Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 ty jo, Španělsko, tak to je teda paráda! Ještě nikdy jsem tam nebyla, ale rok jsem se učila španělsky
a jejich kultura je mi hodně blízká.
@Hannia Vítej! už máš doma nějaký dítko? ![]()
Holky já mám tak silnou ms… u mě nezvyk :/ myslím si, že je to kvůli tomu, jak jsem měla tu slabou čárku na těhu testu, která pak zmizela a dostala jsem to ![]()
Už nikdy si nebudu dělat test takhle brzo!!!
@xFelli Souhlasím, taky už nebudu testovat takhle brzo!
Jinak jsem se taky kdysi chvíli učila španělsky, ale už si nic nepamatuju ![]()
@Yustýna Tak hlavně si to s tím testováním připomeneme příští měsíc, jo ![]()
Taky už si ze šj nic nepamatuju… a takovej je to hezkej jazyk!
@ladyoli tak koukám že to máme dosti podobné co?
Já jsem také ráda když vím že mám doma chlapa, který se jednou o nás dokáže finančně postarat, ale vidíme se hrozně málo, kdybych neměla psa tak tu jsem pořád sama je to moje náhrada za dítě.
Taky je pěkně rozmazlená, přesně ví jak na mě ![]()
@misa1967 A kdy jedete? Třeba už budeš 2v1 ![]()
@xFelli no mě láká španělsko hrozně dlouho.. jako malá jsem tam už byla, ale nic si z toho nepamatuju.:) se tak hrozně těším
jak malá.
@medmenka jedeme 25.7
ale holky, busem!
letecky na to nemáme prašule když děláme tu kuchyň. tak snad to přežijeme
jede se tam 25 hodin.
@misa1967 to dáte
oni musí po nějaké době dělat přestávky, tak budete mít šanci se pořádně protáhnout.
@medmenka
no totiž letecky to stojí o 7000 víc. to bysme nedali.jsem ráda aspoń že někam pojedeme. a třeba na dovči uděláme malýho španěla ![]()
@misa1967 to je teda mazec, to chápu že jedete busem. No a třeba v teplíčku, pohodičce se pěkně povede mímo.
![]()
@medmenka Nooo, třeba na toho pejska u mě taky dojde
ale tak nějak doufám, že dřív otěhotním..
@misa1967 Taky jsme tenkrát ještě s gymplem jeli do Španělska asi 24 hodin. Bylo to náročné, ale stálo to za to
Teď pojedu s mamkou do toho Chorvatska taky busem a taky to je celkem dálka. Navíc je to normální linkový bus, ne zájezdový. I když na tyhle dlouhé jízdy už snad jezdí i linkové trošku lepší. No jsem na to zvědavá.
My na dovču poletíme. Syn (4) by tak dlouho cestu busem asi nedal, tak budeme mít aspoň dobrodrůžo
Chceme chytit nějakej LAST, dovču máme v červenci 14dní.
@xFelli Nee, zatím nemám žádné. Jinak já měla v plánu testovat dneska ráno a místo toho se mi taky rozjela dost silná MS.
@misa1967 A kam jedete do Španělska? Španělsko mám ráda a špatnělština mi prostě zní dobře… je to můj druhý (nebo dnes již první?) cizí jazyk. Strávila jsem půl roku v Barceloně.. bylo to naprosto super.
Krásný sobotní večer..
Tak jak jste na tom dámy? Nějaké pokroky? Já netrpělivě čekám zda dostanu v příštím týdnu MS nebo ne. Počítám že ano a ještě na potvoru když mám jít na gyndu..Ale snažím se na to nějak nemyslet, po strávené sobotě v práci a očekávané neděli v práci, na to nemám ani sílu..
Tak užívejte - ač deštivý - tak volný víkend i za mě.. ![]()
Jsem chtěla napsat, že máme taky psíka, ale to jste už pochopily z podpisu, že mám metřík se psem, místo s dítětem ![]()
@misa1967 Jezdili jsme s našima na dovču vždycky busem, to bývaly akce. Jako malé mi bývalo v autobuse blbě, zvlášť když bylo horko. Ale později to přešlo, teď už mi dlouhé cesty nevadí.
Pak jsem měla takové divočejší období, kdy jsme jezdili stopem. Nebo jsme si koupili levné letenky a pak se 14 dní někde potloukali se stanem. ![]()