Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jimichanga Tak ať ti to v práci zítra utíká. Aspoň je venku hnusně, takže v tomhle ohledu nemusíš smutnit.
Holky, kde uvidím ten podpis? Třeba jak jsi, @Yustýna psala, že tam máš pejska… já nic nevidím ![]()
@Yustýna píše:
@Jimichanga Tak ať ti to v práci zítra utíká. Aspoň je venku hnusně, takže v tomhle ohledu nemusíš smutnit.
Děkuji..no ale to počasí je takové spací..člověk by se hned zavrtal do peřin..a ne v nich už v pět ráno vylézal.. ![]()
@Jimichanga Hele já dneska vylezla v 5 taky, protože tak odcházel milý, tak jsem měla vizi, co se všechno stihnu naučit…no…měla jsem si asi raději přispat ![]()
Tak včera byl narocny den. ja ospala a unavena ale odpočinout se nedalo. Malymu se proste nechtělo. odpadla jsem před osmou
Pripada mi ze ms konci, jako minule 2 dny a dnes uz to yvpada na spineni. Tak zase ve me hloda jestli je vse ok
nikdy jsem ji nemela silnou, ale ani jsem to moc nepozorovala.
Ve spanelsku jsem byla a moc zavidim. je skvely, miluju more, letos, ale asi nic kvůli financim nebude ![]()
@sevilla jedeme do Malgrat de Mar..a snad se podívám i do Barcelony
a toho půl roku si tam dělala co?
@Yustýna já už jako malá ráda cestovala.
nemohla jsem se vždycky dočkat až někam pojedeme. takže dlouhé cesty mi nevadí
aspoň je to dobrodrůžo ![]()
@ladyoli a jakto že je to linkový? jsem myslela, že na takový zájezdy jezdí jen ty zájezdový..a jedete přes nějakou cestovku jo? nebo máte ubytko domluvený někde sami?
@aha22 ty víš co, taky na tom teď finančně nejsme úplně nejlépe, tak proto tím busem. a vyjde nás to na 9000 na osobu.
@misa1967 byla jsem v Benidorm kousek od Barcelony a nejvìc krásnè ![]()
@lolliska jj no snad vyjde počasí.:) jedeme od 25.7 na 10 dní..
a jako malá si pamatuju, že tam byly velký vlny.tak snad se dočkám i teď
jsem vlnomil ![]()
@misa1967 Tak to Španělsko závidím
My s přítelem taky chceme letos někam k moři, nikde jsme spolu vlastně pořádně ani nebyli, ale zrovna u nás probíhá rekonstrukce domku, takže těch peněz taky není moc..
@aha22 u mě tentokrát MS taky jenom 2 dny, dost silná, pak trochu špinění a nic… divný ![]()
@Yustýna díky, funguje ![]()
@Hannia jj tak my jsme jezdili maximálně tak do chorvatska, takže taky nic moc..ale tak aspoň něco
A taky právě děláme rekonstrukci.tak si nemůžeme dovolit nic drahýho.
@misa1967 my jsme byli az v zari letecky nas to vyslo taky pres devet ale uz se blizil konec sezony. Za tyden po nas uz hotel zavirali. Ale bylo to super zadny fronty vsude volno a teplo taky. Busem by malej nevydrzel a ani manzel. Ja bych jela hned. Je tam krasne.
U me byla normalni 3 dny po revizi uz jen dva ale dloiho jsem ms nemela po porodi azalii bez prestavky tak ani nevim jak ma vypadat. Ale nikdy jsem silnejsi nemela spis jen trvala o den dyl. Ani po revizi nebyla silnejsi tak jsem cekala co ted ta druha a stejny. Snad to bude dobry ikdyz me to hloda ![]()
@aha22 jo tak s dítětem by to asi nešlo moc busem tak dlouho.ale říkali jsme si, že je to třeba poslední dovča na dlouhou dobu pokud brzy otěhotním. tak si to chci užít.:) a já v to září jet nechtěla..mě září jaksi není sympatický
nevím proč. No já měla MS vždycky tak 5-6 dní. ale tak 3 dny silnou, a pak už jen špinění. jsem zvědavá po té revizi jakou ji budu mít. hlavně aby už přišla. nebooj, bude to určitě dobrý ![]()