊ :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
3.8.23 15:44

@Haley30
Ahoj čekám druhé mimi a clostilbegyt jsem měla v obou těhotenství. U prvního těhotenství jsem otěhotněla druhy cyklus a u druhého těhotenství první cyklus. Za mě je clostik zázrak :D ❤️ Moc ti přeji aby ti miminko taky po clostiku vyslo🙏 Jakou dávku beres? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
3.8.23 15:46

Ahojky holky pridavam se k vam ☺️ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.8.23 08:53

@Haley30 Ahoj, no já jsem na tom teď paradoxně lépe než před rokem, kdy jsem na to hrožně tlačila, že to do 30 musí být. Předpokládám, že jestli půjdeme září/říjen do car, tak půjdu i na vyšetření průchodnosti. Já teď budu mít taky druhý cyklus Clostilbegytu, až to tedy dostanu po tomto zřejmě anovulačním cyklu. Žádné nemám.

@Karmen23 To je super a jakou dávku jsi měla? Já mám jeden prášek, pět dnů, myslím od 3. dne cyklu. První cyklus jsem měla dva velké folikuly a třetí menší a dr. to komentovala, že na to reaguji hodně. Pak to dr. nechala dojet, že to působí i další cyklus. A teď mám cyklus anovulační, přestože na to normálně netrpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.8.23 10:25

@Tynac
U prvního těhotenství jsem měla dávku od 5 dne 0-0-1 a u druhého těhotenství od 5 dne 1-0-1. Ono i záleží na spermiogramu partnera. Manžel má spermiogram v pořádku tak se to chytlo brzy :). Vy jste na tom jak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.23 10:37

Ahojky holky, nechci zakládat novou diskuzi tak vložím svůj dotaz sem, ale zajímá mě váš názor. S partnerem se snažíme už 3. měsíce o mimi. Pořád nic, už jsem z toho trochu nervózní. Ale tenhle měsíc je trochu jiný, jsem 8 dpo, zbývá 7 dní do menstruace. Posledních 4 dny jsem měla křeče v podbřišku ale až bolestivé, včera byly stejné jako před menstruací, dneska ráno jsem dělala test, protože jsem hrozně zvědavá ale bylo sněhobílo (je brzy ještě asi) ale zajímá mě co myslíte, nebo kdyby se zadařilo, ukázal by to test už teď?

• Citovat
  • Upravit
3067
4.8.23 11:41
@Anonymní píše:
Ahojky holky, nechci zakládat novou diskuzi tak vložím svůj dotaz sem, ale zajímá mě váš názor. S partnerem se snažíme už 3. měsíce o mimi. Pořád nic, už jsem z toho trochu nervózní. Ale tenhle měsíc je trochu jiný, jsem 8 dpo, zbývá 7 dní do menstruace. Posledních 4 dny jsem měla křeče v podbřišku ale až bolestivé, včera byly stejné jako před menstruací, dneska ráno jsem dělala test, protože jsem hrozně zvědavá ale bylo sněhobílo (je brzy ještě asi) ale zajímá mě co myslíte, nebo kdyby se zadařilo, ukázal by to test už teď?

Zkusila bych test nejdřív 9 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.23 11:53

@Karmen23 Děkuji, za odpověď. To čekání je nekonečný :roll: doděláváme domeček, tak je všechno takový růžový, ale nechci být pak zklamaná, jinak všem kteří taky touží držím palečky :potlesk: :palec: :srdce: pro jistotu testnu za dva dny, a když tak už pak vydržím, až se zpozdí menstruace.

• Citovat
  • Upravit
3067
4.8.23 12:07
@Anonymní píše:
@Karmen23 Děkuji, za odpověď. To čekání je nekonečný :roll: doděláváme domeček, tak je všechno takový růžový, ale nechci být pak zklamaná, jinak všem kteří taky touží držím palečky :potlesk: :palec: :srdce: pro jistotu testnu za dva dny, a když tak už pak vydržím, až se zpozdí menstruace.

To chápu :) ale 3 měsíce snažení je ještě krátká doba :) do roka je to normální :). Děláš si ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.23 12:53

@Karmen23 já vím že je, ale jsem nedočkavka :lol: dělám dělám, právě že podle testu i výpočtů ovulka proběhla přesně.. tak snad se povedlo :andel:

• Citovat
  • Upravit
23
4.8.23 13:43

@Karmen23 Dle výsledků před rokem vše v normě. Vím, je to už rok, ale nechci ho tam zbytečně honit, když ho to stejně čeká případně v car. Tak budu doufat, že třeba jeden dva cykly s Clostil ještě dám a třeba se stane zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.8.23 13:47

@Claire1991 ano spermiogram má prý normální, což je prý v této době nadprůměr :D můžu se zeptat, co je ten gel? Slyším poprvé. Jinak jsem měla gynex. Je super jak ti to krásně vyšlo. Mě zbývá 1 den do MS, ale test bílí jak sníh :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.8.23 13:48

@Karmen23 to je krásné. Já mám druhý cyklus a beru od 5 dne 1 tabletu denně a příští cyklus prý budu brát 2, tak nevím jestli je to rozdíl 1 nebo 2 tablety. Prý je to i věkem. Už je mi 35 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.8.23 13:50

@Tynac takže máš první cyklus clostilbegyt? Budu moc držet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí