Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 děkuji moc
já už toto považuji ze velký zázrak jsem fakt ráda uvidíme jak to bude pokračovat třeba začnu věřit i na zázraky ![]()
@Jimichanga ty jo.to si tu myslím nejmladší..ale možná se pletu. teď už nevím
a budeš nějak řešit ovulku nebo tomu budete nechávat volný průběh? ![]()
@medmenka nebooooj! za chvííli! budeme na něj netrpělivě čekat obě! ![]()
@misa1967 No jsem mladá..ale což..vždy jsem chtěla mít rodinu co nejdříve..a s přítelem žijeme spolu, oba jsme se na tom dohodli a prakticky nemáme důvod čekat. =) Co se týče ovulace, po MS zavedu bazálku..nějak se mi nechce zatím schánět ovulační testy..třeba na ně ani nedojde.. ![]()
@misa1967 tak jo
já jsem jak malé děti když se těší na prázdniny
asi budu stříhat metr.
@medmenka píše:
@Jimichanga ahojvítám tě a doufám že se brzo zadaří
No doufejme že červen bude plodný měsíc pro nás všechny.. ![]()
Čau holky, můžu se k vám přidat?
Snažíme se od cca půlky dubna, na testu jsem pár dní zpátky měla 2× za sebou ducha, ale dnes už sněhobílo, takže čekám ms a v červnu doufám, že tady už budeme všechny těhule ![]()
Je mi 26 a mám skoro 4 letýho syna. Akorát s jiným tatínkem, než je tento budoucí ![]()
@misa1967 Ahoj brala jsem 5 let antikoncepci..ted jsem vysadila a chceme s přítelem miminko proto jsem se byla poradit se svým gynekologem který mě dnes prohlédl a řekl že jsem v pořádku že se můžu začít snažit a dal mi vitamíny
chtěla bych mít holčičku
a co vy ostatní? ![]()
@Katrusa Tak to je super, že jsi ok. Já jsem brala antiko před prvním těhu 7 let a zadařilo se hned první měsíc ![]()
Uvidím teď, když jsem ji brala rok.
Pohlaví neřeším, ale jako kdybych si musela vybrat, tak klidně druhýho kluka ![]()
@xFelli uvidím jak rychle to pujde ale hlavně aby to bylo zdravé…je mi 24 tak snad by problém být neměl začla jsem dnes brát vitamíny Gravital ![]()