Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marteska91 myslim, ze by meli cca od 6tt, driv srdicko neuvidi
Ahoj holčiny. jak se dnes máte? já mám dneska podezření na ovu, tak že by nebyl anovulák?
uvidíííme
kéž by už za chvilku došla MS.
Já byla u dr. minule na potvrzení těhu v 6+5 a bylo to rovnou i se ![]()
@misa1967 uvidiš zachvilku dojde ja uz odpocitavam dny kdy budu testovat ovulku
jinak mam volno ale pracovala jsem doma ![]()
@misa1967 Jee, tak to by bylo super, kdyby to takhle nabehlo do normalu hned jak ma, to mam radost ![]()
Jinak doufam, ze aspon nektera nemusi tvrdnout v praci jako ja, kdyz je tak nadherne, nebo spis jeste teprve bude ![]()
@misa1967
Určitě se to všechno vrátí do normálu, neboj. ![]()
@ladyoli
Taky tvrdnu v práci a pěkně mě to štve, když za oknem je tak nádherně. ![]()
Ahoj Holky copak děláte nebo budete dělat když je tak krasně?
@lolliska píše:
Ahoj Holky copak děláte nebo budete dělat když je tak krasně?
Já tak akorát flákat..čekají mě další dva celé dny v práci..tak užívám že nemusím nic..ale aspon ten náš hafík mě dotáhne na čerstvý vzduch.. ![]()
Holky. mám takový dotaz..Svědí vás nekdy před MS bradavky? Mně tedy normálně ne, ale ted už třetí den ano. Má se dostavit MS..tak to přikládám tomu a vysazení HA..ale jinak mě pobolívá podbřišek, mám furt hlad a mám nezvykle furt žízen..ale to jsem si spíš vsugerovala..tak kdyby to mohl být nějaký příznak těhotenství? ![]()
@Jimichanga taky jsem to jednou měla před ms svědeni bradavek ale pak už nikdy nic měla jsem to tak týden před ms
@lolliska píše:
@Jimichanga taky jsem to jednou měla před ms svědeni bradavek ale pak už nikdy nic měla jsem to tak týden před ms
Děkuju za info..ono to je pár dní před MS tak to bude z toho..jen sem to nikdy neměla a je to teda krajně nepříjemny..
Mne prsa boli a svedi v podstate kazdy cyklus od ovulace az do ms. Nekdy je to celkem velka bolest, ze nemuzu spat a uz vubec, aby se me muz dotknul. Do vysazeni HA jsem taky neznala. Na druhou stranu to zacalo v takovehle mire az tak rok po vysazeni az.