Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ladyoli
Mysli pozitivně a určitě to vyšlo.
Jestli tam to mrně už je, tak potřebuje pozitivní myšlenky.
Já jsem dnes 10 dc, na ovulku je u mého cyklu zatím brzy, ale pro jistotu se tulíme ob den.
Přítel je zatím natěšený, tak doufám, že mu to vydrží. ![]()
@misa1967
Já jsem měla ten první měsíc po revizi taky divný, ale neboj, po první ms se to srovná. ![]()
@misa1967 @lolliska @marteska91 Dekuji za podporu
Potrebovala bych asi nejaky kurz pozitivniho mysleni. Jsem zbytecne vystrasena a to se mi jeste nic zleho jako mnohym z vas nestalo.
@marteska91 No já doufám, že se to srovná ![]()
@ladyoli já byla taky úplně vystrašená jak jsem byla těhu..a vidíš jak to dopadlo..a hlavně jsem si četla strašně moc článků co se může stát atd.. a ono se stalo.
@ladyoli Načasováno dokonale, tak budu držet pěsti, aby to vyšlo ![]()
@lolliska A kolikátý jsi DC? Mám za to, že jsme nějak podobně… máš ovulku takhle brzo?
@xFelli jsem 9dc prave jsem taky koukala ale test pozitivni a bolest vajecniku a křeče břicha
mas pravdu jsme nejak stejne ty jsi kolikaty?
@misa1967 Já už jsem se registrovala na emimino, takže nečíst nic se moc nedá, ale už hned po pár dnech jsem se rozhodla, že to omezím jen na dvě diskuze, a budu řešit jen to, co se mě aktuálně týká. Tak snad se mi to bude dařit ![]()
@ladyoli @misa1967
Je to tak jak píše misa1967. Když jsem otěhotněla, nejdřív jsem byla úplně v pohodě, ani jsem nevěděla, že nějaké zamlklé těhotenství existuje. Pak jsem začala číst na internetu, co se všechno může stát, začala jsem se stresovat a ono se to vážně stalo. ![]()
@misa1967 @marteska91 OK, holky, díky, přesně tohle jsem potřebovala slyšet, opravdu
Takže mně se prostě nic takového nestane a hotovo!!!
A Vám už žádné také ne!
Už aby byl ten červen. V mém případě cca páteho a na TT // ![]()
@marteska91 je to tak. předtím jsem se hrozně těšila a neřešila jsem nějaké ZT a podobně. tak si tak trošku říkám, že jsem si to tím přivolala, protože jsem to pořád četla a řešila.
takže holky..držme se naší diskuze a nic hroznýho číst nebudeme! a ono to vyjde!
![]()
@marteska91 proto řìkám nejlepšì je nic nečìst…dělám u předčastně narozonych mimušek kolikrát koukam co majì maminky načteno ![]()
@lolliska jj to máš pravdu..
ale ono to jde těžko. ale asi je to fakt lepší. zbytečný stresy.