Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marteska91 Já už se vyprdla na jednu, tak hloupá už nebudu
Ale dneska to fakt nedávám ![]()
@misa1967 ty budeš mít tělo krásně nachystané ![]()
já dlabu listovku a také si vařím kontryhelový čaj, ale né moc pravidelně už mi dochází budu muset zase dokoupit zásobu.
@medmenka no jen aby
a kupuješ si porcovaný nebo sypaný? já mám oba..ale v práci si dělám porcovaný a doma sypaný. v práci nemám čas to tam luhovat se sýtkem atd.. ![]()
@misa1967 teď jsem měla sypaný a to jen protože jsem nikde nemohla sehnat sáčkový.
Tady u nás to asi pije každý, protože v lékárně ho pořád mají vyprodaný ![]()
@medmenka no on je ten sypaný asi lepší.. nebo jako říká se to.ale nevím co je na tom pravdy..ale budu si muset dokoupit gynex, to je hlavně páálka. a chtěla jsem ještě femibion.ale nekradu..takže bude muset stačit obyč. listovka.
@misa1967 no já jsem ten gynex také chtěla brát, ale když jsem zjistila kolik to stojí tak jsem to odložila
Ale hodně holek ho moc chválí že jim pomohl.
Kolik za ten Gynex chtějí? Já zatím baštím listovku, Ečko a železo, protože jsem permanentně chudokrevná. Jinak mám teď druhý měsíc Agnucaston, což jsou převážně taky bylinka, nejvíc je tam snad drnku. Doberu ho, mám ještě na měsíc a půl, píšou na něj, že má účinky až po tříměsíční kúře, tak jsem na to zvědavá. Pokud se nám nezadaří během dvou měsíců, tak pak budu zvažovat další možnosti jako kontryhel a třeba ten Gynex.
Já momentálně neberu nic. Brala jsem poctivě listovku, ale to jsem po čtvrt roce vzdala, to bych jí mohla brát i nekolik let… Ale cítím, že tohle jaro, léto to vyjde, tak si jí zase občas zobnu, až jí najdu.
Popravdě holky, já teda těm porcovaným čajům moc nevěřím. Celkově se říká, že sypané čaje jsou lepší, pokud máte ve městě nějakou apatyku nebo tak, tak bych určitě šla spíš do sypaného. Kupuju si 50g sypaného kontryhelového čaje - natě asi za 35 Kč, piju ho 2× denně a ten sáček mám na týden určitě.
Taky si myslím, že sypany je lepší. Před porodem jsem pila malinovnik a rozdíl byl obrovský.
Do těch sypaných čajů v podstatě člověk nikdy neví, co všechno ještě dají. Kolegyně mi jednou doporučila bylinky od Jukla, další známá, která nemohla dlouho otěhotnět, u něho byla i s přítelem, dostali nějaké čajíky a kdo ví co a otěhotněla. Nevím, myslím si, že na tom něco bude.
Samozřejmě nic se nesmí přehánět a člověk by měl tyhle alternativní způsoby kombinovat s lékařem a tak.
Taky piji kontryhel a plánuji až do další ovulace do dalšího cyklu. Jinak jsem dnes koukala na facebook.. tolik fotek dětí. A navíc jsem se porafala s mužem, pry že nechce slyšet žádné fnukání (naposledy jsem fnukala v nemocnici před 14 dny kdy mne jeste chteli poslat na revizi), jinak jsem byla milá, nesmutnila jsem.. to mne to snad už nikdy mrzet nemusí? To nemůžu mít nikdy obavy že už neotěhotním..?
@medmenka no jako stojí fakt hodně..ale ty peníze dám. snad mi to pomůže.
a jinak asi jo, ty sypané čaje jsou asi lepší..ale nemám to v blízkosti kde koupit
ale vím, že v tescu v lékárně to mají. tak asi zkusím jet tam.