Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
18.5.14 10:11

@misa1967 Studovala jsem tam v rámci Erasmu. Bylo to fakt super, akorát mně štvala ta katalánština, od španělštiny se liší a moc jsem ji nerozumněla.

Řikala jsem si, že jedete někam tam.. tam to trvá cca těcch 24 hod. Na jih je to ještě delší a zase jiné… říká se že právě katalánsko je nejevropštější a jih je „nejšpanělštější“ (taková ta „klasická“ představa o španělsku).

Já cestování miluji, hlavně hory a památky, města.. ale moře mám také ráda, jen nejsem ten typ na týden na pláži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
18.5.14 10:21

@sevilla tak jih je asi ještě hezčí než ten sever..ale tak zaprvé je to dálka.. :) a našli jsme jen dražší zájezdy až tam dolů. a navíc většina letecky.budu ráda za ten sever :) no tak kdybych měla ležet týden na pláži tak se asi taky zblázním. chci se taky podívat někam do okolí a poznat to tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
18.5.14 10:24

@misa1967 tak kdybys chtela poradit… tak dej vedet:) jasný to já chápu… taky koukáme na cenu, ikdyž je pravda, že v cestování jsem rozhazovačná oproti některým věcem.. Hlavně na dovolené si pěkně odpočinete a bude vše OK.. a dvě čárky na testu! Myslím si, že by se vám to mohlo povést brzo, když to bylo poprvé na poprvé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
18.5.14 10:28

@sevilla určitě.kdybych něco potřebovala, obrátím se na tebe :) děkuji. Tak taky bych jela někam do nějakýho drahýho hotelu a užívala si jak královna :)) ale musím se smířit s realitou a budu ráda za normální hotel ale hlavně budu na dovčiiiii :) aspoň teď budu mít myšlenky na něco jinýho než mimčo :) No já doufám, že přijedu po dovči a budou // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.5.14 10:34

@misa1967 na otehotneni to bude skvely. V tvym pripade bych taky zari nechtela :) u nas to byla tak. Posledni dovca pred tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
18.5.14 10:38

No já minule na dovcu odjela už tehotná.. byla jsem pekne nastvaná, že proste termínově to vycházelo, že to tam mám dostat (neslo kvuli práci jinak)… no a nakonec jsem to tam nedostala… a doma nasla dve cárky.

Mám ted jedno dilema.. zda se ted pokusit o lepsi práci ci ne… vlastně pokud otěhotním do pul roku.. nemenila bych, pokud bych otehotnela pozdeji.. hned mením. Co ale udělat? :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
18.5.14 11:45

@aha22 jj tak si to chci náležitě užít :)
@sevilla jéé kéž bych to měla jak ty. přijet z dovči a najít // :)) to by bylo supeeeer :) no jako já být tebou neměním. můžeš otěhotnět hned :) a v práci tě to nebaví nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
18.5.14 11:50

@misa1967 No já už si kupovala test na dovolený… akorát se ukázala pouze těhotenská čárka, ne kontrolní…

Ne v práci mne to nebaví a plat mizernej! No asi zůstanu.. ale prostě fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
18.5.14 12:16

@sevilla hlavně že se pak objevili obě :) no jako víš co taky mě to tam nebaví, ale jsem ráda, že tu práci mám, a taky nevím kdy se mi podaří otěhotnět. ale zůstanu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
18.5.14 12:23

@misa1967No já mám ted depky.. ze kariéra nulová a dítko vlastne taky nikde a nechtela bych tam pracovat ještě další x let, když to nepůjde. Ted jen jestli verim, ze brzo uspesne otehotním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.5.14 12:25

@sevilla Teď jsem zrovna nedávno četla článek o tom, jak vždy a všude funguje zákon schválnosti, takže když si přeješ otěhotnět, tak si máš naplánovat fyzicky náročnou dovolenou, pokoušet se o povýšení nebo hledat novou práci, či si koupit spoustu drahých menstruačních pomůcek, a bude to hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
18.5.14 12:32

@misa1967 Já myslím, že se ti to podaří velmi brzo! Až budem všichni čubrnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
18.5.14 12:36

@ladyoli No já tu přihlášku o práci podávala v 8 týdnu těhotenství.. jako zaříkavací…
A manžel mně straší, že dost pravděpodobně si zavolají pro reference do stávající práce, což nechci. Kdybych věděla, že ne tak na ten pohovor, test určo půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
18.5.14 19:43

@sevilla já vím. je to o nervy.:/ ale neboj, určitě obě brzy otěhotníme a budeme si to užívat :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.5.14 20:04

Ahoj holky, tak já jsem dneska zalehla s horečkou, celý den jsem prospala, tak už se cítím lépe. Takže proflákaný den :oops:
Už jsem se konečně objednala do CARU na červen na UTZ a podle výsledků se naplánuje kdy si půjdu pro embrijko ;)
Tak doufám že tam na nás čeká ten náš bojovníček, který to zvládne až do konce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí