Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mozna blba otazka, ale.. Proste, nemate nektera zkusenost s tim, ze vas v okoli vajecnjku jakoby hreje? Zadna ostra bolest, jen takove nepatrne pnuti a teplo na dvou mistech podbrisku? Vim, ze se moc pozoruju, ale myslim, ze jsem si to vazne nevsugerovala. Dik za nazory ![]()
@Katjus ono nám všem to vyjde, musí ![]()
u mě zatím žádná změna nenastala, ale už mě začíná bolet v kříži tak snad brzo poslední ms dojde ![]()
@medmenka určitě…
jinak si řikám, že momentálně je pro mně vlastně ms.. velký dárek.
@ladyoli to jsem necítila..ale šíleně mě tam bolí.. ale to je ovulkou ![]()
Holky, dnes mě trošku pobolíval pravý vaječník, tak jsem si teda udělala ovu test a je tam taková slabší čárka, ale zase to není žádný duch, kterého bych musela hledat po mikroskopem.
Jinak jsem zkoušela ještě proužky glukophan, které zbyly kamarádce a ty mám teda pořád bez výsledku, takže na mě asi nefungují.
@marteska91 Ja myslim, ze vajecnik muzes citit vic dni pred ovulaci, takze jest testuj ![]()
Já jsem před dvěma dny vysadila prášky a nemám s tím žádné zkušenosti. Prášky jsem brala 5 let tak nevím jak dlouho mám čekat než se začneme snažit. Porsím o rady ![]()
@Pajinka1991 Tak vitej mezi nami
jinak muj osobni nazor je chvili se vycistit, ale v podstate pokud se ti obnovi po vysazeni HA cyklus do podoby, jak ma (relativne pravidelny a hlavne ovulacni), tak asi neni duvod, proc se nesnazit hned ![]()