Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
18.5.14 20:08

@medmenka Tak ať se z toho brzy vyležíš :hug: Jinak tamto bude určitě brzičko. Bude léto, příhodný čas na početí ať už jakýmkoliv způsobem, že holky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.5.14 20:14

@ladyoli díky, já myslím že zítra snad už bude dobře. Já bych raději mimčo počala také přirozeně ale…
Ještě máme 11 zmrzlíků tak snad se v pohodě probudí k životu, už jsou u ledu 1 rok 8o to tak hrozně utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.5.14 20:24

@medmenka Určitě probudí :) Necháš si je vzbudit po jednom, nebo to budete zkoušet po dvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.5.14 20:32

@ladyoli oni mrazí po dvou takže to je jasné přece toho jednoho bobíka nevyhodím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.5.14 21:24

@medmenka Jasně, to já nevěděla, že po dvou, proto jsem se ptala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
18.5.14 21:31

@medmenka Letos je příznivý období, nějak to cítím v kostech, určitě se zadaří!
Tahle diskuse bude plodná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.5.14 21:50

@ladyoli v některých Caru to mrazí po jednom, ale tady bohužel né :?

@xFelli já si také myslím že v červnu tady budeme všichni těhulky, když né v červnu, tak přes léto budeme všichni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
18.5.14 22:37

Holky taky v to doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
19.5.14 07:55

Ahojda holky, tady se to hrozně rozjelo přes víkend. Vůbec nestíhám číst. :) Celou sobotu jsem proseděla nad matikou a včera nějaké rodinné návštěvy.

@Yustýna
Když jsem byla těhotná, tak jsme se chtěli vzít jenom tajně třeba se svědky. No ale maminky nám naznačily, že by je to mrzelo a po potratu jsme chtěli příjít na jiné myšlenky, tak jsme se rozhodli, že nějakou menší svatbu uděláme. Obřad budeme mít na radnici a na hostinu jsme si pronajali chatu ve vedlejší vesnici. Budeme mít cca 30 lidí.

Jinak my letos dovču vůbec neplánujeme. Máme toho nějak moc a už nemáme moc dovolené. Hodně jí padne na školu, kterou oba s přítelem dálkově studujeme, já jsem jí dost vypotřebovala na pobyt v nemocnici po revizi a na zotavení doma. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.14 08:48

@marteska91 Ty jo, to je jak u nas v praci.. Minimalne pulka dovci padne na doktory atd.. Ze na to mas ze zakona narok i bez dovolene, to je kazdemu sumak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
19.5.14 10:02

@ladyoli
My si můžeme naštěstí brát propustky, ale byla jsem po revizi 5 dní, chytla jsem ještě zánět močáku, tak než abych si brala neschopenku a byla doma 3 dny zadarmo, tak jsem si brala dovču. Kdybych si nemohla vzít propustku na lékaře, tak bych byla letos už s dovolenou na nule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.14 10:08

@marteska91 No ja se prave budu modlit, abych nemela nejake moc velke zdravotni problemy, at uz s otehotnenim nebo nasledne tehotenske, protoze u nas je problem i s preventivnimi prohlidkami ma gunde nebo u zubare, takze ja chodim jednou za rok o letni dovolenou, je to fakt na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
19.5.14 10:26

@ladyoli
To je na pytel, takhle to má přítel. Nemůže si ani dojít k zubaři. Díkybohuže, že u nás si tu propustku vzít můžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.14 11:49

@marteska91 To teda je na pytel. Nejvic se desim toho, ze pripadne tehotenstvi budu muset v praci oznamit uz v 1.trimestru, protoze se mi ho prave kvuli tem doktorum nepodari utajit. I kdyby mi nakrasne bylo dobre a nebylo to na me takhle znat, tak jednou do mesice do te poradny musis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
19.5.14 12:33

@ladyoli
A v kolikátém týdnu tě poprvé vezmou na prohlídku, když zjistíš, že jsi těhotná? Mně u toho prvního těhu totiž vzali až v 8 tt, zajímalo by mě, jestli je to normální? Kolegyni řekli, aby přišla snad už v 5 tt, tak nevím, proč čekat až do 8 tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí