Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1136
6.9.23 10:47

Je nějaká šance?

Ahoj holky, první měsíc měřím teplotu a graf zatím vypadá takto. Dnes 10 DPO a test negativní. MS by měla dorazit za 3 dny… Myslíte, že je nějaká šance, i když jsme měli sex 4 dny před OVU? :) Snažíme se zatím 4. měsíc, ale už mě to čekání nebaví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.9.23 21:43

Nová

Ahoj, holky, tak jsem se k vám už taky přidala. S partnerem se snažíme pomalu od dubna, ale v lepším tempu spíš od června. Snad se co nejdříve zadaří, dnes zrovna přišla MS mrcha a byl to takový impuls přidat se sem k vám. Držím nám všem palce :)) Jak jste vy na tom tento měsíc? Jak se cítíte? Jak se máte?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.23 21:08

Ahojky, zdravím všechny!

S manželem se snažíme o miminko skoro 7 měsíců, mám za sebou hormonální profil, který vyšel dobře a pravidelně beru vitamíny asi tři měsíce od Verra na těhotenství a plodnost. Teď zkouším zlepšit i jídelníček a více se hýbat. Vypadá to, že mám anovulační cykly a nepravidelné menstruace, i po dvou cyklech s utrogestanem. V úterý jdu na gyndu ohledně dalšího postupu. Jak bych si přála, kdyby mi tam řekla, že čekáme miminko. 😁

Všem přeji hodně štěstí a těším se na komentáře od zkušenějších snažilek. 💛

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.9.23 23:03

Ahojky děvčata taky se ráda k vám přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.9.23 23:06

Pěkný den všem přeji
Chtěla by všem snažilkam popřát štěstí ať mají vsechni na testu // snad i já se dočkám. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
11.9.23 08:13

Ahojky, ráda bych se přidala 🙂 Kdy podle bt proběhla ovulace? Byla jsem 7.9,14dc) na utz a tam Dr říkala že ovulace už proběhla. Ovulační test byl pozitivní dva dny po sobě, hlen byl plodný taky dva dny, styk jsme měli každý den 11-14dc
Snažíme se přes rok o druhé miminko. Už druhý cyklus na utrogestanu (nasazen po potvrzené ovulaci na utz) :think: :think:
Děkuji 🙂

• Citovat
  • Upravit
1136
11.9.23 08:24

@Kleryna Ahoj, já bych řekla, že OVU proběhla 13DC. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
11.9.23 09:04

@nikca025 děkuji 🤗

• Citovat
  • Upravit
1136
11.9.23 09:18

@Kleryna Ještě co se sexu týče, doporučuje se ob den, aby stihly dozrát spermie. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
11.9.23 09:22

@nikca025 ano to víme, jen se mi posunula ovulace, normálně jsem ji měla 18dc. Jsme s tím nepočítali, že se posune, styk jsme chtěli mít do 14dc každý den, a pak vynechat a mít ho až 17dc 😁 🫣 tak uvidíme jak to dopadne 😁 utrogestan budu brát ještě týden, testovat mám po vysazení 🙂

• Citovat
  • Upravit
1136
11.9.23 09:27

@Kleryna Tak držím palečky, ať to vyjde. :) Mně teď teprve bude končit MS. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
11.9.23 09:31

@nikca025 děkuji,taky držím palce 💚 🍀 🤞

• Citovat
  • Upravit
158
11.9.23 10:51

Testovani OVU

Holky chci se zeptat, jak byste doporučili testovat OVU, zda papirove testiky, nebo koupit bazalni teploměr? Ja si myslim, že ovu, nebo spis plodny obdobi na sobě poznam. Klasické mokro, čirý lepkavý výtok pár dní. Tak jestli ma cenu kupovat bazalni teploměr, nebo se jen utvrdit ovulacnimi papirovymi testiky. Děkuju za nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
11.9.23 11:18

@Kristyna508 já to kombinuji, to je nejlepší 🙂

• Citovat
  • Upravit
1136
11.9.23 11:18

@Kristyna508 Ahoj, já používám kombinaci obojího, abych měla 100% jistotu. Pokud na sobě ale ovu určitě poznáš, pak to je asi zbytečné. :) Někdo tvrdí, že ovu testy nejsou přesné, ale těžko říct… Každá s tím má jinou zkušenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí