Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yustýna já jsem jich vyzkoušela hodně a v porovnání s ostatníma jsou nejlepší ![]()
Ahoj snažilky tak to vypadá že se k vám připojìm pokud můžu
a ovládnem červen ![]()
Ahoj holky, u nás počasí také nic moc, docela dost fouká.
Zdravím všechny nové snažilky
![]()
@lolliska ahoj, jen pojd, vitej mezi nami
a rekni nam neco o sobe, jsme totiz strasne zvedave ![]()
Jasně, vítáme další! Jsem na červen moc zvědavá… určitě to vyjde!
Děkuji za uvitani
tak my se snazime s manželem o mimiska uz od řìjna 2013 a v Březnu mi doktor oznámil že nemam ovulaci
takze mi nasadil na 3měsìce duphaston na upravu c. A pořád nic tak doufám že to klapne už v červnu
jinak jsem z Prahy, a je mi 26let
@lolliska Aha, tak to je celkem casty problem, ale relativne pry resitelny, tedy jako celkem s velkoh uspenosti, takze to urcite klapne
Jak ted zjistujes, jestli ovulujes? Chodis na na UZ nebo testujes?
Testuju, v dubnu ovulka byla a docela bolestiva tak jsem myslela ze to klaplo ale bohuzel vcera dorazila mrcha
@lolliska Takze zase na zacatku, co? Pro me je tedy obdobi od 2-3. dne menstruace do doby ovulace nebo spis par dni pred, nejklidnejsi z celeho mesice. Kdyz me prejde vztek a zklamani, ze se to nepovedlo, tak do te doby, nez dojde na to snazeni v plodnych dnech, jsem relativne v klidu. Mne tohle obdobi ted prave skoncilo, protoze ocekavam ovu kazdym dnem ![]()
@lolliska tak koukám že máme podobný problém, také nemám normálně ovulaci, ale tento měsíc jsem jí měla také mě pěkně bolelo břicho byla jsem s toho celkem vedle.
Já jsem užívala clostilbegyt ale také se nepovedlo.
@ladyoli Jo jo, to je přesné, začátek cyklu je celkem klidný a pohodový, nejhorší je to před MS.
Jj na začatku nastesti to mam jen tri dny. vidìm že nas je vic co maji potìže s ovu.
Holky já dneska počítala kdy nejdřív bysme se mohli začít snažit a asi tak za 7 týdnů. ach jo.:(( to mi dneska úplně zkazilo náladu.. a ještě to počasí. než jsem došla z práce jsem myslela, že uletím. ale v olmiku neprší, jen hrozně fouká.
@misa1967 píše:
Holky já dneska počítala kdy nejdřív bysme se mohli začít snažit a asi tak za 7 týdnů. ach jo.:(( to mi dneska úplně zkazilo náladu.. a ještě to počasí. než jsem došla z práce jsem myslela, že uletím. ale v olmiku neprší, jen hrozně fouká.
Tyjooo.. to by zkazilo náladu každé z nás..to počasí tomu nepřidá..takové depresivní..v Praze zatím též neprší, ale počasí fuj fuj..tak ti přeji at ta doba do snažení uteče..to chce se zaměřit na něco jiného..i já musim..to je furt nějaké čekání..jednou na MS pak na ovulaci pak na testování..to by se z toho člověk picnul.. ![]()
@Jimichanga no ty jo. kdybych neměla tak pozdě ovulaci, určitě bysme se snažili už dřív.. ale já s ovulací až 27DC apod..je to dost na prd. a teď po té revizi vůbec nevím kdy ovu budu mít.:( abych ji neměla nějakej 30DC a později.. ![]()