Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 Díky! Snažím se to všechno házet za hlavu.. ale to prostě někdy nejde.. což asi tady všechny i chápete. Myslím si, že ovulace to teď nebyla (nebolelo mne nalevo jako cca před 14 dny), ale uvidíme… Je pravda, že mám teď po potratu „nárok“ to mít později, ale když já už bych zas chtěla být v další fázi! Navic sex už nebyl od puli dubna.. a manžel teď ještě nechce.
@Katjus ahojky.to máš dva měsíce.:) to určitě brzy vyjde. máš už nějaké dítko doma nebo se snažíte o první? a odkud si?
@sevilla jj tak jasně, já měla taky hrozný stavy. chvíli jsem brečela, pak zase v pohodě. hrůza. ale už je to za mnou. teď se soustředím na další snažení. takže chápu jak ti je a určitě to brzy přejde. ono to chce všechno čas.
a máš tady nás
budeme se podporovat navzájem a to by bylo kdyby to nevyšlo
jako s tím sexem.my neměli sex od půlky března, takže.. mi povídej ![]()
Ahojky snazime se o prvni, doufam ze nam to snad brzo vyjde, i Vam vsem bych to prala Jsem z Poličky a ty?
Já jsem z Olomouce, a je mi 25.a jsem teď 24 dní po revizi..takže s dalším snažením čekáme asi až na konec června.
Ja vim, zatim zadny problem nemame, tak se budem pilne snazit dal
. Me bude 25 v rijnu, tak treba dostanu pekny darek k narozeninam, mohl by byt i predcasny ![]()
@misa1967 Tak hlavne at je to v poradku, aby jste mohli uz pracovat dal, a bylo vse jak ma ![]()
@Yustýna Tak držím palce zítra s doktorkou a dej vědět, co ses dozvěděla ![]()
@Katjus vítej, tak to je ještě kraťoučká doba, tak snad se brzo zadaří ![]()
Ahoooj, tak my se snažíme od března, zatím nic… v pátek jsem dostala ms.. takže v červnu bude novej pokus.. ![]()